Arama sonuçları: *

1. E

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Mağaza olmayan illerde yaşayanlar net alışverişine mecbur olması ne kötü bir durum stoklar hemen bitiyor bitmese site açılmıyor site açılsa sepete ekliyorsun site donuyor çöküyor açılınca stok kalmadi diyor tanıdikta yok bu duruma bir çare bulunamazmi rica etsem şu sistem kaçmamali gerçekten...
  2. E

modem önerilerinizi almak istiyorum

selamın aleyküm arkadaşlar hayrılı akşamlar diliyorum herkese M odemim de sorun var yeni modem almayı düşünüyorum bana şöyle güzel sorun çıkarmayacak wifi sinyali iyi veren modem önerir misiniz? internee paketim türk telekom 100 Mbps'ye kadar Limitsiz vdsl modem önerilerimizi bekliyorum
  3. E

türk telekom modemde wifi bağlantısı sürekli kopuyor

selamın aleyküm arkadaşlar evimde türk telekomun verdiği zyxel VMG3312-B10B modem var modemde mobil cihazlarda wifi bağlantısı sürekli kopuyor tekrar düzeliyor neden kaynaklanabilir acaba türk telekonu aradım hatta bir sorun yok internet gayet normal denildi kopuyor bi 1-2 dk sonra geliyor...
  4. E

2K gameing monitör tavsiyesi

Selam arkadaşlar 2k fp monitör tavsiyelerinizi almak istiyorum Şimdiden teşekkürler
  5. E

❌İndirim Bitti! VATAN PC 3070 İ5 12400F 15.999 TL KAÇIRMA

Stok açılımı acaba daha
  6. E

Ekran kartı öndeki fanlara yakın bir sıkıntı olurmu

Arkadaslar selam yeni pc topladım fakat kasa biraz küçük kaldı ekran kartı öndeki fanlara baya yakın bir sıkıntı olurmu acaba teşekkürler
  7. E

20 - 22 K sistem tavsiyesi

Maximum 1 hafta içinde alacağım önerilere açığım rtx serisi ve intel işlemci tercihim Şimdiden teşekkürler
  8. E

Instagram @donanimarsivi son story 👀

20 K bandında sistem bekliyorum
  9. E

Donanım Arşivi 3080Ti Sistem Mı Geliyor

20 23 K bandında bir sistem bekliyorum pusudayim
  10. E

20 K ya alınabilecek en mantıklı sistem önerisi lutfen

Öneriniz için sonsuz teşekkürler ama söylemeyi unutmuşum rtx ekran kartlı bir sistem düşünüyorum
  11. E

20 K ya alınabilecek en mantıklı sistem önerisi lutfen

Selamin aleyküm Arkadaslar 20 K bütçe var alınabilecek en mantıklı sistem önerilerinizi gorebilirmiyim monitör dahil olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
  12. E

Asansör hakkında merak ettiğiniz sorular

Peki kendi kendine yukarı neden kalkar acaba arada bir sürekli yukarı kalkıyor
  13. E

Asansör hakkında merak ettiğiniz sorular

Selamın aleyküm resimdeki kapının üstündeki tekerlek ne işe yarar acaba bazen yukarı kalkıyor elimle indiriyorum kapının kapaasina engel oluyor
  14. E

kablosuz mikrofonlu toplantı amfisi önerir misiniz

selam arkadaşlar nasılsınız kablosuz mikrofonlu toplantı amfisi önerir misiniz fiyat performans ürünü olacak şekilde çok teşekkürler şimdiden
Geri