Arama sonuçları: *

1. F

AOC 24G42e Ayar yapamıyorum

Hala aynı maalesef. İkinci monitörü açtım. Ana moniörün rengi anlık olarak düzeldi geri bozuldu. Fakat ikinci monitörle ana monitörün renk ayarının alakası ne. Biri DP biri HDMİ ile bağlı.
  2. F

AOC 24G42e Ayar yapamıyorum

Merhaba. Bugün bilgisayarı açtığımda renkler çok soluktu. Ayar yapmak için monitorün tuşuna bastığımda tüm ayarların aşağıdaki şekilde pasif olduğunu gördüm. Defalarca resetledim, farklı ekran kartı girişlerini denedim fakat sorun hala devam ediyor. Sadece Adaptive Sync, Dial Point ve...
  3. F

34.000 TL sistem önerisi

Merhaba. Hazır sistemlerdeki dengesizlikler sebebiyle kendim sistem topladım. İşlemci: Ryzen 5 7600 (ne olur olmaz diye onboard GPU'lu işlemci tercih ettim.) Anakart: ASUS B650M-K (çift M.2 slotu gerektiğinden ya B650-R ya da bunu almalıydım.) Ekran kartı: ASUS RTX 4060 Dual EVO OC (RX7600 ile...
  4. F

Hepinize merhaba dostlar

Hiç hoşgelmedim. Profil fotoğrafınız ofsayt.
  5. F

Hepinize merhaba dostlar

Merhaba arkadaşlar. Videolarıyla, hal ve hareketleriyle kendini sevdirmiş olan Abdullah kardeşimizin forumuna üye olmuş bulunmaktayım. Uzun zamandır kendisini takip etmeme rağmen, bu siteyi yeni keşfettim. Bunun sebebi ise gereksiz bir siteye üye olmamdır sanırım. Burada sorduğum sorunun...
Geri