Arama sonuçları: *

1. E

AMD RYZEN 5 3600 Isınma Sorunu Hk.

Yok tam sıkılı özellikle dikkat ettim macunu fazla mı sıktım acaba diyorumda çok taşmadı işlemcinin çok az bişey yanlarına geldi
  2. E

Mesela 58 çıktı şimdi bir şey olduğunu hissediyorum bilgisayarda normalde daha düşüktü bu değerlerdi işlemci voltajıydı galiba 38den 36 çekmeme rağmen alıyorum 38de kalsa boşta 60ı geçicek
  3. E

Mesela şu an boştayken 54-56 civarlarında takılıyor iyi midir termal macun yeni yeniledim
  4. E

Arkadaşlar Merhaba, Geçende kasayı söküp genel yerlerini fanlarını temizledim. Temizlerken normal de orayı sökmeyecektim işlemcinin soğutucusunu söktüm termal macun olan kısmı sonra hemen geri taktım. Bilgisayarı takıp açtığımda boştayken 55 dereceleri görüyordu. Sonra dedim termal macundan...
  5. E

Brave Browserda kazanılan BAT Hakkında

Anladım bakalım belki ilerleyen zamanda yatar
  6. E

Uphold hesabına yatıyor diye biliyorum ancak herhangi bişey gelmedi.
  7. E

Merhaba, Brave browserda reklamlardan belli bir bat kazandım Aralık ayında. Ayın 31'inden sonra resimdeki gibi yazı yazdı yazdığı süre geçince hesaba yatan bir bat göremedim. Bu batlar nereye gitti acaba yada belli bir günde mi yatacak bilen varsa yardımcı olabilir mi? Resim bana ait değildir...
  8. E

Kasa açıkkan birden monitörden ekranın gitmesi

Merhaba, Bilgisayar açıkken birden ekran kapanıyor sanki HDMI kablosu çıkmış gibi monitöre görüntü gelmiyor. Ancak bilgisayarı kasanın üstündeki kapatıp açma tuşundan basılı tutarsam yeniden açılmada geliyor ekran. Yeniden başlattığımda da sanki ekran kartının driverını hiç yüklememişim gibi...
  9. E

Kasa açıkkan birden monitörden ekranın gitmesi

Merhaba, Bilgisayar açıkken birden ekran kapanıyor sanki HDMI kablosu çıkmış gibi monitöre görüntü gelmiyor. Ancak bilgisayarı kasanın üstündeki kapatıp açma tuşundan basılı tutarsam yeniden açılmada geliyor ekran. Yeniden başlattığımda da sanki ekran kartının driverını hiç yüklememişim gibi...
  10. E

Bilgisayarda Görev Yöneticisi, Aygıt Yöneticisi vb Uygulamalarda Yönetici Hatası

Deniyorum teşekkürler. Başkası olduğunu zannetmiyorum. Forumda yeniyim bilgi için teşekkürler.
  11. E

Bilgisayarda Görev Yöneticisi, Aygıt Yöneticisi vb Uygulamalarda Yönetici Hatası

Merhaba, Resimde de gözüktüğü gibi görev yöneticisini açmaya çalıştığımda resimdeki hatayı alıyorum. İnternetten çözümlerine bakıyorum regedit, cmd, gpedit.msc açarak çözüme ulaşıyorlar. Ancak bende bu uygulamalarda regedit ve gpedit.msc açılıp kapanıyor komut isteminde de admin olman lazım...
  12. E

Merhaba, Resimde de gözüktüğü gibi görev yöneticisini açmaya çalıştığımda resimdeki hatayı alıyorum. İnternetten çözümlerine bakıyorum regedit, cmd, gpedit.msc açarak çözüme ulaşıyorlar. Ancak bende bu uygulamalarda regedit ve gpedit.msc açılıp kapanıyor komut isteminde de admin olman lazım...
  13. E

Singleplayer kesin oynanılması gereken oyunlar nedir?

Teşekkürler bakacağım 1625332508 Detroit'i oynadım mükemmel bir oyun bence.
  14. E

Başlamayı düşünüyorum ama ilk oyunların grafigi çok eski olduğundan biraz soğuyorum. Hangi seriden başlamam gerekiyor yazabilir misin?
  15. E

1 saat falan oynadım ama çok ısınamadım oyuna galiba sorun bende çünkü bütün herkes çok çok iyi olduğunu söylüyor.
  16. E

Merhaba, İnternetten bakıyorum bir sürü seçenek olduğunu gördüm. Şu anda resmen oyun kıtlığı çekiyorum. Sadece valorant oynuyorum ve sıkıldım. Kesin oynamalısın dediğiniz oyunlar var mıdır? Detroit Become Human ve The Walking Dead'i çok severek oynadım. Bunlar gibi güzel hikayeli veya başka...
  17. E

Binance Kar/Zarar Tutma

Tamamdır, çok teşekkürler
  18. E

Binance Kar/Zarar Tutma

Teşekkürler, anladığım kendi aldığım fiyattan yazıyorum kendi güncelliyor değil mi?
  19. E

Binance Kar/Zarar Tutma

Merhaba, Binance sitesinden 5 farklı coin satın aldım. Bunların kar/zararını görmek istiyorum. Benim sitede gördüğüm toplam kar/zararı gösteriyor. Bunları tek tek hangi coinde kar hangi coinde zarar ettiğim yüzde% olarak görebiliyor muyum? Eğer yoksa tavsiye ettiğiniz güzel bir program var mı...
Geri