Arama sonuçları: *

1. Yiğit Demirci

Kulaküstü Kulaklık Hijyen kapsamına girer mi?

Kulaküstü bir kulaklık aldım fakat ses kalitesi olsun ve başka sebeplerden dolayı iade etmek istedim ve gönderdim fakat satıcı HİJYEN ÜRÜNÜ olarak nitelendirdi ve iadeyi paket açıldığı için iptal etti trendyol asistanıyla konustum ve kulaküstü kulaklıkların hijyen kapmasına girmediğini söyledi...
  2. Yiğit Demirci

Laptop pil sağlığımı en verimli şekilde kullanma

yeni laptop aldım ve bataryayı en verimli ,en sağlıklı şekilde nasıl kullanırım pilde ve şarjda ayrı ayrı belirtirsenşz sevinirim.
  3. Yiğit Demirci

Bilgisayar mühendisliği icin 40 45 civarinda laptop

LoL gibi çok yüksek sistem istemeyen oyunlarda oynayacagim hemde bilgisayar muhendisligi icin kullanacagim bi laptop istiyorum
  4. Yiğit Demirci

Bu sene bilgisayar mühendisliğine geçtim bunun için bi laptop arıyorum

Bilgisayar Mühendisliği için mac veya windows farketmez max bütçe 45 50k civarında iyi bi laptop önerir misiniz?
  5. Yiğit Demirci

Filmin adını bulmamda yardımcı olun

Sanırsam Keanu Reeves in oynadığı bir filmdi başlangıçta kış mevsiminde yolda kalmış bi kadını kurtarıyordu evine davet ediyordu ama bunlar aslında bu adamı öldürmeye çalışıyorlardı pembe saçlı bir adam vardı filmde adı nedir bilen var mı?
  6. Yiğit Demirci

Fiber kutusunda LOS kırmızı yanıp sönüyor

Fiber kutumdaki LOS ışığı kırmızı yanıp sönüyor ve internetim yok bunu nasıl çözerim??
  7. Yiğit Demirci

Fiber için paket değişiminde sorun yaparlar mı?

şuan türktelekomun 35mbps lik paketini kullanıyorum dün eve fiber altyapısı geldi ve internetimi 1000mbps ye kadar çıkartabiliyorum. Şuan 35mbpslik paketin taahhütu var eğer fiber internete geçmek istedigimi soylersem cayma ödemek zorunda kalir miyim? Operatör yine Türk telekom olacak
  8. Yiğit Demirci

GTA 5 playlistlerde silahları açma

Arkadaşlarımla GTA5 playlistlerinde oynarken silahları aktive etme seçeneğini hiç goremedim nereden açılıyor bu silahlar?
  9. Yiğit Demirci

Kepek sorunu nasıl çözülür?

Eminim çoğu insan saçlarındaki kepek ile mucadale ediyordur ben de bunlardan birisiyim neden oldugunu bilmiyorum ve cozumunude bilmiyorum bu kepek sorunu nasil cozulur bilen varsa sevinirim
  10. Yiğit Demirci

EA Uygulaması Giriş Hatası

Sorun benlik değil yani servlarlar kaynaklı mı
  11. Yiğit Demirci

EA Uygulaması Giriş Hatası

Bu sorunu yaşıyorum Battlefield 1'e girmeye çalışırken çözümü nedir??
  12. Yiğit Demirci

GEEKY GK61 YAZILIMINI BULAMIYORUM

bir adet link var fakat girince karşıma şu çıkıyor
  13. Yiğit Demirci

GEEKY GK61 YAZILIMINI BULAMIYORUM

Geeky GK61 klavyesini kullanıyorum şu anda fakat yazılımını hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
  14. Yiğit Demirci

Mumkunse yuzde 60 Klavye Onerisi 1200 TL butçe

Alman klavyesi olmasi turkce klavyeye gore ayarladigimda sorun cikarir mi
  15. Yiğit Demirci

reis ne zamandir kullaniyorsun klavye herhangi bir sorun falan cikariyor mu ayrica yon tuslarinin olmamasi ve birkac tusun olmamasi hic zorluk yaratiyor mu en buyuk kaygim bu
  16. Yiğit Demirci

merhaba iyi aksamlar mumkunse yuzde 60 boyutunda olmazsada yuzde 80 olan maksimum 1200 tl civarinda klavye onerisi ariyorum
  17. Yiğit Demirci

Mekanim Klavye Onerisi butce maks 1800

baslikta belirttigim gibi oneri istiyorum
  18. Yiğit Demirci

1000-1300 Bandında sessiz mekanik klavye önerisi istiyorum

Klavye arıyorum Blue switch kullanıcısıyım ve çok ses yapıyor dayanamıyorum aile evindeyim red olur brown olur switchli klavye arıyorumş. (gamebooster pişmanlıktır)
Geri