Arama sonuçları: *

1. Kürşat Bey

Playstation 6 mı beklemeli yoksa ps5 pro mu almalı?

İkinci el tr garantili ps5 pro cd li al keyfine bak ister digital oyun al ister cd li cd li alırsan geri rahat satarsın bence mantıklı
  2. Kürşat Bey

Makroreyon.com güvenilirmidir

Hala güvenilir bence değil her kayıtlı olan da tamamıyla güvenilir diyemeyiz
  3. Kürşat Bey

🔥İndirim Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu braket 660 tl

Sıcaklıkta yukarıda dendiği gibi etkisi yok am5 ile kullandığım oldu çeşitli sistemlerde ama üst seviye sistemlerde kullanılması gerektiğini düşünüyorum zira pahalı bir parça değil kullanım kolaylığı ve pompa bloğunun eşit baskı yapmasını sağlıyor
  4. Kürşat Bey

Yardım Binaya Konulan Bu Kutu Nedir

Bana da öyle geldi
  5. Kürşat Bey

Başka altyapı değil ama olsa kutu da yazardı diye düşünüyorum
  6. Kürşat Bey

Binada Türknet fiber ve Türk Telekom fiber var ama dün akşam baktığımda böyle bir kutu daha konmuş nedir bu ben fiber çoklayıcı gibi bişey diye düşündüm sizde var mı buna benzer bişey daha önce görmedim bundan
  7. Kürşat Bey

TurkNet 6 aya varan ücretsiz internet

1 haftadır Gigafiber altyapımız rezil durumda insan Türk Telekom a geçmeyi düşünür mü Gigafiber varken işte ben ciddi ciddi düşünüyorum ve müşteri hizmetlerine Allah rızası için ulaşamıyorum sürekli oyalıyorlar adam abi 10dk gelip bakıyorum dedi akşam oldu gelen yok bunlar da iyice sapıttı zaten
  8. Kürşat Bey

İstanbul Avrupa'da laptop bakım servis önerisi

Adresine yakın bir servis bul ve gidip başında bekle izle öyle bir teklif yap kabul ederlerse ver
  9. Kürşat Bey

İstanbul Avrupa'da laptop bakım servis önerisi

Anlıyorum ama Laptoplara girmiyorum knka
  10. Kürşat Bey

SİYAH SİSTEMİMİ BEYAZ ÇEVİRMEK İÇİN KAFAM KAIŞIK

Hiç gerek yok para harcamaksa amaç gidin değerli maden alın elinde sistem var zaten bir daha onu sat bunu al onu tak vs için değmez sonradan gözün alışınca da onun da zevki gidiyor emin ol
  11. Kürşat Bey

İstanbul Avrupa Yakası bilgisayar tamircisi

Dm den yaz kardeşim haftasonu yapalım yakınsın bana
  12. Kürşat Bey

İstanbul Avrupa Yakası bilgisayar tamircisi

Tamirci değilim montaj yapıyorum
  13. Kürşat Bey

🔥İndirim Asrock B450m Anakart 2489tl

Geçen hafta bakmıştım çok vardı akşam bakarım yine
  14. Kürşat Bey

🔥İndirim Asrock B450m Anakart 2489tl

İkinci el daha iyi b450 anakartlar 2000 tl filan onlara bak bence bu modelin faz yapısı da zayıf kendisi de
  15. Kürşat Bey

🔥İndirim 4 Adet Alımda 132 TL Koza Erkek 3'Lü Pamuklu Likralı Boxer

Senin istediğin bildiğin babaların giydiği don boxer tarzı olmaz sana geniş ferah alttan eser mis gibi
  16. Kürşat Bey

Neslim devam etmesin boşver onlarda sıkıntı çekmesin valla orasını o kadar da önemsemiyorum sadece düzenli bakımlarını yaparım o kadar 😁
  17. Kürşat Bey

Emanete o kadar para bayılmam ben o kadar değerli bir yer değil 😂
  18. Kürşat Bey

Piyasadaki kaliteli kalitesiz birçok boxer modelini denedim rahatlığı seher yıldızı nda buldum şiddetle tavsiye ederim ama özellikle beyaz rengi olması lazım eğer hafif rahat olsun derseniz size de bir bilgi beyaz renk boxer ları tercih edin renk pigmentleri daha soft oluyor kimyasallar daha az...
  19. Kürşat Bey

❌İndirim Bitti! LUFIAN erkek ayakkabı 500TL

Merak ediyorum bizim millet bedava mezar dese atlayacak mı çünkü 2. Mezar para ile satılıyor da 😅
  20. Kürşat Bey

🔥İndirim Donanim Arşivi 5070 OEM Paket 62.998₺!

Çok bir esprisi yok zaten ürünlerin peşin fiyatına taksit diye anlamsız fiyatlar bunlar he diğer sitelerde de pahalı ona lafım yok ama bunların da albenisi yok bence
Geri