Arama sonuçları: *

1. MarsAndAress

IOS IOS 27 – Şimdiden Netleşen Yenilikler ve Sızıntılar

Kamera kısmı olsun renkler olsun falan o kadar hoşuma gitmedi benim apple musicte baya güzel sesleri falan hoşuma gitti benim
  2. MarsAndAress

IOS IOS 27 – Şimdiden Netleşen Yenilikler ve Sızıntılar

su eski arayuzu geri getirsinler ya apple musicte yaptiklari yenilikler hosuma gidiyor ama sirf su arayuz yuzunden guncellemek istemiyorum
  3. MarsAndAress

Evde sunucu açmak için ne tür tavsiyeler verirsiniz?

Benimki tavsiyeydi arkadaş yine deneyebilir tabii de riske atmaya gerek yok benim hadi bilgim vardı da denedim ama riski yüksek yani
  4. MarsAndAress

Yeni gelen bildirim ile gördüm mesajınızı eğer internetinizi nasıl koruyacağınızı detaylı bilmiyorsanız sabit ip direkt sizi hedef haline getireceklerdir cloudflare sanit ipden daha detaylı ve sizin için gelecekte çok daha işinize yarayacaktır benimki rabii küçük nir tavsiye
  5. MarsAndAress

Yardım MSİ MAG 244F Alınır Mı?

Dün geldi hocam testleri kendimce yaptım ölü piksel yoktu ghostingte yok gibi daha önce ram olarak nasıl göreceğimi de ram bilmiyorum o ayrı konu da renkler falan baya canlı geldi lenovoya nazaran ben çok beğendim yani
  6. MarsAndAress

🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

Msi mag 244f yerine alınır mı diyorsunuz yani hocam
  7. MarsAndAress

Kaliteli olmadıktan sonra 2k olmasının benim için pekte bir önemi kalmayacak maalesef 1769420248 Kronik bir sorunu ve dandik panel ve plastiği yoksa sipariş geçicem direkt
  8. MarsAndAress

Msi mag 244f sipariş etmiştim onun yerine alınır mı ona göre sipariş edeyim hemen
  9. MarsAndAress

siparis ettim hoca tesekkurler
  10. MarsAndAress

Merhabalar arkadaşlar öncelikle hepinize iyi haftasonları dilerim sorum başlıktaki gibi aktif olarak lenovo g24-20 kullanmaktayım bu monitörü ana ekran yapıp lenovoyu 2. Ekran yapmayı planlıyorum kronik sorunu falan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
  11. MarsAndAress

sabit ip yerine cloudflare uzerinde yonlendirme yapmani tavsiye ederim oncelikle kendi internetini insanlara acmak bariz sikinti Upload degerlerin ne durumda? sunucuya docker kurup onun uzerinden basla gelecekte islerin karismamasi icin bu pc ilk donemler isine yarayabilir ama siteler kurdukca...
  12. MarsAndAress

Iphone 15 mi 15 promu aradaki fiyata değermi?

Ya ekran kamera konusunda falan 14 pro max derim ama güncellik açısından 1sene bile fark olsa 15 daha iyi denebilir ama tercih sizin
  13. MarsAndAress

Anneme hediye telefon

valideye bence 15 gider tavsiyemde 15tir eger bol bol fotograf video cekiyorsa 256gb model ekstra onerim olur
  14. MarsAndAress

Yardım İphone 15mi yoksa 50k ya farklı telefonmu alınmalı

ben bayadir android ekosistemi kullanmis biri olarak daha yeni gectigim iphone 15 tavsiye ederim. daha stabil arayuz, videolarda kare atlama olmamasi falan derken apple gercekten uzun omurlu telefon isini yapiyor
  15. MarsAndAress

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

hocam modemi resetledim telefonda 300mpbs bilgisayarda 250mbps aliyo
  16. MarsAndAress

cat kablosu ile 700-800 verdi qos kapali suanda
  17. MarsAndAress

merhabalar hocam bende bugün itibariyle geçtim iphone 15te 250mbps max wifi 6e bulunan bilgisayarımda ise 150mbps falan alabiliyorum sadece neyden kaynaklanıyordur yardımcı olabilecek olan birisi var mı?
  18. MarsAndAress

Bunu bende takipteyim bilen arkadaşlar cevap verirken benide etiketlerse sevinirim
  19. MarsAndAress

Türkiyede neden iphone bu kadar tercih ediliyor?

bir isletme ogrencisi olarak bunu soyle aciklayabilirim zaten bu konuyu gecen hafta orneklerle konusmustuk hocalarimla Apple’ı diğer telefon markalarından ayıran temel nokta aslında kendini nasıl konumlandırdığıyla ilgili. Apple kendini sıradan bir telefon üreticisi gibi değilde daha çok lüks...
Geri