Arama sonuçları: *

• Users: Loky
  • Order by date
  1. Loky

🔥İndirim Vogue 0vo5648sı 304211 54 Erkek Güneş Gözlüğü 1.318 TL

Hocam metal çerçeveli Güneş gözlüğü önerin var mı? Ama numaralı olması lazım.
  2. Loky

Çözüldü✓ 4 Bin TL Bütçeye 2 Tane Vesa Kolu Önerisi ?

F-80 9kg'ye kadar taşıyor. https://www.northbayouturkiye.com/urun/nb-f80 Daha ağır monitör takacaksan 12kg'ye kadar taşıyan var; https://www.northbayouturkiye.com/urun/efx10 O da yetmez diyorsan 20kg'ye kadar taşıyan nb F7 var...
  3. Loky

🔥İndirim Xiaomi Ultrathin Magnetic Power Bank 5000 Mah 15w - 2.599 TL - Trendyol 🔥

Normal kullanıcıdan hocam. İlk ciktiginda her telefon pahalı olduğu için en az 6-7 ay birinin alıp ucuza satmasını beklerim. Hic sıfır yd telefon almadım.
  4. Loky

Yardım Steelseries Türkiye Yetkili Servisi Kim

Kutuda garanti kitapçığı olması lazım. Despec idi en son.
  5. Loky

Yeni Asus OLED Monitörler Sızdırıldı

Valla MSI fiyatları malum fenasal iyi TR'de. Güzel fiyata düşünebilirim. 1786044971
  6. Loky

Pg27ucdm ile yarışır mi sence siyahlarda? 128zones bile kötü durmuyorken 2300 küsur zones is yapar gibi. Fiyatı da oled parası olur orası ayrı konu da :d
  7. Loky

271kraw16 niye çıkmadı hala?
  8. Loky

Bana da büyük geliyordu ama alıştım gibi. Başta rahatsız oluyordum şimdi Okey gibi ya modundayim. Ama dedigin gibi hiçbir zaman 27'nin işte bu abi ya rahatlığını vermiyor. 1786044095 Garip bir cümle silsilesi kurdum ama anlamışsındır jsjsjsjsjss.s
  9. Loky

Miniled rakibi olabilir Fhd ler dicem de 20'den aşağıya gelmez bize.
  10. Loky

iPhone 17 Pro Max Vs iPhone 18 Pro Max

Yeni telefonlar ile bütün telefonlara ram zammı gelecek. Apple, Apple TV dahil her ürüne zam yaptı. Tek zam yapmadığı telefonlar kaldı. Eğer ucuza alacaksan bekleme. Ama ben illa alırım para sorun değil dersen sen bilirsin. 1000$ normal de pro serisi. Tahminim 1250 veya 1300$ olacaktır.
  11. Loky

Qd'lerde blackshield var mı? Yoksa düz pg27ucdm alternatifleri mi?
  12. Loky

Leica Marka Tablet Bilgisayar

Google lens; Görseldeki cihaz, haritacılık ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS/GIS) veri toplama işlerinde kullanılan Leica CS25 rugged (dayanıklı) arazı tableti / saha kontrol ünitesidir. Zorlu arazi, şantiye ve hava koşullarına dayanacak şekilde (IP65/MIL-STD-810G standartlarında) tasarlanmış...
  13. Loky

🔥İndirim Xiaomi Ultrathin Magnetic Power Bank 5000 Mah 15w - 2.599 TL - Trendyol 🔥

Valla hiç kullanmadım desem yeridir. 1 kere doldur boşalt şarj etmedim daha. Evden çıkmıyorum hiç neredeyse. Tatile de Eylül'de gideceğiz. Orada kullanırım.
  14. Loky

Bende ip Air için aldım :D. Anneme de s25edge alacağım Eylül'de. Nasıl onerir misin edgeyi? Ana telefonum s24+ acaba onu anneme verip Z fold 7 mi alsam yd 45'e falan kararsız kaldım. Annem a34 kullanıyor ama kasıyor artık.
  15. Loky

iPhone da 15w desteği yok sadece 5w veriyor. Ben 2700'e aeromag aldım. https://www.shargeturkiye.com/products/aeromag-5-10
  16. Loky

Gta 6 Gelecek Trailer/Oynanış Videosu Tarihi Belli Oldu

Ya aslında ürüne o kadar güveniyoruz ki fragmana falan gerek yok alırken. FIFA gibi. Yeni kadro için alıyor millet.
  17. Loky

Gta 6 Gelecek Trailer/Oynanış Videosu Tarihi Belli Oldu

Oyuna ön sipariş verdim fragmanı Netflix üyeliğim yok diye geç izleyeceğim. Kapitalizm böyle bir şey işte.
  18. Loky

Yardım Marvel Spider-Man 2 Akıcı Kaliteli Grafik Ayarı

Yani orijinal. Paylaşımlı hesap üzerinden steamden indirdin.
  19. Loky

Yardım Marvel Spider-Man 2 Akıcı Kaliteli Grafik Ayarı

Oyun orijinal mi?
  20. Loky

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion Qd-OLED 27 İnç Monitör 240hz 19.950tl

Pahalı monitörde çıkması daha kötü değil mi 🤔
Geri