HangiKredi'de de ilk rapor ücretsiz daha önceden alan varsa oraya da bakabilir. Daha dün baktım.
1732618195
O puanla bakkaldan veresiye sakız istesen vermez hocam.
İki seçenek arasından Tucsonu tercih ederdim. Kuga ülkemizde pek tutulmuyor maalesef. Kia Sportage, 3008 veya grandland (1.2 benzin seçeneği hariç) modellerine de göz atabilirsin. Şahsi olarak sportage ve tucson arasında kalırdım.
Bu cihazı kullanmadım ama Xiaominin daha basic bir modelini kullandım sürekli kopuyordu. Asus'un vardı ondada kopma oluyordu. Kablolu şekilde genişletilmediği sürece sıkıntı biraz.
Bütçe max 80.000 ise kesinliklikle ama kesinlikle bayiiden 81.000TL kampanyalı dio almalısın. Veya ikinci elde düşük kmli 2000 geçmemiş 70-75 bandında da dio bulursun. Spontini almak yapacağın en büyük hata olur.
Bu ikinci attığım sistemde msi anakart ve msi ekran kartı kullanılmış. Diğer sistemle karıştırdınız herhalde hocam. Bu sistemi alıp 12400F+Kasa değişikliği yaptık. +olarak da kule tipi hava soğutma alınacak sisteme. Bu taksit durumundan dolayı tercih ediyoruz. Başka bir yerde daha ucuza çıksa...
SSD ihtiyacı yok
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-rtx-4060-8gb-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html
Bu sisteme 12400F + Thermaltake özelleştirmesi yaparak 22kya vade farksız 3 taksitle alıyoruz. Diğer firmalarda da daha ucuza mevcut ama taksit yapmak istediğimizde bu sefer bu fiyattan...
Finansbank
Başka yerlerde de 5600/4060'lı sistemler var ama vatanda 3 taksit vade farksız seçeneği çok iyi oluyor. Diğer firmalarda vade farkı mevcut taksite. Taksitle alınacak sistem.
Sizce 12400F mi 5600X mi daha iyi? İkisine de soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin 120 takılacak...
Vade farksız 3 taksitle alacağız sizce bu model nasıldır? 25k bütçe mevcut. Normalde tebilondaki sistemi alacaktık fakat 2k farka 4060Ti alınır mı? Sizce tebilondaki sistem mi yoksa vatandaki sistem mi? Farklı önerilere de açığız...
Kıbrısta oturuyorum dediği için öyle bir öneride bulunayım dedim belki aklı kayar. Ama ben bu belirtilen modeller arasından kesinlikle 650R tercih ederdim. R7den çok daha tok duruyor bence.