Arama sonuçları: *

• Users: Loky
  • Order by date
  1. Loky

Yardım Dikey Ekran Kartı Montaj Sorunu

Teşekkürler. Sağol yardımın için.
  2. Loky

https://www.hepsiburada.com/antec-pcie-5-0-riser-cable-with-vertical-bracket-rtx50-white-200mm-pcie-5-0-dikey-gpu-montaj-kiti-pm-HBC0000E8J828 O zaman rota yeniden oluşturuluyor hocam ne dedin :D
  3. Loky

Yani kesmemi diyorsun hocam?
  4. Loky

https://www.akakce.com/kasa-aksesuari/en-ucuz-lian-li-g89-vg4-5-v3w-00-riser-kablolu-beyaz-dikey-ekran-karti-tutucu-kiti-fiyati,1338964544.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCwFN0gfW_Iz0s6tpvKTw1ai2&gclid=Cj0KCQjw54nRBhDCARIsAMcY_SCzXRETVAdYX8zfTEAe6VUdP8WjuA_NTTWNsNePy...
  5. Loky

Kart açılı takılıyor ya. Yukarıdan tuşun ineceği en alta kadar delik açılması lazım. Bu da vidanın üstüne denk geliyor :D
  6. Loky

Bu vida ise ilk resimdeki mavi yer. Vidanın devamı ise ikinci resimdeki turuncu yer. Kesilecek yer ise tam oraya denk geliyor., Bu vidayı gevşetince mekanizma hareket ediyor aşağı ve yukarı. Sıkıncı ise sabit. Şunu diyorum bu videoyu by-pass edersek dikey abarat devamlı oynak olmaz mı? Sabit...
  7. Loky

Vida sıkma değil ki anlamıyorsun. Dİkey aparatın yatay orta aşağı bakma özelliği var. Kartı ister yukarı baktırıyorsun ister aşağıya. Video bırakıyorum.
  8. Loky

Karttaki Turbo tuşundan kaynaklı. Tuf'da falan yok bu tuş.
  9. Loky

Kasa sorunu çözmüyor ki kart oturmuyor dikeye.
  10. Loky

Çözüm nedir önerin var mıdır hocam? Yeni kart almak mı? Ya da nzxt almak mı? ama bu da pcı 4.0 işte. 1780693493 Vala Allah korumuş monitörü...
  11. Loky

Hocam dremel ise dikey ekran kartı aparatını kesmeye karar verdim ama tam orada kartın öne ve arkaya bakmasını sağlayan mekanizmayi tutan vida var. Şimdi kesersem ora boşa düşecek. Bu da tutucunun örnek veriyorum ağırlıktan kartın öne doğru düşmesine veya devamlı sallanmasına sebebiyet verir mi?
  12. Loky

Evet çok az düşüş var. FH 6'da 64-68 arası imiş. Şuan 62-68 arası :D
  13. Loky

Horizon 6 Alıp Pişman Olan Var mı?

Öyle ya yarışları beni çok sarmadı. Araç deneyip yanliyom.
  14. Loky

Horizon 6 Alıp Pişman Olan Var mı?

Yok'da araba oyunu 7/24 oynanmiyor. Böyle haftada 1 can sıkılınca.
  15. Loky

Hangi görseli anlamadın hocam? Onu tekrar atıyım
  16. Loky

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-1st-player-ngdp-gold-ha-850ba4-gen5-1-850-w-beyaz-fiyati,1303207135.html
  17. Loky

Dikey takınca kartı kablonun üstüne denk geliyor kart.
  18. Loky

Sağol hocam buldum arkadaşta.
Geri