Arama sonuçları: *

1. A

GTX 1660 r3 3100 16gb ram takılma sorunu

bu sorunu son bir haftadır almaya başladım. forza ve detrot de olmaya başladı, şimdilik diğer oyunlarda denemedim ama oyun 2-3sn de bi donuyor takılıyor fps yerlere düşüyor, grafik ayarları low ya da orta da tutuyorum ultraya vs çekmedim hiç, neyin sebep olduğunu düşünüyorsanız mümkünse yardımcı...
  2. A

Gtx 1660 işlemci önerisi

söyle söliyeyim gta da crew de forzada oyun 35 40 fps alıyorum orta yüksek farketmiyor o yüzden darboğaz dediler ben pek bilmiyorum bu konuları o yüzden soruyorum
  3. A

Gtx 1660 işlemci önerisi

sistemim bu oyunlarda performans kaybım var anladığım kadarı ile işlemci darboğaz yapıyormuş ı yüzden sorun çıkartmadan ekran kartını besliyebilecek bi işlemciye ihtiyacım var
  4. A

1660 performans sorunu

peki bu darboğaz olayını nasıl çözebilirim 1618945888 peki bu darboğaz olayını nasıl çözebilirim 1618946684 baktım biraz böyle gösterdi bu iyi mi? kötümü bilmiyorum
  5. A

1660 performans sorunu

sistemim bu ,tüm driver lar güncel, cs go ve r6 da oyun içi droplar takılamalar oluyor gta ve crew 2 de düşük fps alıyorum dğşğk ayarlarda orta ve yüksek ayarlardada aynı 35 40 arası gel git yapıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirm
  6. A

GTX 1660 performans sorunu

sistemim bu tüm driver larım güncel ama bilmediğim bir nedenden dolayı cs ye takılma r6 da takılma gta da kasma aşırı derecede hemde 30 35 fps kadar hem low ayarlarda hem de en üst ayarlarda kasma sorunum var yardımcı olabiliecek birisi varsa çok sevinirim
  7. A

Performans sorunu gtx 1660

dediğim gibi tüm sürücüler tamamen güncel her birine tek tek yapmıştım gene yaptım güncelleştirme yok
  8. A

evet hepsi güncel orta ayarlardada ultra ayarlardada deniyorum daha çok kasıyor sadece 15 20 ye düşüyor
  9. A

genel olarak hiçbir oyunu tam performans alak oynuyamıyorum sistemim bu giriyorum cs de bi takılma var pubg de 30 fps altı oynuyorum gta da kasıyor r6 da takılıyor sorunum ne olabilir tüm oyunları low ayarlarda açıyorum
  10. A

Gamepower Warlock Elektirk çarptı

kesinlikle gözümle gördüm elimle kıvılcım çıktı :D
  11. A

Gamepower Warlock Elektirk çarptı

Oyun oynarken birden elektirk çarptı ve kalvye birden kafayı yedi ekran kendi kendine %50 %200 arasına git gel yapıyor kendi kendine tuşa basıyor kalvyeyi çıkartıp başka klavye takıyorum sorun çözülüyor ama warlock u başka pc ye takınca o pc dede aynısı oluyor herhangi bi çözüm varmıdır acaba...
  12. A

Olması gerekenden düşük fps alıyorum

evet hepsi en son sürümde
  13. A

hdmi kablosunu diyorsan elbette ekran kartına bağlı
  14. A

dediğini yaptım açtım 8 taneydi en fazla şehir merkezindeyim 35 45 arası alıyorum 20 ydi ama hala kasıyor :d
  15. A

aktif ettinmi derken ne olduğunu bilmiyorum ama sıcaklık değeri 55 65 arası git gel yapıyor
  16. A

i7 6700 gtx 1660 16gb ram 650watt psu ve ısınma sorunu olmayan bi kasam var genel olarak her oyunu en düşük ayarlarda oynatması gerekir youtubeden izliyorun test vidiolarına adam yüksek ayarda 85 90 fps arası alıyor ben bi giriyorum low da 60 göremiyorum birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim...
  17. A

i7 6700 3.4 Ghz Gtx 1660 6Gb 16gb ram 3200 mhz 650 watt corsair +80 psu

Gta 5 online ark survival evolved nfs heat Jedi fallen order hiçbir oyunu düzgün +60 fps olarak oynuyamıyorum hepsinde bi fps düşmesi bi kasma nedenini bulamadım bilen varsa lütfen geri dönüş yapabilirmi (hepsini en düşük ayarlarda da yüksek ayarlardada çalışltırmayı denedim her türlü kasıyor)
  18. A

İ7 6700 işlemci için 3200 Mhz lik anakart önerisi

şuanki anakartım h170 pro vdh 2133 mhz destekliyor benim ram ler 3200 mhz lik ve anladığım kadrı ile pek performans alamıyorum bana bi anakart tavsiyesinde bulunabilecek olursa sevinirim teşekkür ederim
  19. A

İntel i7-6700 Gtx 1660 16gb ram Gta 5 kasma sorunu

sorun şu en lowda 45 50 fps arası alıyorum daha yukarıya çıkmıyor ve kartın ısısı 50 den yukarı çıkmıyor
Geri