Arama sonuçları: *

1. Kürşat Bey

🔥İndirim Philips Qp2824/10 oneblade 1,286 TL

hem yüz için hemde vücut için kullanıyorum çok memnunum
  2. Kürşat Bey

SİSTEM Montajı Ve Kurulumu

Getir ücretsiz topliyim knka
  3. Kürşat Bey

20 Bin TL' ye kadar pc önerisi

Ya aşağı yukarı böyle knka ve özellikleri bu şekilde tercih edebilirsin
  4. Kürşat Bey

20 Bin TL' ye kadar pc önerisi

Ryzen 5600 : 3 bin tl 16 gb ram : 2 bin tl B450 anakart : 2 bin tl 500gb m2 : 1500tl Enermax 750w kasa Psu : 2750tl Ekran kartı Rx 6600 : 6 bin tl Aşağı yukarı 17/17.5k yapıyor birde monitör eklersin çok rahat 20 ye çıkar
  5. Kürşat Bey

20 bine 32 gb ram önerisi

Bunu al direk 20 binlik olanlar kalitesiz gerek silikon kalitesi gerek çip kalitesi iyi değil onların bu fiyatına göre kaliteli bu olmazsa lexar veya xpg al DDR5 de bu 3 marka dışında bence hiç tercih etme 1. Lexar 2. Xpg 3. Klevv bunlar dışında önerim yoktur şahsen...
  6. Kürşat Bey

Öneri Bu 2 Kasa Modelinden Hangisi Daha İyi

Dükkana pc topluyorum çok düşük maliyet ile elimde Ryzen 3 1200 var 8gb ram var anakart da 2 bine ucuz bişey buldum kasa Psu lazım taksitle alacağım peşin değil Maks 3K ya bunları buldum başka öneriniz var mı 3 bini geçmesin şimdiden teşekkür ederim ☺️
  7. Kürşat Bey

Tryx Panorama Se AiO sıvı soğutma i7 14700KF'i soğutabilir mi?

Sıvı soğutma seçerken şekilden çok performansına bakın
  8. Kürşat Bey

Yılbaşı akşamı tek girmek

Diğer günlerden hiçbir farkı yok benim için her zaman ne yapıyorsan aynı şeyi yap
  9. Kürşat Bey

Yılbaşında ne yapacaksınız ☕

24 ü görünce benim gözler her zaman ki gibi gidiyor yine öyle olacak işten geldim duş aldım yemek yedim dinledim şimdi yatıyorum sabah 7 de kalkıp yine işe gideceğim değişen hiçbir şey yok yani YENİ YIL SİZLERE SAĞLIK MUTLULUK HUZUR VE BEREKET GETİRSİN
  10. Kürşat Bey

Çözüldü✓ Depolama diskim bitlocker ile kilitlenmiş

Windows USB si hazırlarken bitlocker ayarını açmış olmalısın tekrardan USB oluştur o ayarı kapat yeniden format at çözülür ya da Bitlocker anahtarını biliyorsan onu gir o da burada olabilir https://account.microsoft.com/devices/recoverykey
  11. Kürşat Bey

Akvaryum Kasa Karşılaştırması

Ayn var knka YouTube de testleri var zaten almadan bakabilirsin kasalara
  12. Kürşat Bey

İki modeli var birde gt 502 plus onda da fan var Google da bak orada da şerit gözüküyor
  13. Kürşat Bey

Neresi tam olarak anlamadım
  14. Kürşat Bey

Çözüldü✓ Kablolamada sıkıntı yaşıyorum yardım

Geçici olarak kullanırsın ama sadece geçici en kısa zamanda diğerini de takman lazım tam performans almak istersen
  15. Kürşat Bey

Gt 502 güzel onunla sistem toplamıştık bir danışanıma
Geri