Arama sonuçları: *

1. fbsoner12

110K Taksitle Motor Önerisi

beyazını kullanıyorum 100-110 bin fiyati ile rakipsiz bence. motor kükrüyor resmen herkes kafasını çevirip bakıyor :D torku falan gayet iyi. 200cc değil de 250cc gibi. bakımını da kendim yapıyorum 4bine yaklaştım hiçbir sorun çıkarmadı nazar değmesin.
  2. fbsoner12

110K Taksitle Motor Önerisi

onlar alınır mı hiç ya tvs rtr 200 bak. he pardon tarzına uygun degil sanirim
  3. fbsoner12

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

sırf mah. yanlis yazmisim diye direkt iade süreci baslattılar allah belanızı vermesin hepsijet gibi düzeltmeye vakit de bırakmamislar. nasil bir yol izlemeliyim? temu canli destege yazsam tekrar kargolama gibi birsey yaparlar mı acaba?
  4. fbsoner12

TNS Pro 2. Jenerasyon alınır mı?

kardeşim tam da aynı konuyu açacaktım fakat girayhan ın ban yedigini görünce geri sildim açmadan :) aynı ürünü düşünüyorum bende bu fiyata sanırım tr de deri mont yok. yurtdışından arkadaş ile getirtebilirim ancak orada da asagı yukarı aynı fiyatlar deri montlar bilemedim
  5. fbsoner12

🔥İndirim 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨ŞARTSIZ!

yaptım oldu akşama derbi var iyi oldu:)
  6. fbsoner12

bitti :) kart sıkıntı çıkardı sayfayı yenilerken tükendi :)
  7. fbsoner12

kaç kişi satın aldı merak ediyorum? alsam mı bende? klavyem bozuldu dandik bir klavye kullanıyorum şuan
  8. fbsoner12

youtubedan baktım gayet kaliteli duruyor
  9. fbsoner12

❌İndirim Bitti! Yenilenmiş iphone SE 2020 5999₺

dostum benim c kalite kozmetiği demek parça değil. 10 üzerinden 6 gibi düşün 5 gibi düşün
  10. fbsoner12

TVS RAİDER 125 Arka Amortisör

rtr200 kullanıyorum garanti dısı bıraktım kendim yag filtre degisiyorum motor cok saglam ya kolay kolay arıza cıkarmaz
  11. fbsoner12

❌İndirim Bitti! Yenilenmiş iphone SE 2020 5999₺

androidlerin cogunu beşe böler bataryayı düşünmezsek :D
  12. fbsoner12

10 bin TL'ye iPhone SE 2022 alınır mı?

bende se 2020 var kaç sene oldu hatırlamıyorum da kasma donma yok hala akıyor her yerde. bataryası yüzde 84 şuan ve oyun falan oynamadığım vakitlerde günü çıkartıyor. Ha yeni bir telefon alacak olsam sırf batarya açısından android alırdım ancak iosun da stabilliğine diyecek yok
  13. fbsoner12

🔥İndirim Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi

biz kodları girip fişi attık sanırım vermez :)
  14. fbsoner12

Motorsiklet için eldiven arıyorum kışın için yardımcı olabilir misiniz?

Evet furygan yurtdışı aliexpresten baktım
  15. fbsoner12

Motorsiklet için eldiven arıyorum kışın için yardımcı olabilir misiniz?

Shima yazlık held de öyle sanırım. Acele etme ama scoycoya da para verme bence. @GirayHan reis tavsiyeler de bulunur. Fiyata bak scoycodan iyidir 😃
  16. fbsoner12

❌İndirim Bitti! 1MORE OMT AirFree TWS Bluetooth

2-3 sene oldu sanırım hala kullanıyorum 140 liraya falan almıstım
  17. fbsoner12

Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum

MENZERNA 2500 İnce Çizik Giderici Pasta uygun mu ?
  18. fbsoner12

plastik grenaj da sorunumuz yok dimi? olur yani :D bir bölgeye önce pasta ardından aynı yere cila. bölge bölge gideyim.
  19. fbsoner12

yüksek yazıyor evet :D ya reis iki kez titreşimden gevşedi plakalıgın kendi iki parçasını tutan cıvata. Yani aslında orayla bir işim yok açılmasını,gevşemesini asla istemiyorum.Dediğin ürünü de alıp bir deniyim :D youtube dan biraz bakmıştım mikrofiber bezlerim var ama onun için yeni sıfır bez...
  20. fbsoner12

aklımda olsun bu. kendim yapabilirim herhalde. ufak tefek çizik mi denir ne denirse artık derin falan değil sanki kir gibi ama gitmiyor yıkayınca ben biraz takıntılıyım pırıl pırıl olmalı motorum :D çamurluğu söktüm kısa plakalık taktım bu sefer de titreşimden plakalığın kendi civataları gevşedi...
Top Bottom