Arama sonuçları: *

• Users: AEGON
  • Order by date
  1. AEGON

İnternetim 1000mbps oldu

Bazen 1 aylık hediye verebiliyorlar modeme reset atmadığın sürece kullanmaya devam edersin
  2. AEGON

RX9060XT 16GB 7500F'Lİ SİSTEM ALINIR MI?

Ekim sonunda 32 li ram ve 5070 li bazı parçalarıda değişik halini 52.700 e almıştım Hepsiburada dan 9 taksit olarak iyiki almışım valla fiyatlar gidiyor
  3. AEGON

50k civarı telefon alacağım, Alternatiflerim neler olabilir?

Honor magic 7 pro tavsiye ederim hocam o bütçede 16 pro max den geçtim çok memnunum.
  4. AEGON

Razer Cobra Pro Wireless alınır mı

2 sene kadar kullandım hocam güzel mouse ancak küçük eliniz büyükse sıkıntı yaşarsınız. Ben aldığımda bu kadar pahalı değildi bu fiyata daha iyi mouselar alınır bence
  5. AEGON

S20 Fe telefonum kasıyor

Arada kasma yapabilir ama sürekli oluyorsa bence depolamadan kaynaklıdır yer açmaya çalış yada yedeklerini alıp telefonu sıfırla
  6. AEGON

Ps5 slim hala alınır mı

Aktif olarak kullanıyorum hocam bir kaç gün öncede gittim ps portal da aldım bence hala alınır yeni konsola 1.5 2 sene daha var gibi duruyor. Ancak alacaksan ps store diğer platforma göre pahalı çevrende ps5 sahibi tanıdığın varsa ps kardeşliği yapabilirsin oyunları ve ps plusı yarı yarıya...
  7. AEGON

🔥İndirim ASUS TUF Gaming GT301 3.506TL

Gülücük atan arkadaşlar bu kasayı alın mükemmel kasadır ama aldıktan sonra sıvı soğutma takamadım diye buraya konu açmayın 😂😂
  8. AEGON

4 yıl kullandım bu kasayı ön tarafına destek var ama üst kısmına her sıvı soğutmayı takamazsın ramlerden dolayı sığmıyor
  9. AEGON

Güzel kasa ama tavsiye etmiyorum sıvı soğutma desteği yok
  10. AEGON

Yardım 2.500TL erkek bot önerisi

Hocam giyim tarzını bilmiyorum ama bot artık pek tercih edilmiyor gibi adidas gore tex tarzı su geçirmeyen bi ayakkabı daha mantıklı geliyor bana yıllardır kullanıyorum adidas ve solomon çok daha rahat oluyor
  11. AEGON

CPU Yüksek Sıcaklık (CPB)

Frekans sabitlemeyi dene bide sadece hocam bende 7500f i 5ghz e sabitledim 15 derece düştü sıcaklığı
  12. AEGON

Öneri Motorumu Satamıyorum.

Motorlara 12 taksit yapan marka çok insanlar bütün parasını birden bağlamaktansa taksitle almayı daha mantıklı buluyor o yüzden ikinci el zor satılıyor.
  13. AEGON

Battlefield 6 düşük fps

Aldığın fps baya düşük rtx 5070 ve 7500f ile 2k ultra da dlss kalitede 150 fps alıyorum
  14. AEGON

RX 6600 ÜSTÜ UPGRADE

Hocam bende rx 6600 xt ve 5600x ile bf6 da 2k da low ayarlarda 80 fps filan alıyordum gpu ve cpu kullanımıda sabit 100 dü. Sistemi ekim sonu gibi 20.500 e satıp 52.700 e rtx 5070 ve 7500f li sistem aldım şuan 2k yüksek ayarlarda 150 fps civarında alıyorum bence durumun varsa sistemi sat komple...
  15. AEGON

Yardım - Nothing CMF Phone 1 Kılıf Sorunu -

Honor magic 7 pro ya bile kılıf bulamıyorum çarşıda hatta internette bile düzgün modeller yok mecbur temudan aldım.
  16. AEGON

Taahhüt süresine 27 gün kala hat değiştirmek (Vodafone)

30 günün altına düştüğü zaman ödemiyorsun hocam sadece 4 5 günlük faturan gelir
  17. AEGON

Ryzen 5 7500F Yanında AIGO DX120 V2.6 ARGB 120mm var Yeterli Olurmu ?

Ben şahsen sıvı soğutma aldım ancak gerekli değil sağlam bir kule tipi soğutmada işinizi çok rahat görür stabil sıcaklık değerleride alırsınız.
  18. AEGON

10 senelik laptopum bozuldu sistem önerisi lazım.

Keşke bi 3 ay önce bozulsaydı hocam 😂
  19. AEGON

PlayStation 5 almalı mıyım?

Çevresinde güvenebileceği ps5 sahibi olan varsa kesinlikle yapmalı hocam evet
  20. AEGON

PlayStation 5 almalı mıyım?

Bende arkadaşımla yapıyorum ps kardeşliği hocam 3 yıllık ps plus filan var yarı yarıya ödüyoruz
Geri