Arama sonuçları: *

• Users: lOxOl
  • Order by date
  1. lOxOl

🔥İndirim Kaspersky %35 İNDİRİM 🧨

kod premiumda da çalışıyor. Ben denediğimde indirim yaptı
  2. lOxOl

❌İndirim Bitti! Lian Li O11 Air Mini 2999 TL

Kasa boyutları ufak ama mini itx değil. Kendim kullanıyorum. Üstelik psu’nun da mini olması gerekmiyor, standart boy psu uyumlu bu kasaya. Bu kasayı aldıktan sonra diğerleri gerçekten basit gelmeye başladı gözüme. Boş ağırlığı 13-14 kilo olan harika bir kasa. Kesinlikle öneririm. Detaylı...
  3. lOxOl

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Klavyede sağ alt tuşu yok onun yerine Fn var o yüzden yapamıyorsun. Sol CTRL, Sol Alt ve Q tuşlarına sırayla basarsan yapar
  4. lOxOl

V Harfi İle Saçma Trol Hediye

vileda
  5. lOxOl

ASUS ROG Raıkiri pro alınır mı ?

Ben olsam wolverine v2 pro alırdım. İtıpyada 5700, amazonda 6000 fiyatı
  6. lOxOl

Avatar pandora frontiers oyundan atma

oyunda kapatmaktan bahsediyorum
  7. lOxOl

Ayarlarla oynamak beni de kurtarmamıştı. dlss’i ve frame generation’u kapatıp denediniz mi ?
  8. lOxOl

Bende de star Wars outlaws atıyordu. Problem dlss3’dü. Dlss3’ü kapatıp yerine losless scaling kullanınca atma sorunu çözülmüştü
  9. lOxOl

ALT VE CTRL TUŞU BASILI KALMA SORUNU

Bu olay olunca Windows tuşuna bi basın hocam düzeltebilir
  10. lOxOl

PS4 slim vs PS4 pro hangisi alınmalı?

Knk bilgisayarın varmış zaten, idare edersin bir süre daha. Biraz daha para biriktir ps5 al ps4 artık şok eskidi çıkalı 10 sene oldu, ssd olmadığı için her şey çok ağır ve yeni oyunlar artık çıkmıyor ps4’e
  11. lOxOl

🔥İndirim Razer Ornata V3 X 899 TL

AULAA
  12. lOxOl

Bilgisayarcıda yaşanan tartışma

200 liraya al bir termal macun kendin değiştir zor bir yanı yok. SSD takmak da 2 vida sıkmak ve 2 kablo takmaktan ibaret. m2 ssd ise o da yok tek vida sıkıyorsun ve bitiyor. Forumda konu aç ikisi için de yardımcı oluruz elbet
  13. lOxOl

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Konu 1000 sayfa oluyor 😂
  14. lOxOl

Evet boyut olarak ikisi arasında fark var ancak dediğiniz gibi yedek olarak alayım kenarda dursun tekrar stok gelirse
  15. lOxOl

Darmoshark m3 4k ile bu mouse arasında ciddi fark var mıdır
  16. lOxOl

Euro Truck Simulator 2 "Sür"e Tıklayınca Oyundan Atıyor.

Oyun orijinal mi? Herhangi bir mod kurulu mu?
  17. lOxOl

🔥İndirim Anker Soundcore Pyro Mini Bluetooth Hoparlör 599TL

Pyroda 6w sürücü varmış, soundcore’da 2x6w var. Bir de şarj süresi de 2.5 daha fazla gözüküyor soundcore 2’de. Ben olsam soundcore alırdım yine hocam
  18. lOxOl

Pyro nasıldır bilmiyorum ama soundcore 2'yi 1000 liraya almıştım ve 1000 lira için mükemmel bir performansı var. Hatta projeksiyon cihazına bluetooth ile bağlayıp film izlerken de kullanıyorum sıkça, çoğunlukla da yarım seste kullanıyorum sesi gayet yüksek ve fiyatına göre çok kaliteli
  19. lOxOl

Bende soundcore 2 var o şekilde kullanıyorum sorunsuz. Şarjı da gidiyor epey 10-15 saat rahat kullanılıyor
  20. lOxOl

Çalışma için Tablet önerisi

İPad air m1
Top Bottom