Arama sonuçları: *

1. Emre mete

Ayyıldızteam Ziraat Bankası Sabaha Karşı Harcama Şifre Mesajı

Malesef bizim bile bilmediğimiz bilgileri çoluk çocuğun elinde
  2. Emre mete

Ayyıldızteam Ziraat Bankası Sabaha Karşı Harcama Şifre Mesajı

Millet i anne babasının numarasından 112 den arayorlardı diye hatırlıyorum ve işin kötü kısmı numara cidden öyle gözüküyordu
  3. Emre mete

12gb Rtx 5070 Rezilliği 😂

Neyse ki forza hiç sevmiyorum ve fps oynuyorum aaa oyunlar pek ilgimi çekmiyor çok nadir 4070 idare ediyor o yüzden şimdilik 6 serisini bekliyecem umarım 6070 min 20 gb çıkar zor ama bir umut
  4. Emre mete

Yardım Msi X870e Görüntü Gelmiyor

Valla her birini kontrol ettim sadece kasada kısa devre varsa onu bilmiyorum artık gönderecem baksınlar
  5. Emre mete

Kablolara baktım bios atmayı denedim fakat bios ışığı tepki bile vermiyor yanıp sönmeyi bırak hiç yanmıyor clear da denedim ramlar kingston 5200 ilk başta ec hatası veriyordu sonra 00 a döndü 7500f taktım onda da tepki vermedi cpu ram ekran kartı hepsini söküp bios atmayı denedim yine tepki...
  6. Emre mete

Beyler 9800x3D ve msi x870e edge wifi anakart aldım taktım görüntü gelmedi bios yüklüyeyim dedim 3 farklı 2.0 flash bellek ile denedim fakat görüntü gelmedi yine ram ekran kartı işlemciyi söktüm denedim yine aynı ilk başta ce hatası veriyordu şimdi 00 hatası veriyor gece 10 dan beri uğraşıyorum...
  7. Emre mete

Yardım M2 SSD Korumasını Takamıyorum

Tak bırak şeklinde 2 adet ssd var elimde soğutucusuz olan oturuyor gen5 e soğutuculu olan gen4 lere oturuyor gen 5 e oturmuyor
  8. Emre mete

Onu anladım gen5 e korumasız da olsa soğutucusuz yani oturmuyor ssd geri bırakıyor gen5 yuvası
  9. Emre mete

Gen 5 yerine korumasız da oturmuyor
  10. Emre mete

Beyler m2 ssd korumasını oturtamıyorum bir yöntemi var mı acaba enişte yardım edecem derken sağolsun ben ekran kartınıni temizlerken altındaki pedleri sökmüş sığmıyor diye
  11. Emre mete

9800x3d İcin Beyaz Anakart Onerisi

Bakalım kargo şüpheye ulaşmışta benim her zaman diğer gün 6 gibi getiriyorlar utanmazlar anca 😂
  12. Emre mete

🔥İndirim AOC Q27G41ZDF 26.5" 240Hz 0.03ms QHD QD-OLED 21999TL

Benim kredi kartı borcunu kapatsınlar yeter 😂
  13. Emre mete

Yeni işlemci anakart falan aldım şimdi bunun da borcuna giremem 😂
  14. Emre mete

Açıklamada yazıyor da alırken mi yaptırdın geldikten sonra mı tekrar fatura istedin benim yarın elime ulaşır muhtemelen çünkü
  15. Emre mete

19.9k ya düşmüş
  16. Emre mete

Yok malesef o yüzden biraz mecbur kaldım paraf ya da axes istiyorlar 1780431529 Gen 4 ssd yetiyor ya max 1 tane gen 5 takınca bölmüyor diye biliyorum hb vatan satıcılı aldım da model kısmını tam anlamadım detaylandırabilir misin?
  17. Emre mete

World karta peşin fiyatına 6 taksit olarak önerin var ise iptal edip alayım ben bulamadım ilk gigabyte x870 pro düşünüyordum fakat taksit olmadığı için mecburen buna yöneldim ramlar da indirim olursa alacağım şuan 5200 hynix a var idare edeceğiz
  18. Emre mete

🔥İndirim Amazon 10000/1000 5000/500

Ne yapalım 10k ya oyuncak mı alalım
  19. Emre mete

Gelsin bir bakalım göründüğü kadar var mı 😂
  20. Emre mete

Dfs Bilgisayar Pttawm

Dün sipariş verdim kral zaten bayram tatili idi fakat pttavm ye güvenipte alışveriş yapmadım 300 tl fazla verdim idefixten aldım biraz bakınıp
Geri