Arama sonuçları: *

1. onurriza

Bilgisayarımda takılma sorunları yaşıyorum.

Selamlar,sistem özelliklerim karşılamasına rağmen çoğu oyunda fps değerleri yerlerde geziyor ve anlık takılmalar oluyor. Hatta bazen bu takılmalar 5 saniye gibi uzun sürüyor. Ayrıca normal iş yaparken (word kullanırken,dosya yöneticisinde gezerken) çok takılıyor. Sebebi ne olabilir? Sistem...
  2. onurriza

TP-LINK TL-WN8200ND Nasıldır?

Fiyatlar malesef bu şekilde genel olarak,ping sorunu yoksa bu fiyatı vermeye razıyım
  3. onurriza

TP-LINK TL-WN8200ND Nasıldır?

Selamlar.Bilgisayarım için bu adaptörü almayı planlıyorum. Nasıldır? Ping sorunu yaşar mıyım? Bu ürün yerine önerebileceğiniz başka adaptör var mıdır?
  4. onurriza

Dualshock 4 Bağlanmıyor

Dostlar selamlar,dualshock 4 kontrolcümü bilgisayarıma bağlamak istiyorum ancak bilgisayarda Wireless Controller olarak görünmesine rağmen inputmapper,ds4windows veya steam gibi programlar görmüyor ve oyunlarda kullanamıyorum.Kablo ile de denedim sadece beyaz ışık yanıyor.Sorun nedir,nasıl...
  5. onurriza

Bilgisayarımda anlık takılmalar oluyor

Masaüstünde de oluyor,sadece oyunlarda değil tüm programlarda oluyor SSD Modeli Kingston A400 120gb
  6. onurriza

Evet,Windows SSD'ye kurulu markası Kingston
  7. onurriza

Ekran kartı sürücüm güncel, ana depolama olarak SSD disk kullanıyorum ek olarak 2 tane HDD bulunuyor
  8. onurriza

Merhabalar,bilgisayarımı kullanırken anlık götüntü ve ses takılmaları yaşıyorum.Sebebi ne olabilir? (Sistemim: Ryzen 5 1500X , MSI VENTUS 1660 , MSI A320M anakart , 2x ballistix 8gb 2400mhz ram)
Geri