Arama sonuçları: *

1. M

Sistem yükseltme DDR 5 e geçiş

2 ekranım var biri 2k. 32 gb ramim var demişstim 2x16 hyperx. acaba ram sistem performansını ne kadar etkiler yani. ramlerimi degistirmem mi manıklı yoksa 64 e çıkarmak mı?
  2. M

sistemim şuan iyi calısıyor memenunum performansından ama ddr5 in performansını da merak etmiyor degilim. işlemcimi cok arastırarak almıstım suan sadece ekran kartı güncellemesiyle hissedilebilir bir performans degisikligi yapabilir miyim? mesela 3070ti yerine 9070 xt çeksem işlemcim sorun yasar...
  3. M

DDR 5 e gececeksem işlemciyi de degistirmem gerekmiyor mu? ben mi yanlıs biliyorum anakart degisince işlemci soketi de degismiyo mu yani am4 ten am5 e gecmem gerekmiyor mu? burda ddr5 e gececeksem degistirmeme gerek olmayan saedece ekran kartı ve ssd sanırım
  4. M

komple satmaya kalksam kaça gider sizce 1752151802 sattıktan sonra üstüne 45k koyabilirim en fazla gecebilir miyim sizce dediginiz işlemcili ve ekran kartlı sisteme
  5. M

hali hazırda iyi calısan bir sistemim var. ryzen 7 5700x3d sıvı sogutmalı işlemci gigabyte 3070ti 32 gb ram 2 tb ssd var. ddr5 sisteme gecmek mantıklı mı elimdekileri seri şekilde satabilir miyim? Eğer gececek olursam ne gibi güncellemeler yapabilirim?
  6. M

ryzen 7 1700 x işlemci ve 1060 ekran kartı uygun fiyatta anakart önerisi

anakartım bozuldu ryzen 7 1700 x işlemci ve 1060 ekran kartım var uyumlu en uygun fiyatta anakart önerisi
  7. M

Donanim Arşi̇vi̇ Fi̇yat Performans Krali Moleculepc Si̇stem Fps Drop

iade düşünmüyorum şuanlık ancak çözüm bulamazsam yapacak bir şey yok 1655839185 bu videodaki her şey zaten yapıldı. Yani konuyu açarken yazdığım yazıyı okusanız da keşke burada yormasanız adamı bir de çözüm sunuyormuşsun gibi diğer çözüm sunamayan formatla geçen arkadaşı savunmuşsun gerçekten...
  8. M

A0 türkçenle lütfen bu konuya daha fazla cevap verme kalabalık yapıyorsun. Ne okuduğunu anlıyorsun ne de düşündüğünü yazıya dökebiliyorsun. Konuyu açarken yazdığım yazıyı düzgün okursan eğer güncellemeleri yaptığımı söylüyorum. He bir de tanımadığın insanlara knk diye hitap etme, nereden geliyor...
  9. M

bütün kutuları kontrol etmedim ancak 2 3 tane garanti belgesi gördüm . Zaten toplama pc garantisi olsa da iade edebileceğimizi sanmıyorum. İade edebiliyosak bile baya uğraştırır muhtemelen.
  10. M

bu kadar endişelik derken yediğinden içtiğinden hatta giyiminden arttırıp biriktirdiğin parayla aldığın ürün sana anlatılan gibi çıkmıyor acaba neresi endişelik değil bu olayın özellikle bu dönemde ? Sanıyorum ki henüz kendi paranı kazanmaya başlamadın yoksa bu şekilde bir yorum yapmazdın...
  11. M

hayır geçen hafta çarşamba dün elime ulaştı
  12. M

abicim anlatamıyorum galiba diyorum ki Abdullah Hacıgül'ün evine giden sistemle benim evime gelen sistem aynı değil mi ? O adam kule tipi soğutucu mu taktı test yaparken sorun burada zaten biosunu kontrol ettim güncel ki diyelim değil dediğim gibi donanım arşivi kanalında yayınlanan videodaki...
  13. M

diyelim dediğiniz gibi ramler düşük hızda çalışıyor. Açtım ve fps yükseldi peki fps drop sorunu nasıl düzelicek ve şöyle de bi sıkıntı oluyor discord kullanıyorum eski bilgisayarımda bir kere bile kastığını görmediğim discord kasıyor ayarlarına giriyorum kitleniyo discord hariç her şey çalışıyor...
  14. M

kasadan bende de ses geliyor sanırım fanlarda sıkıntı var ama benim için gerçekten önemli değil ses performansı versin yeter
  15. M

ramleri kontrol etmedim ancak zaten videodakinde de stock halde değil mi herhangi bir overclock işlemi yapılmadı diye biliyorum
  16. M

Sistemi videoda görüp sipariş verdim ancak videodakiyle alakası yok örneğin videoda valorant'ta 300 fps'lerde dolaşırken benim elimdeki sistemde fps 200 e anca çıkıyor ayrıca 200 den anlık 150 lere düşüp oyunun kasmasına neden oluyor. Sistem elime geldiği gibi ekran kartını takıp çalıştırdım...
Geri