Arama sonuçları: *

1. MarsAndAress

Çözüldü✓ 4500 TL bütçede AULA F75 + Razer DeathAdder V3 Pro alınır mı??

1.5k civarına %75 varsa benide etiketlerseniz sevinirim.
  2. MarsAndAress

Xbox Game Pass Sınırsız 299₺ Alınır mı?

itemsatis itempazar tarzi yerlerde 20-100tl arasinda da bulabilirsin uraya 300 vermene gerek yok sinirsiz garantili almaya bak
  3. MarsAndAress

Yurt Dışından 2 Konsol Getirebilir Miyim?

ikisininde kutusunu acik bicimde getirin ve hatta posetleri falan varsa cikarin bazen sikinti cikarabiliyorlar. Riske atmaya gerek yok
  4. MarsAndAress

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

tam param oldu kaçırdık saglik olsun
  5. MarsAndAress

Samsung S21FE vs A55

Bunun yorumunu benim yapmam zor olur. Genel olarak evde olduğum için şarj kullanimim aynı değil. mobil veride doğal olarak şarj hızlı biter mesela o yüzden aktif dışarıda kullanan birisinin yorumu daha doğru olur
  6. MarsAndAress

Samsung S21FE vs A55

şarj kullanıma göre değişiyor. Isınma pek yaşamadım ben
  7. MarsAndAress

Samsung S21FE vs A55

4+1di galiba 1 senede güvenlik güncellemesi alacak. Benim tercih etme sebebim bu fiyat bandında en iyisi olması bana göre bir amiral gemisi hissiyatı veriyor. Birde android tabanlı olduğu için kullandığım uygulamalar zaten uzun süre götüreceğini bildiğimden içim rahat almıştım.
  8. MarsAndAress

Samsung S21FE vs A55

s21fe donanim olarak cok daha iyi oldugu icin s21fe tavsiye ederim bende kullaniyorum
  9. MarsAndAress

Sınır kapısında Playstation 5 promuza el koydular

tutanağa işledikleri sebep önemli mesela 1den fazla var diye girdilerse fatura gosterilir mesela mevzu gidip asıl sebebi öğrenmek
  10. MarsAndAress

S21FE Satıp iPhone 11 alınır mı?

bence 12 alınabilir kronik sorunu var mı detaylı bilmiyorum o yüzden arkadaşlarinda yorumlarını bekliyorum
  11. MarsAndAress

S21FE Satıp iPhone 11 alınır mı?

11'e dusmezdim ben 12 ve üstü tercih ederdim. (S21FE kullanıcısıyım) 1731929848 o telefonun fiyatını hakkettiğini düşünmüyorum
  12. MarsAndAress

Bir dahaki sefere paketini açmayı unutmayın paketi acilanlara bir şey demiyorlar 1731929665 El konulan mallar belli süre sonra satışa çıkarıldığı için zor oluyor genelde ama böyle bir şey yapılırsa memur cezayı kesin olarak yer ama peşinden kosulmassa yanına kalır o ayrı mevzu
  13. MarsAndAress

dedigim gibi oraya gidebilirseniz gidin ve tekrardan bilgi almak istiyorum sizi basindan sagmaya calisirsa mudurunu cagirir misin diyin sonra kacakcilikla alakali ne gibi supheleriniz bulunuyor falan diye sorun sorusturun memuru illa bir yerde hata yapacaktir ondan sonra sikayet cozume kavusur sorun
  14. MarsAndAress

burdaki sinir polislerindeki sorun eger disli birisi cikmazsa el koyarlar fakat disli birisi ise ugrasmazlar cunku bu tarz el koymalar onlar icinde sikinti yaratabilecek seyler o memura sefini cagir dediginde mesela genelde tirsarlar
  15. MarsAndAress

eger yurtdisi kaydi yoksa sikinti cikartir ona hic gerek yok cimere sikayet edin ve eger gumruge gidebilme sansiniz varsa konusun sikayet edecegim falan diye birde bu tarz el koymalarda tutanak tutuluyordu yanlis hatirlamiyorsam onunla birlikte hakkinizi arayabilirsiniz. (Tutanak konusunda emin...
  16. MarsAndAress

cimer'e ulasmayi deneyin belki ise yarar usulsuz cunku 1 tane alindiysa
  17. MarsAndAress

1den fazla almadiginizi dusunuyorum. O yuzden kacakcilik suphesi mantiksiz geldi bana
  18. MarsAndAress

kapali olsada boyle bir sey yapilmamasi gerekiyor. 1den fazla olsa tamam diyebilirdim de
  19. MarsAndAress

alma sebebini soylediler mi birde hangi Turkiye sinir kapisinda mi oldu bu olay
  20. MarsAndAress

Steam CS 2 Kasaları hangi sitelerde satılır?

zaten bize denk gelmesin boylesi bynogame, itemsatis, gamesatis gibi birde cs monkey falan varmi galiba yabanci sitelerde var fakat para cekimde sorun cikabilir o yuzden turk sitelerine satmanizi tavsiye ederim
Top Bottom