Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

2025 Yılında En İyi Navigasyon?

Merhabalar, Bu konu muhakkak açılmıştır fakat benim sormak istediğim farklı; İş çıkışı arkadaşlarla Hadımköy' den Beylikdüzü' ne halı sahaya gidecektik, arkadaşlar köy yollarından trafiksiz bir şekilde 40 dk gibi bir sürede vardılar, biz 1 Buçuk saatte gittik navigasyona uyarak :) Mesela...
  2. smithblacksmith

İngilizce Öğretmenliği İçin Laptop Önerisi

Merhabalar, Arkadaşlar bir tanıdık kızına laptop alacakmış; İngilizce öğretmeni, oyun oynanmayacak, sunum filan yapılacak, hafif olması iyi olur taşıma açısından sonuçta hanımefendi kullanacak. Bütçe 30.000 TL taksitli olacak ama 15-20.000 TL civarlarında olursa daha iyi olur. 3-4 Öneri...
  3. smithblacksmith

Bannerlord Gelişemiyorum Para Kasamıyorum

Harmony filan var, xorberax çalışıyor dismember çalışmıyor.
  4. smithblacksmith

Hangi modlar mesela? Bir de dismemberment modu yükledim, kuzende çalışıyor aynı ayarlar aynı şekilde yükledim bende çalışmıyor.
  5. smithblacksmith

Hepsini yapıyorum ama çok sıkıcı
  6. smithblacksmith

Merhaba, Bannerlord' da daha önce hileli oynardım şimdi hilesiz bişeyler yapmaya çalışıyorum. Oyun başında sayılırım ama hiç bir şey yapamıyorum, gold kasamıyorum, yeteneklerim gelişmiyor onca şeye rağmen. Bana yardım edin lütfen.
  7. smithblacksmith

Bannerlord Co-op ya da Online?

Merhaba, Arkadaşımla Bannerlord oynamak istiyorum ama kendi dizdiğim silahlarımla ve kendi askerlerimle, Örneğin arkadaşımla ortak derebeyi ya da kral olalım beraber fethedelim. Nasıl yapılır bu?
  8. smithblacksmith

Steam Hesabım Çalındı Fakat

Merhaba arkadaşlar, Steam hesabım çalındı fakat daha önceki hesabımla aldığım oyunlara ait gelen mailleri steam destek kabul etmiyor. O dönem yaptığım ödemede kullanılan kartın son 4 hanesi ve visa mı mastercard mı ne kullandıysam onu yazmamı istiyorlar. 2 yıl önce kullandığım kartlar şuan...
  9. smithblacksmith

Online ya da Coop oyunlar Öneriniz

Farcry hoş gibi geldi
  10. smithblacksmith

yani hikayeli gibi olur veya bir amaç olur hırsızlık yarış bölüm geçme vs gibisinden
  11. smithblacksmith

pubg de sarmıyor hikayeli tarz olursa sevinrim
  12. smithblacksmith

Merhaba, Online ya da coop oynanabilen oyun önerir misiniz? Valorant, CS GO2 bi zaman sonra sıkıyor. Pay Day 2 düşünüyoruz başka neler olur saran?
  13. smithblacksmith

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Tv stickini kullanıyorum hız vs güzel ama APK yüklediğinizde ana sayfaya program gelmiyor. Ayarlar>Uygulamalara girip oradan açılıyor ve stabil çalışmıyor APK uygulamalar.
  14. smithblacksmith

Bu Oyunlar Yüzünden Delireceğim!

Araba almasaydım direksiyon seti alıp forza ets oynardım da masraf ettik biraz 😁 Hikayesiz oyunlardan çok hoşlanmıyorum açıkçası, bir hikayesi olsun sürüklesin film gibi gitsin. Youtubeda video izliyorum adam oyun başında 11 puanla o bossa gelmiş bende 6 puan var, tüm küçük canavarları kesmeme...
  15. smithblacksmith

Bu Oyunlar Yüzünden Delireceğim!

Arkadaşlar selam, Valorant oynarken karşıma hileli ya da smurf hesaplar geliyor. Adam beni görmüyor çıktığım gibi hs yiyorum ( Peek filan atmama rağmen ) Böyle olunca ben de beceriksizim sanırım diyip Black Myth Wukong alayım dedim. Böyle oyunun Allah belasını versin ya. Daha 2. Bossu zorla...
  16. smithblacksmith

🔥İndirim Bosch Tek Akülü Darbeli Matkap 2.999 TL🔥

Kömürlülerde belli kullanım sonrasında kömür değişimi gerekiyor. Kömürsüz daha iyi, daha uzun ömürlü.
  17. smithblacksmith

Düşük Km Hangi Araç Önerirsiniz?

Eski kasa kral bu, ayrıca uzun. Ben bi tık yeni görünümlü biraz da kısa araba istiyorum
  18. smithblacksmith

Bu olabilir
  19. smithblacksmith

Anakartım kaç mhz ram destikliyor?

Çalışmaz ya da maksimum 2666 mhz verir
  20. smithblacksmith

LPG' li araç istemiyorum zaten, Önceliğim Benzin ya da Hybrid, sonrasında Dizel
Top Bottom