Arama sonuçları: *

1. P

Keycap Türkiye'den Olsun

Gamepower warlok compackt klavyemin tuslarını değıatırmek istiyorum Türkiye'den bulabilir miyim?
  2. P

Bu kablonun ismi nedir?

Bu forumda yeniyim pek bilmiyorum kusura bakmayın birdahakine daha dikkatli olurum .
  3. P

Bu kablonun ismi nedir?

Ne alaka, bak arkadaş hızlıca yardımcı oldu sağolasın.Firmaya sorsam 2 haftada ancak cevap alabilirdim.
  4. P

Bu kablonun ismi nedir?

Usb çoğaltıcımın kablosu bozuldu , aynı kablodan bulabilir miyim?
  5. P

Steam hesabı oluşturamıyorum.

1611488272 Böyle diyor ne yapmalıyım?
  6. P

Evet geldi ama ben o sekmeyi kapattım ve tekrar doğrulama istedim ve eposta zaten doğrulanmış hesap oluşturmaya geri dönün diyor.
  7. P

Steam'de hesap açmak istiyordum epostamı doğrularım lakin kullanıcı adı ve şifre oluşturacağım sekmeyi yanlışlıkla kapattım nasıl düzeltebilirim?
  8. P

Red switch'li klavye önerisi.

Tamamdır teşekkür ederim.
  9. P

İncelemelerinde blue switch gözüküyor.Güvenebilirmiyim ki red switch olduğuna?
  10. P

Sesinin mümkünse az olmasını ve rgb veya Led aydınaltmasının kapatmalıyım (Gözlerim rahatsız ondan.) Öneriniz var mıdır?
  11. P

B550m pro wifi anakarta gen 3 m2 ssd takılır mı?

Anakart üreticisinin sayfasında gen 4 m2 desteği var sanırım diyor ama bende sandisk ultra gen 3 m2 ssd var takabilir miyim?
  12. P

Rx 5500xt alınır mı ?

Asus dual rx 5500xt 4gb oc ekran kartını alacağım,sizce Nvidia kandında daha iyi ekran kartları aynı bütçede var mı?
  13. P

Freesync destekli ve dahili hoparlörü olan monitör önerir misiniz?

Başlıkta da belirttiğim gibi bu özelliklere sahip bir monitör arıyorum.
  14. P

Msi b460m a pro modeli ile b460m pro modelleri arasında ne gibi farklar var?Hangisini almalıyım ?

Vatan bilgisayarda fiyatı Hepsiburad'ya göre 10-15tl daha az b460m a pro modeli ama birde b460m pro modeli var bu kartlarda ne gibi farklar var hangisini almalıyım.
  15. P

Penta ve arena bilgisayar güvenilir mi? Sattıkları ürünler distribitör garqntili mi ?

Hepsiburada,dan aldım ve satıcı ayrı değil direkt hepsiburadaydı ve araştırdığıma göre sanırım bu iki firmada bazı ürünlerin resmi Türkiye distribitörlüğünü yapıyormuş(penta bilgisayardan %95 eminim ama arena konusunda hala bakıyorum)
  16. P

Penta ve arena bilgisayar güvenilir mi? Sattıkları ürünler distribitör garqntili mi ?

Başlıkta da söyledim. Hepsiburada'dan ram ve ssd aldım. Garanti belgelerinde bu firmaların adı vardı,bu firmalar güvenilir mi? garantisi distribütör garantisi mi?
  17. P

E-mail atamıyorum. Ne yaptıysam düzeltemedim yardım eder misiniz?

1610045032 Postamı başka bir cihazdan ve Opera'dan gönderdim ama nedense Chrome'dan atamadım.
  18. P

Denedim ama yine aynı hatayı aldım. Başka bir yolu yok mu ?
  19. P

Bir kaç gündür bu sorunu çözmek için yapmadığım kalmadı.Artık kafayı yiyeceğim, ne yaptıysam olmadı. Bileniniz varsa beni aydınlatabilirmi ? (Bu forumda yeniyim böyle sorunları umarım paylaşabiliyoruzdur.)
  20. P

B460 anakarta sandisk ultra ssd takmak istiyotum uyumlu mudur?

Tamdır saolun yardımcı olduğunuz için bu ram 2666mhz raydan 10 15tl daha ucuz diye almıştım rahatladım . 1610023948 Dram nedir
Top Bottom