Arama sonuçları: *

1. seihanu

BU SİSTEM KAÇ TL EDER SATIN ALACAĞIM ÇOK YAKIN BİR TANIDIĞIMDAN

Letgo bakıyorum 30 diyen de var 17 diyen de var anlamadım millet soyguncu mu saf mı
  2. seihanu

Yok ben ödeme yapıcam fiyatına bak söyle dedi
  3. seihanu

Satıcı sensin galiba hshsajbs
  4. seihanu

Kendi konumu hortlatıyorum, bilgisayarı aldım şimdi bana piyasasına bak bi fiyat söyle dedi kaç diyeyim sizce
  5. LENOVO LEGİON 5 TERTEMİZZ

Satılık LENOVO LEGİON 5 TERTEMİZZ

Amd Ryzen 7 5800h RTX 3060 130W 6gb yüksek watt değerli. 1 tb m2 sad 16 gb ram 2k 165hz ipd ekran Kozmetik 10/10 Lenovo legion serisi Geçen hafta termal bakım yaptım Harici klavye mouse monitör ile kullanıldı Kutu fatura içinden çıkan legion mouse ile verilecektir. Macbook alacağım...
    30,000.00 TRY
  6. seihanu

Yardım Param Güvende ile Alışverişte Dolandırılma Riski Var mı?

tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum
  7. seihanu

tamamdır dostlar param güvende ile satmayacağım teşekkür ederim hepinize
  8. seihanu

get dediğiniz param güvende mi oluyor
  9. seihanu

sahibinden param güvende ile alınca alıcı parayı sahibinden içine ödeme yapıyor sahibinden parayı benim ibanıma gönderiyor
  10. seihanu

ne maili gelecek bana tam olarak bilgi verir misiniz
  11. seihanu

Arkadaşlar selam herkese. sahibinden laptop satıyorum 32 bintlye ve dün gece bir müşteri video istedi attım sonrasında param güvende ile almak istediğini belirtti tamam dedim mail adresimi istedi anlamadım neden ama söyledm ben de sonrasında bugün alacak mısın yazdım sadece param güvende ile...
  12. seihanu

İnceleme MCHOSE JET75 İNCELEME

Merhabalar arkadaşlar, ilk incelemem olan MCHOSE JET75 incelemesine hoşgeldiniz. Hatam olursa mazur görünüz. Ben ürünü hepsiburada üzerinden BETA PLUS GAMİNG satıcısından aldım. Siyah renk olanı tercih ettim. Önceden kullandığım klavyeler ise şöyleydi -t60 kırmızı switch -razer cynosa lite...
  13. seihanu

❌İndirim Bitti! 1500 TL Manyetik 8k Polling Rate Klavye Arayanlar

havitten kötü olamaz bence ucuzmuş baya
  14. seihanu

Çözüldü✓ LAPTOP TERMAL MACUN YÜKTE 101 DERECE İŞLEMCİ

sadece forumda gezip hepsiburadada macun bakarken 70 dereceyi gördü mesela 1765450357 https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-conductonaut-sivi-metal-sogutucu-macun-pm-HB00000YI0ZR iş görür gibi geldi bana bunu alacağım teşekkür ederim hepinize
  15. seihanu

nereden yapacağım kanka bunu bu arada laptobun bakımı da geldi artık zaten o yüzden de istiyorum macun 1765449942 kyronout buna bakıyordum ben de tam mx4e göre daha iyiymiş öyle okudum 1765450015 faz değişimli termal ped de önerir misin bir de sana zahmet
  16. seihanu

Lenıvı legion 5 3060 r7 5800 kullanıcısıyım işlemcim valorant oynarken 100 gta 5 oynarken 101 derecelere çıkıyor asla 99a bile düşmüyor oyun içinde fp termal macun önerir misiniz şimdiden çok teşekkürler
  17. seihanu

🔥İndirim Claw's Rajin Blaze 12000 Dpi RGB Standlı Kablosuz Mouse 754₺ (Plus üyelere özel)

ben de diğer belirten arkadaş gibi 1 yıldan uzun süredir nexus air v1 kullanıyorum, düşük sens düşük dpi kullanıyorsanız spinout yapıyor ara sıra
  18. seihanu

MCHOSE ACE68 alınır mı klavye önerisi

mchose genel olarak kaliteli bende de jet75 var gayet kaliteli
  19. seihanu

3000tlye MANYETİK KLAVYE

içinden yana sorun yok bakalım haftaya bi inceleme patlatırım gibi forumda yok çünkü bu arada starburst sesini baya beğendim korkuyordum ama
Geri