Arama sonuçları: *

• Users: AEGON
  • Order by date
  1. AEGON

Xbox sitesinden alınan oyun pcde açma

Bu xbox konsolu için hocam pc de kullanamazsınız
  2. AEGON

PS5 için hikayeli oyun tavsiyeniz nedir?

Ghost of thusima
  3. AEGON

PS5 Slim mi? PS5 Pro mu?

Ben fat kasa modelini kullanıyordum daha öncesinde onu abime verdim şuan slim modelini kullanıyorum arada fark yok denecek kadar az. Maddi durum olarak ps5 pro almak seni zorlayacaksa slim modelini al zaten daha ps plus ve oyunlara para vericeksin onlar için bütçen olur.
  4. AEGON

PS5 Slim mi? PS5 Pro mu?

Türkiyede alsan ps5 slim derdim ama yurtdışında alıcaksın o yüzden tr slim fiyatına pro alma şansın var almışken pro modelini al bence.
  5. AEGON

Bu fiyata PlayStation 5 alınır mı?

Yüksek ihtimalle dolandırıcı ustam
  6. AEGON

PS PLUS BLACK FRİDAY İNDİRİMİ GÖZÜKMÜYOR?

69 günlük extra üyeliğim varken 54 tl ye deluxe sürüme yükselttim daha sonra 1918 tl ye 1 yıllık satın aldım üstüne 1 yıllık almak istediğimde 2700 TL den veriyordu üyeliği iptal ettim 1 2 gün sonra tekrar 1918 tl den satın alabiliyordum 1 yıllık daha çektim 2 yıllık oldu şuanda iptal ettikten...
  7. AEGON

Ps5 slim 1 tb dijital versiyon

Hepsiburada world kart hocam yapıkrediye de yapıyor olabilir
  8. AEGON

Ps5 slim 1 tb dijital versiyon

Hepsiburada dan bulursan 9 taksit oluyor 20 gün önce filan aldım kahraman konsol satıcısından 23.300 e çift kol.
  9. AEGON

🔥İndirim Battlefield™ 2042 PS5 80Tl

Papara ve nays gibi sanal kart. Şuan youtube, spotify, amazon prime da filan %60 cashback veriyor.
  10. AEGON

Playstation Plus Üyelik Hakkında

3 bin tl nasıl ödedin hocam senelik delux paket şuan 1918 tl.
  11. AEGON

🔥İndirim Battlefield™ 2042 PS5 80Tl

Şuan sipay ps store alışverişlerinde 150 tl lik cashback veriyor 1918 tl ye ps plus deluxe paket aldım 150 sini geri verdi.
  12. AEGON

2. el PlayStation 5 alınır mı?

Cfi sürümü fat kasa için 2 nesil oluyor sanırım en son çıkan sürümü 1218a olması lazım benim fat kasanın sürümü oydu. Genelde yeni alınan konsollarda son sürümler veriyor 1216 1218 gibi alalı daha 4 ay filan olmuş sürüm niye o kadar eski anlamadım fiyatta piyasanın altında alıcaksan bile...
  13. AEGON

FC 25 Standart Sürüm PS4 ve PS5 1.449 TL

Şubat gibi olabilir 400 tl civarı. Şahsen bu sene 400 tl ye düşmeden almıcam ben.
  14. AEGON

FC 25 Standart Sürüm PS4 ve PS5 1.449 TL

Geçen sene aralık ayı gibi ps5 için ea fc 24 ü 700 tl ye almıştım hatta sonraki dönemlerde yanlış hatırlamıyorsam 400 tl ye kadar düşmüştü daha da düşecektir.
  15. AEGON

Yardım OYUNCU KOLTUĞU TAVSİYESİ

2.5 sene kadar hawk v4 kullandım garantisi iyi ama sırt kısmı rahatsız ediyordu beni şuanda xdrive atak kullanıyorum kumaş model terletme vs yapmıyor rahatda bir koltuk memnunum.
  16. AEGON

Odeme nasıl olucak ?

Yapabilirsin dostum.
  17. AEGON

Sıfır cihaz ps5 te bu sesin çıkması normalmi?

Bende 1 kasım tarihde kahraman konsoldan slim digital aldım hocam bende böyle bir ses yok bence cihazda sorun var.
  18. AEGON

PlayStation 5 önerisi

Hepsiburada üzerinden slim digital versiyonunu kahraman konsol satıcısından 23 bin TL'ye çift kol olarak satın aldım 1 hafta oluyor burdan almanı tavsiye ederim 9 taksit imkanıda var. Daha önce fat kasa ps5 kullanıyordum onu abime verdim ikisi arasında bir fark yok ancak slim kasa daha hafif daha...
  19. AEGON

🔥İndirim PS5 Dijital Sürüm 18.499 TL | AMAZON PRIME 🔥

Geçen gün hepsiburada dan kahraman konsol satıcısından 23 bin tl ye çift kol 9 taksit olarak aldım ödemesi bu şekilde daha iyi geldi. Ekstra kol almaya çalışsam taksit yapmıcaklardı.
  20. AEGON

🔥İndirim Koton 5'Li Boxer 388₺⭐⭐👈👈

Geçen gün 120 tl lik indirim çeki ile amazondan 200 tl ye aldım kalitesi iyi gibi.
Top Bottom