Arama sonuçları: *

1. Gaming Kulaklık arıyorum.

Gaming Kulaklık arıyorum.

Merhabalar gaming kulaklık lazım bütçem 200-280, satan varsa bana ulaşabilir. Steelseries önceliğim, fakat başka markada olur.
  2. ChamPoinT¹

PTT kargo ne zamana gelir?

Takip numarasina baktım şimdi torbaya eklendi yazıyor. Not: PTT iş yerine sevk edildi diyor.
  3. Satılık exxen kodu

Şehir Belirtilmemiş Satılık exxen kodu

Merhabalar arkadaşlar, elimde yeni üye olanlar için exxen kodu var. Yeni üye olup exxen kodunu kullanıp 1 ay izleyebiliyorsunuz. Fiyatı: 10 TL'dir. DC: Reynmen#4148
  4. ChamPoinT¹

Hocam adam dün öğlen kargoya verdi. Bugün çıkarsa ne zamana gelir? Onu sordum. 😂
  5. ChamPoinT¹

Hocam ben kargo takibe baktim şuan kabul edildi yaziyor yani bugün yolla çıkar cumarteside şubede olur galiba.
  6. ChamPoinT¹

Cumaya gelirse iyidir. Çünkü pazartesi o adresten gidiyorum. İnşallah gelir cumaya. Yorum için çok teşekkürler
  7. ChamPoinT¹

Merhaba arkadaşlar, ben bir forumdan bir arkadaştan mouse aldım. Amasya'dan Van'a gelecek. PTT Kargo ile gelecek. Dün öğlen kargoya verildi. Tahmini ne zamana gelir kargo? Not: Ev adresini vermedim şubeye bırakacak sadece.
  8. ChamPoinT¹

Kurulum aşamasında başka markadan internet alınabilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Biz TT'ye 3 ay önce başvurduk. Gidip her hafta söylüyoruz. Ama gelip kurulumu yapmıyorlar. Altyapı yoktu. Altyapı 75 Mbps yapmışlar fakat gelip bağlamıyorlar. Arkadaşlar seçtiğimiz paket: 24 mbps 2 aylık ( tahhütsüz ) = 250 TL Tahhütsüz bir pakettir. Arkadaşlar benim merak...
  9. ChamPoinT¹

Hangi modemi seçmeliyim ?

evet bende.
  10. ChamPoinT¹

Modem alacak bir durumum yok sizce bu ikisinden hangisini kullanmalıyım ?
  11. ChamPoinT¹

Selam arkadaşlar bizim oturduğumuz evin altyapısı yoktu. Bizde Pazartesi başvurduk. Salı günü HİPERNET oldu yani fiber yaklaşık 75 mbps altyapımız olmuş. TT 2 gün sonra yani bu ayın 8' inde gelip interneti bağlayacaklar. Benim Paketim 24 mbps. Bende şuan 2 tane modem var. Arkadaşlar bu 2...
Top Bottom