Arama sonuçları: *

1. M

AliExpress ürün gönderilmiyor

Siparişlerim böyle oldu para çekildi ama hesapdaki güvenlik sorunlarından dolayı kapattıklarını söylüyorlar bunun çözümü var mı ben ürünler gelsin istiyordum ( hesabı yeni açtım
  2. M

Hangi mouse daha iyi kullanan var mı

Kuponla o fiyata gelecek onu öylesine yazdım zaten
  3. M

200 TL bandında kulaklık önerisi

200 TL yi çok geçmeyecek civarda önerebileceğiniz kulaklık nedir?
  4. M

TP link modem qos ayarları

Qos ayarı yapmak için modem ip sini aratiyorim burası çıkıyor sitede yazan kullanıcı adı ve şifre isimlerini demiyorum ama olmuyor modem tplink-wr841n
  5. M

180 TL civarı gaming kulaklık

Rampage RM-K48 Kulaklık nasıldır forumlarda çoğu kişi alınmaz yazmış Gamepower tinkter V2 Almayı düşünüyordum ama mikrofonu kısa geldi nasıl olur bilemedim Pusat Gaming Headset Lite Bu kulaklığa da baktım ama kararsız kaldım 180 lira civarına bu kulaklıklar baya bu kulaklıklar dışında...
  6. M

350 TL ye kadar kulaklık tavsiyesi

Hyper x bütçemi aşıyor diğerini ilk defa duydum çok bilgim yok bakacağım sagol
  7. M

350 TL ye kadar kulaklık tavsiyesi

Sadece Csgo oynuyorum suanlik bütçem çok yok farkındayım ama 350 TL ye kadar hangi kulaklığı önerirsiniz
  8. M

Ekran kartı kablo sorunu

Tamamı gitmemiş duzeltiyorum kusura bakmayın 1611619675 Tamamı gitmemiş duzeltiyorum kusura bakmayın
  9. M

Ekran kartı kablo sorunu

Merhaba bir konuyu çözemedim egzoz fanı ve ekran kartının girişleri aynı anakartta sadece bu girişlere uygun bir tane giriş var egzoz fanı boşta kalıyor bunun çözümü nedir
  10. M

Anakart 24 pinde bir pin boş

Çok teşekkürler yazamadım ben ilk defa kasayı kendim kurduğum için ***** gibi onları kafama göre başka bir yere yerlestirmisim bilgisayar açıldı hiç bir sorun yok tek sorun ekran kartıyla egzoz fanı girişleri aynı o yüzden egzoz fanı boşta duruyor
  11. M

1611449015 Monitörü bağlamadim kasaya güç gelmiyor acaba kasanın güç tuşunu yanlış bağlamış olabilir miyim
  12. M

Hata veriyor 3mb den büyük deyip ben buna yanıt olarak attım gitmemis resim
  13. M

14. M

Anakarti mi bozdum o zaman ışık yanıyor anakartin ama güç gelmiyor power supply den neyi yanlış yaptığımı anlamıyorum saatlerdir 1611448286 Neden güç gelmiyor sisteme ne yapabilirim gelmesi için
  15. M

kafam çok karışti altı üstü boş yeni bir kasaya gececektim herşeyi taktım ama anakartin ışığı yanıp güç gelmiyor ( PSU çalışıyor topraklama mi ne onu yaptım) bu 24 pinlerden biri boş içi sayıyorum 24 kablo var bir girişte iki tane kablo var birini hafif çekmeye denedim gelmiyorda normalde de mi...
  16. M

Ekran kartının giriş yeri

Yeni kasaya geçiş yaptım ama anakartta normalde ekran kartını cpunun yanındaki yere takıyordum yeni kasa da egzoz fanı var ve ekran kartıyla girişleri aynı ve egzoz fanı boşta kalıyor nerde hata yapıyorum anakart h-55 girişini göremedim
  17. M

Anakartta vida girişi

Anakarti Sökmen gerek bazı yerlerde vida yerine bunlardan var nasıl sökebilirim bunları
  18. M

Ekran kartının güç girişini bulamıyorum

İşlemci fanı vb dönüyor ekran kartı fanı da dönüyor ama ekrana görüntü alamıyorum
  19. M

Ekran kartının güç girişini bulamıyorum

ekran kartı power supply e nasıl bağlayacağımı bulamadım girişi de yok bulamıyorum ekran kartı 9800gt yardımcı olabilecek var mı sadece anakarta bağlı
Top Bottom