Arama sonuçları: *

1. emrekrkt34

5 ayda eşit ağırlık 120 bine girilir mi?

Benim 4-5 saat dediğim zaten okul dönemi için. Şuan en az 6 saat falan bakıyorum.
  2. emrekrkt34

Destek için teşekkürler.
  3. emrekrkt34

Düzgün bir şekilde günde 4-5 saat civarı çalışırsam hedefime girebilme ihtimalim var değil mi ?
  4. emrekrkt34

Ders çalışmak yerine oyun oynadım ve pişmanım. Hedefim en az eşit ağırlıkta sıralama olarak 120 bine girmek. Bu hedefime mezuna kalmadan girmek istiyorum, girebilir miyim sizce ? Yorumlarınızı bekliyorum.
  5. emrekrkt34

7500TL Sistem önerisi

Şuan kampanyaları bekleyecek vaktim maalesef yok. Bana şuan 8000TL'yi geçmeyecek bir sistem önerirseniz çok mutlu olurum çünkü gerçekten acelem var.
  6. emrekrkt34

7500TL Sistem önerisi

https://www.incehesap.com/thanatos-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-42947/?hsu=77227,2110,2111,2112,2113,2114,2115 Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?
  7. emrekrkt34

7500TL Sistem önerisi

Bana 7500Tl'yi aşmayacak şekilde sistem önerin. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  8. emrekrkt34

Web sitesi kodlamak için hangi dilleri bilmem lazım?

Temelden yani html css javascript den başlamak iyi olur
  9. emrekrkt34

Almanya'dan series s getirtmek

ne kadara getirttin ve normal türkiye'de ki gibi ürün mü bi farklılık veya sorun çıktı mı
  10. emrekrkt34

Almanya'dan series s getirtmek

Almanya'dan series s getirtmeyi düşünüyorum. Halamlar her sene arabayla memlekete gelirler. araba aracılığı ile series s getirtirsem vergi ekstra ücret vs. gibi sıkıntılar çıkar mı cevaplarsanız sevinirim
  11. emrekrkt34

İnternetim Nasıl taahhüt bittikten sonra hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

kötünün iyisi olarak türknet diyebilirim türkiye de düzgün sağlayıcı yok maalesef
  12. emrekrkt34

Yardım Ekran kartım artık 90 dereceyi geçiyor

zorlamazsan iyi olur
  13. emrekrkt34

Kaliteli uyumak için önerileriniz nelerdir ?

saat belirle ,dinlendirici videolar ,sesler dinleyebilirsin örneğin yağmur sesi ateş sesi falan
  14. emrekrkt34

Ryzen 3 3100 + RX 570 hazır sistem alınır mı?

arkadaşın dediği gibi o fiyata daha iyi sistem toplanır psu rezalet ekran kartı rezalet
  15. emrekrkt34

Epic games store indirmeyi durdurup başka zaman devam ettirsem aynı yerden devam eder mi?

arkadaşlar örneğin gta 5 i 20 gb sini indirdim durdurup pc yi kapatıp yarın tekrar başlatsam aynı yerden devam eder mi yardım ederseniz sevinirim tşk
  16. emrekrkt34

Superior Bronze sistem 2500 ₺ fiyata alınır mı ?

https://www.incehesap.com/superior-bronze-webtekno-gaming-pc-fiyati-44963/ arkadaşlar attığım linkteki pc geçen sene kuzenim satın aldı ve nerdeyse hiç kullanmadı öyle boş duruyor kendisine 2500 tl ye alabilirim diye sordum oda evet dedi 2500 tl fiyat bu pc için iyi mi ? biliyorum bazı parçalar...
  17. emrekrkt34

Amd Ryzen 3 3200G Asus Geforce GT1030 Sistem Nasıl?

psu değiş gt 1030 u rx570 yap tmm dır
Geri