Arama sonuçları: *

1. motive

Öneri PC oyun önerisi (chill)

contract ville
  2. motive

Intel i5 14400F için soğutucu önerisi

aslında daha ucuz bir soğutucunun yeteceğini söylediler ama ben kaliteli bir şey aradığım için markanın kalitesine güvenerek aldım pişman değilim işlemciyi yük altına sokacak işler yapmıyorum ben de yapsan bile bu soğutucunun her türlü yeteceğini düşünüyorum bende apache plus vardı gta da 95...
  3. motive

Intel i5 14400F için soğutucu önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-36-argb-du-ar-acfre00124a-fiyati,610309624.html aynı işlemci için yakın zamanda bunu aldım fazlasıyla yeterli ve görüntü gayet iyi
  4. motive

Yardım MSI 256F sahipleri YARDIM

senin için hepsini tek tek çektim soldan sağa doğru 1. tepki süresi normal 2. tepki süresi en hızlı 3.mprt açık ghosting durumları bu şekilde
  5. motive

Monitörü 10 Bit Yapamıyorum

keyif
  6. motive

çok uzun süre deneme fırsatım olmadı mprt de açmadığım için beni rahatsız etmedi ama sen en iyisi deneyip öyle al
  7. motive

mprt sanırım 1 ms modu oluyor ben de çok bilgili değilim 1734547444 anladım çok teşekkür ederim
  8. motive

mprt açınca evet az da olsa var
  9. motive

üstteki fotoda mprt açılmış hali alttaki mprt kapalı
  10. motive

8bit+frc olduğunu farkındayım
  11. motive

hocam linkini attığım kabloyla denedim şu an 180 hz 10 bit görüntü alabiliyorum fakat renkler biraz soluklaştı gibi geldi bu ayarlardan neleri seçmeliyim bir öneriniz var mı
  12. motive

kutudan hdmı çıktı monitörü 120 hz ve altı hz lerde 10 bit yapabiliyorum monitör ayarlarında adaptive sync açık fakat kapatıp denediğimde yine 180 hz de 10 bit yapamıyorum 1734284419 .
  13. motive

MSI Mag256f
  14. motive

yeni aldığım monitörde 180 hz kullanırken 10 bit renk ayarını açamıyorum hz değerini düşürmem gerekiyor bu monitörle mi alakalı yoksa kablo ile mi...
  15. motive

Çözüldü✓ FANLAR YAVAS CALISIYOR YARDIM

işlemcin ısınırsa fan hızı artar
  16. motive

Msi Mag256f Alınır mı?

bugün geldi eski samsung monitörümden sonra çok karanlık geldi tam alışmadım ayaklığı sıkıntılıymış duvara astığım için bilmiyorum
  17. motive

Red Dragon K617 Bazı Tuşlara Driver Kaynaklı Basamama

belirtmeyi unutmuşum basılı tutman gerek klavye tek renk yanıp sönünce sıfırlanacak
  18. motive

Red Dragon K617 Bazı Tuşlara Driver Kaynaklı Basamama

fn ve esc tuşuna basarak sıfırlayabilirsin driver kullandığın sürece bu sıkıntı olacak
  19. motive

MSI Mag 256F alınır mı

4.5k cıvarı bir monitör bakıyorum açtığım konuda neredeyse herkes bunu önerdi bu bütçede daha iyi bir seçenek var mı https://www.hepsiburada.com/msi-24-5-mag-256f-1920x1080-fhd-16-9-flat-ips-180hz-1ms-freesync-gaming-monitor-p-HBCV00006X87UY?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K
  20. motive

Arctic Freezer 36 Argb Duo

anladım çok teşekkür ederim
Top Bottom