Arama sonuçları: *

1. Emre mete

🔥İndirim Samsung 15W Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı İkili - 1599TL

Almanya dan istedim bir tane belkin in bakacam ona göre geldiği zaman karar veririm
  2. Emre mete

17 pro max ve air için nasıl olur acaba
  3. Emre mete

Dik olsa iphone için alacaktım ya
  4. Emre mete

Turktelekom 5G açılmadı

4.5g ile mutluyum ben ya bir sorunum yok hiç geçmeyeyim paket içeriğim ve fiyatı da aynı kalsın yeter
  5. Emre mete

Turktelekom 5G açılmadı

Ben de anlamadım heryerde aktif edildi diyip duruyorlar benim de hala 4.5
  6. Emre mete

İp 17 pro max için sarj aleti önerisi

Valla 17 pro max te kullanıyorum sadece 2. Telefonum 13t kendi şarj cihazını kullanıyorum 67 watt o yüzden bir sorun yaşamadım yani 1774736865 Ve besaus 100 watt göstergeli kablo ile test ettim hepsi aynı değerlerde şarj ediyordu
  7. Emre mete

Bir sorun yok ben de sadece 45 watt ın ışığı sinirimi bozuyor o kadar 😂
  8. Emre mete

Kablosunu aldım 2 tane yeter 😂
  9. Emre mete

Ben 1 adet spigen 45 watt 1 tanr çift girişli 47 watt 1 adet belkin 45 watt kullanıyorum hepsi de iyi öneririm
  10. Emre mete

Yardım 2 Sorunum var yardım lazım.

göndereceğim mouse iadesi hakkında bir bilgin var mı acaba açıp deniyeyim mi kararsız kaldım müşteri hizmetleri inatla hijyen kuralları bilmemne saçmaladı kulaklık mouse felan iade olmuyormuş sözde
  11. Emre mete

yeni değiştirdim skatezleri mouse pad i almadan max 3 4 gün önce
  12. Emre mete

Beyler atx x1 pro max mouse kullanıyorum birkaç gün önce Klasse Blitz Speed Series mouse pad aldım mouse takılmaya başladı eski mouse padlarde sorun yok 3 tane daha klasse marka var hepsinde sorunsuz çalışıyordu nasıl çözebilirim acaba? 2.sorum ise atk x1 v2 sipariş verdim fakat wraith jelatini...
  13. Emre mete

ATK Dragonfly A9 Plus takılma sorunu çözümü

Çok ilginç atk x1 var 1.5 yıldır felan kullanıyorum dün 4. klasse mouse pad imi aldım denerken fare takılmaya başladı mouse pad i eskisini tekrar kullanmaya devam etsem de yine takılmalar devam etti sanırım aldığım atk x1 v2 mouse pad i de iade etmem gerekli böyle sinir bozucu bir şey olamaz çünkü
  14. Emre mete

Ps5 ve Pro'ya 150$ Zam Geldi!

2 game pad aldım artık pc yi televizyon a bağlayıp oynuyorum herşeyi dert ps nin kafam rahatladı.
  15. Emre mete

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Eyw dilek 250 ile hoparlör aldım bu seferde 😂
  16. Emre mete

Kodu girdim kabul etti ödeme ekranında fiyat arttı ilginç
  17. Emre mete

Şarj adaptörü lazım beyler var mı öneri acilinden 45 watt yeterli iphone 17 pro max ya da air için kullanacam
  18. Emre mete

Eyw annem e tencere aldım ama bu forumu harbiden bu sefer silecem yeter valla para kalmadı bu ay 3 şarj adaptörü 4 şarj kablosu 2 gamepad 1 mouse pad 1 vs vs aldım kuruduk bittik yeter😂
  19. Emre mete

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

Ya ilk çıktığında v2 yi verip almıştım da kullanmadan geri iade ettim amazon a pahallı geldi diye x1 aldım aradaki fark a steel series 7p kulaklık almıştım düşün 😂
Geri