Arama sonuçları: *

• Users: Aster
  • Order by date
  1. A

Ucuz 144hz monitör tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar yakın zamanda eski parçalarımi değiştirip güzel ekipmanlar almak istemeye başladım ekran kartım RX 580 işlemcim AMD fx 8350 gayet memnunum klavye mouse mousepad aldim. Şu anda monitör ve kulaklık kaldı monitör olarak istediğim özellikler 144hz 1ms olması...
  2. A

İmice X6 mouse alınir mi

Peki memnun musunuz sağlam mi
  3. A

İmice X6 mouse alınir mi

Bu arada alınmaz demişsiniz ya neden alınmaz 1612615992 Hz değerleri ile bir alakası olabilir diye düşündüm
  4. A

İmice X6 mouse alınir mi

Bu arada kullandığım monitör 1080p 60hz Aynen hocam bu ama 6400dpi olani 1612615905 Trust fena durmuyor ancak SGM x7 bana gelmez çünkü solagim
  5. A

İmice X6 mouse alınir mi

Öncelikle herkese iyi forumlar Bu aralar yeni bir klavye ve mouse arıyorum su anda kullandığım klavye mouse everest km810 bütçe olmadığı için almıştım ancak şu anda yeni ekipmanlar almak istiyorum klavye olarak gamepower Compact warlock blue switch almaya karar verdim mouse olarak ta bütçem...
  6. A

klavye mouse önerisi

öncelikle herkese iyi günler şu anda kullandığım klavye mouse everest km810 set ancak uzun zamandır istediğim şekilde bir mekanik klavye ve yanına da bir mouse almayı düşünüyorum bütçem kısıtlı klavye olarak gamepower compact warlock düşünüyorum 200tl onun yanına da uygun fiyatlı (50-80 arası9...
  7. A

Kablosuz ucuz kulaklık onerisi

En ucuz buysa durum vahim 1609791260 Daha indirime girer mi, daha önce gördün mü?
  8. A

Kablosuz olması benim için önemli
  9. A

Dostlarım birçoğumuzun bildiği üzere 13ocakta bime arctis 1 geliyor Benim sormak istediğim aynı fiyat bandında kablosuz ve mikrofonu takip çıkarılabilen bir kulaklık 7.1 olmasa da olur yazılımla hallederim
Geri