Arama sonuçları: *

1. full sistem
    Closed

Satılık full sistem

asus rx6650xt ekran kartı r5 5600 işlemci Asus b550M-A csm anakart 2x8 gskıll 3200 mhz ram mld 1tb 3300 okuma 3100 yazma ssd gamebooster GB-W002B kasa 650w 80+ gamebooster sıvı soğutucu asus tuf gaming VG249Q3R razer blackwidov v3 tkl klavye razer viper mini mouse razer blackshark v2pro kulaklık...
    50,000.00 TRY
  2. O

❌İndirim Bitti! Gamebooster Prıme 240w Rgb 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 1.599₺

bunu kullanıyorum ryzen 5 5600 için baya memnunum 2 sene olucak daha bir sıkıntı olmadı
  3. O

🔥İndirim ASUS VG279Q3R 27" 180Hz 1ms - 4.449 TL

27 inç de aynı fiyatta
  4. O

Cross motor kask önerisi

https://yykmotor.com/magaza/ls2-fast-2-wash-kirmizi-kask/ kral bu nasıldır
  5. O

Cross motor kask önerisi

zaten cross yapmıcam daha güzel gözüküyor diye onu istiyodum normal kasllardan ne önerirsiniz 1755257608 kral peder cimri biraz KSÖDÖDFÖ
  6. O

Cross motor kask önerisi

honda crf 250l
  7. O

Cross motor kask önerisi

kırmızı renkli cross motor aldık buna uygun cross kask almak istiyorum babamla ben takıcam ama onun kafası biraz büyük ikimize uyumlu olcak kask önerisi alabilir miyim? https://www.motomax.com.tr/just1-j39-revo-off-road-kaski-kirmizi-/-siyah-kirmizi-/-siyah bunu bulmuştum nasıldır sizce bide bu...
  8. O

🔥İndirim İnditex Grubu (Zara Pull And Bear Bershka) indirimleri

boykot arkadaşlar almayın bedenleri bitmesin hemen
  9. O

Kulak üstü oyuncu kulaklığı önerisi

bu farklardan başka fark yok dimi? sadece pc de kullanıcam
  10. O

normal nova pro mu bu yoksa x olanı mı anlayamadım x olanının incelemesini bulamadım da
  11. O

kulak üstü kulaklık almak istiyorum ama kablosuz almak istemiyorum gibi çünkü bir zaman sonra bataryası daha hızlı falan bitiyor o yüzden pek istemiyorum.bütçe maks 8-9k ses kartlı olursa iyi olur
  12. O

Almanyadan getirtmelik kol saati önerisi

almanyadan dayım gelicek eli boş gelmesin diye saat aldırıyım diyom en fazla 200 euroya hangi saatleri önerirsiniz açık renkli olursa güzel olur.
  13. O

Uzaktan arkadaşımla film nasıl izlerim?

Onu biliyorumda onun üyeliği yok herhangi bir şeye o yüzden ben yayın açıp o şekil izlicektik
  14. O

Uzaktan arkadaşımla film nasıl izlerim?

Arkadaşımla film izlemek istiyoruz ama onun discordu yok indiremiyorda hangi platformdan izleyebiliriz böyle?
  15. O

Garanti bankası 25000 TL faizsiz kredi

şu an faizsiz nakit avans 5k gözüküyor kart gelince 25k çekebilirim dimi?
  16. O

Garanti bankası 25000 TL faizsiz kredi

Dün garantiden hesap açtık ama 25k faizsiz krediyi alamadık bugun bildirim gelmiş kredi kartı alırsanız 25k ya varan kredi diyodu bende başvurdum kredi kartına kart gelince mi alabilicam krediyi? Birde ben çok fazla deneme yaptığım için 1 ay sonra tekrar deneyin diyor kart gelince gene der mi?
  17. O

Ipad sarj aleti önerisi

tamam alıyorum teşekkürler
Geri