Arama sonuçları: *

1. O

Öneri Acer Aspire 5 A515-45 alınır mı sizce?

Acer Aspire 5 A515-45 AMD Ryzen 5 5500U 8GB 256GB SSD Linux 15.6" Taşınabilir Bilgisayar NX.A7YEY.001 https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-5-a515-45-amd-ryzen-5-5500u-8gb-256gb-ssd-linux-15-6-tasinabilir-bilgisayar-nx-a7yey-001-p-HBCV00002HMSX0?magaza=Hepsiburada bu cihazı alıcam da kullanan...
  2. O

Öneri AMD Ryzen 5 5500U vs Intel Core i3-1115G4 hangisi daha iyi?

sizce hangisi daha iyi yani...
  3. O

Proje Ödevim İçin Yardımcı Olur musunuz?

Problem: •Proje bir market işletmesi için geliştirilecektir. •Markette müdür, müdür yardımcısı ve diğer çalışanlar olacaktır. •Sadece müdür yeni çalışan ekleyebilecektir. •Çalışanların maaşını sadece müdür değiştirebilecektir. Müdür yardımcısı çalışanların maaşlarını görebilecek ancak...
  4. O

Fps oyunlarında ses kasmak için ekolayzer ayarı ve 7.1 ses ayarı önerir misiniz?

kulaklık önerisi değil arkadaşlar ayar istiyorum
  5. O

Fps oyunlarında ses kasmak için ekolayzer ayarı ve 7.1 ses ayarı önerir misiniz?

Kulaklık Markası James Donkey 711 1622478851 valorant ve csgo oynuyorum
  6. O

Pc aninden kapandı güç kaynağı çalışmıyor

arkadaşlar pc bir anda kapandı sonra power gücüne bastım açılmadı fanida donmedi güç kaynağının ve küçük cızırtı çıkarıyordu powera bastigimda 15 dk bekledim bastım tekrardan bu sefer açıldı sorun ne ve şuanda kullansam pc yi bi problem olur mu ?
  7. O

pc kendi kendiliğine kasmaya başladı

arkadaşlar pc 2 gündür çok kasıyor dosya açıyorum yanıt vermiyor 2 ün önce uçak gibiydi şuan çok donuyor nedeni nedir ne yapmam gerek
  8. O

Sapphire Radeon RX580 NITRO+ 4GB ekran kartımın sorunu yardımcı olur musunuz?

ekran kartımın fanı duruyor arada, durduğu için pc kapanıyor sanırsam, drive nı indirdim performans ayarlanıyor kısmından gpu ayarı otomatikdi fan hızı 0 dı manuel yapıp fan hızını ayarladım. fanım dönmeye başladı ancak oyun oynarken yada youtube de gezerken bile fan duruyor arada, ayalar kendi...
Top Bottom