Arama sonuçları: *

1. D

❌İndirim Bitti! Fazeon X27F180QP 27" 180Hz Pivot 5399 TL 2K IPS

bedn 5999 suan da . bu ındırımı gormek ıcın ne yapmak gerekıyyor alacagım cunku.
  2. D

Yardım 2k 27' monitor 500 lıra farka değer mi fazeon

https://www.hepsiburada.com/fazeon-x27f166qb-27-150hz-0-5ms-fast-ips-qhd-hdmi-1-dp-1-has-gaming-monitor-p-HBCV0000ABOGKB?magaza=Hepsiburada...
  3. D

Virüs görme/temizleme

Evet crackli uygulama ve oyun indirdiğim için böyle bir düşünceye ilerledim macunu 6-8 ay once yenıledım. sistem sıcaklıgı yük gibi şeyleri zaten kontrol ettim. sadece google açıkken bile bu oluyor maalesef. google yaklasık 11 gb ram yiyor gözukuyor tek basına acıkken yinede bazen bu...
  4. D

Virüs görme/temizleme

Merhaba. bilgisayarımda bir kaç gündür inanılmaz bir yavaş sekme açma , sayfa yükleme video başlatma gibi bir sorun var. İnternet türknet gigafiber. hız testinde hiç bir sorun gözükmesede oyun oynarken bile bazen absürt bekletmeler yapabiliyor. Norton360 var ve temiz gözüküyor bilgisayar. Hard...
  5. D

Yardım Akıllı bileklik/saat önerisi.

Arkadaşlar merhaba biek çevreesi 14 cm bir kız için maks 3 bin liraya kadar akıllı bileklik veya saat önerileriniz nelerdir. Bileğined kaba durmasını isteimiyorum. Kibar duracak bir şeyler lazım. özellik olarak da nabız kalori gps önemli yani bildirimleri saatten görüp aramaları cevaplamak vs...
  6. D

🔥İndirim Samsung Monitörlerde Eğitim İndirimleri

Öğrenci indirimi ile ne kadarlık bir indirim söz konusu
  7. D

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Iyzico kampanya listesinde İtopya gözükmüyor. Alan var mı itopyadan geçerli mi ?
  8. D

40k ya bu sistem alınır mı MC-X

2. el toplamayacağım bu çok kötü ise şu alınır bu alınır diye sistem gösterir misiniz
  9. D

Hocam max 10 güne alacağım öyle bekleme gibi bir durumum söz konusu değil maalesef
  10. D

https://www.gaming.gen.tr/urun/469328/mc-x-amd-ryzen-5-7600x-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8g-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#reviews Arkadaşlar burdan kasayı vento yapıp psu fsp olacak. 40k bütçeye bu sistem alınır mı veya daha iyi ne alabilirim önerir misiniz.
  11. D

Üniversite Sınavı İçin TYT Mi AYT Mi Başvurmalıyım

Evet TYT ile kendini denemen cok daha saglıklı olur 9. ve 10. sınıf konularına calısmalısn. Türkçe de son yıllarda en cok cıkan dilbilgisi konularınca calıs ve paragraf çöz. Zaman yönetimi çok onemlı. Tarih genelde yoruma dayalı oluyor genel bilgi edinmeye calıs. Cografya tamamen bilgi. felsefe...
  12. D

Üniversite Sınavı İçin TYT Mi AYT Mi Başvurmalıyım

4 yıllık okuyacaksan AYT şart. Ayrıca AYT'nin temelini de yüksek oranda TYT oluşturuyor.
  13. D

Yardım 20k iş için laptop ihtiyacı

Maks çıkabilecegim 20 bin lira. Oyun çok az bazi klasik oyunlar dışında oyun oynanmayacak. Genel olarak iş/ofis. Ancak Adobe ve bazı diğer görsel tasarım uygulamalarını da rahat açabilecek başka bir kriterim yok. Laptop önerebilir misiniz. Sessiz olması da iyi olur kütüphanede de kullanacağım için.
  14. D

Yardım Spor ve gündelik yaşam için Uzun kulplu spor canta onerısı

İçine 3 defter 1 kalem kutu havlu belkı ayakkabı ve bazı durumlarda mont koyabileceğim kulpunun özellıkle uzun olması onemlı. Bu kriterlerde spor cantası onerbılır mısınız Kriterleri karsıladıgı surece bütçe kısıtım pek yok.
  15. D

GameGaraj Slayer 4 Laptop Alınır mı ?

Gamegarajdan ekran kartı aldım sorunusz yıllardır kullanıyorum. Gamegaraj kısmında bir sıkıntı yok lakin ürün kalitesine bir şey diyemem. Müşteri hizmetlerinden daha detaylı bilgi almayı deniyebilirsiniz kasa kalitesi veya markası hakkında vs.
  16. D

Yardım 1500 TL mouse önerisi

Hocam bütçe artabilir belki ama bu şekilde 2 katına çıkamam 1727269829 Hocam biraz bakındım da bazi hatalardan bahsetmişler caps lock vs. Siz kullanıyor musunuz ürünü veya ne düşünüyorsunuz.
  17. D

Yardım 1500 TL mouse önerisi

1500 civarı mouse önerisine ihtiyacım var. Wraith R1 se+ düşünüyorum sizce?
  18. D

Çözüldü✓ TIP Öğrencisi için tablet önerisi

https://www.apple.com/tr-edu/shop/buy-ipad/ipad-air bu linkten 23 bin liralık 11 inç modeli tercih edeebilirsiniz 23 bin lira + apple pen hediye.
  19. D

Logitech g402 alınır mı

Arkadaşlar 1k bandında 3 asagı 5 yukarı olabilir ne onerirsiniz ne alınır
Geri