Arama sonuçları: *

1. T

İnventustan elraen parva oyuncu pc sini aldım ve şuanda monitör bakıyorum yardımcı olurmusunuz

Tamam yapacağım 1609912645 Attığın resimde neden depolamayı kaldırdın ?
  2. T

İnventustan elraen parva oyuncu pc sini aldım ve şuanda monitör bakıyorum yardımcı olurmusunuz

:) Saolun 1609911240 Şimdi kaldı gerisi iade etmekte :) 1609912147 Kasanın linkini atabilirmisin dostum rica etsem
  3. T

1609911103 Teşekkür ederim öncelikle garip bi yani paketi açsanız bile 14 gün devam eden iade süreci var buda güzel bir yani
  4. T

Az önce imventusun trl numarasını aldım öğlene yakım arar ürünü iptal ederim bence geç olmadı dün ürünü 20:00 civarlarında sipariş verdim daha kargoya bile verilmemiştir sanmiyorum arayıp iptal ettircem game garajdan senin dediin kasayı alıp aklımda kararlaştırdığım az öncede youtubdan baktığım...
  5. T

Vardı gibi sanki ama akakçede 3 taksit olduğundan sıkıntı olabilir diye dedim
  6. T

Off ya keşke sipariş vermeden burda olsaydım
  7. T

xSkynel dostum ben bu monitörüde game hatajda alsam toplu olarak daha oyi olur bence 1609910017 Siz monitörünüzü nereden aldınız acaba
  8. T

1609909493 Çok teşekkür ederim ya monitörü aynı yerden sipariş versek daha kolay olabilir aslında.
  9. T

Bütçem 6.700 civarı (monitör dahil) 1609909091 7000tl de olur monitör dahil
  10. T

Şuan kazık yediğimi anladım :D inventustan acaba nasil iade talebi yapabilirim 6k ya 1 kasa tamamlarken game garajda Shark 5A yı özelleştirdim ve gördüklerime inanamadım 1609907931 İade talebi oluşturacağım yardımcı olabilirmisin acaba 1609908351 İnventustan nasıl iade edeceğimi bilmiyorum...
  11. T

Adını bugüne kadar hiç duymadım güvemebilirmiyim ya da ailemi ikna edebilirmiyim bilmiyorum
  12. T

1609905933 Öglen ailemle konuşacağım sana geri dönüş yaparım. Eğer iade edip pc toplarsak en uygun yer itopya mı
  13. T

Vallahi şu saate kadar bütün herşeyi araştırmıştım yorumlarınız gerçekten hem biraz parva aldığım için burktu ama bi andanda böyle tavsiyelerde beni mutlu etti iade etsemmi konusunda kararsız kaldım sisteme 500 tl ekleyebilirmisin demiş bi arkadaş ancak 500tl yi monitöre para kalmadığı için...
  14. T

1609901821 Pc yi dün sipariş ettim monitörün uyumlu olması gerçekten beni sevindirdi fazla iyi bir monitöre ihtiyacim yok bana yetebilecek bir monitör. Tavsiyeniz içinde teşekkür ederim bütçem olsaydı alabilirdim ancak bütçem el vermiyor. Yorumunuz gerçekten dikkatimi çekti aldığım kötü bir...
  15. T

Önceki günlerde İnventus sitesinden elraenn parva adlı oyuncu kasasını aldım. (Sistemde hazır bulunan tikli donanımları sipariş verdim) ancak fiyatı pahalı bulduğum monitörü almadım. Şuanda Elran parva sistemime uygun bir monitör bakıyorum. Fiyatı 1.400tl yi geçmeyecek 144hz 1ms olacak bir...
Top Bottom