Arama sonuçları: *

1. A

GTA SAN ANDRES SORUNLARI [MTA]

MTA OYNUYORUM FAKAT NORMAL İNSAN OLDUGUMDA 100FPS FAKAT ARABAYA BİNDİGİMDE 5FPS SORUNU NE BUNUN
  2. A

MTA Online Girme,Port Açma

nasıl açıcam 1618570910 ? 1618571335 cevap vericek varmı
  3. A

1618570499 hepsi kapalı.
  4. A

port açtım. ama ip mi vermedim direk mta sa ip sini verdim ama port checker sitesine girdiğimde ise port kapalı diyor 1618570043 ve arkadaşlarıma attıgımda baglantı zaman asımına ugradı diyor.
  5. A

mta da server açtım. fakat arkadaşlarım giremiyor. port açtım "bağlantı zaman asımına ugradı dedi." normal server ismi yazıyorum çıkmıyor. NOT : serveri "MTA SERVER" Den Açtım.
  6. A

Redmi note 9 kasma sorunu.

bi sıfırla sen
  7. A

Öneri 3500tl ye en iyi telefon

p40 lite , redmi 9
  8. A

Xiaomi Redmi Note 9 Alınır mı?

Hepsi Burada dan Telefon Alınır mı ? Güvenilir mi ? Eğer Güvenilirse, Bir Kişi HB Den Telefon Alıp Memnun Kaldıysa Telefon Almak İstiyorum ; https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-9-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000UGU4E?magaza=CEPSTAR
  9. A

Birxy Mağazası güvenilir mi? ?

Birxy Adlı Mağaza güvenilir mi? ? 1000tl Ye "HUWAEİ P30 LİTE" Sattıgını Gördüm, Sizce Güvenilir Mi ?
  10. A

Telefon Açılmıyor (note3)

Yıllar Önce Bi Note3 Almıştım 4 5 Sene Olmuştur Alalı; :| Fakat Bi Kaç Gün Önce Telefon Kendi Kendine Kapandı. Ve Şarja Takmama Ramen Açılmadı Hiç Bi Yanıt Vermedi. Bataryası Zaten Çöp Olmustu Telefonun. 50 60 larda Kapanıyordu, :| Bende Yeni Batarya Almayı Düşünüyorum, internette Arastırdım...
  11. A

macro recorder için yardım

tamam
  12. A

evet.
  13. A

nasıl yani ? anlamadım.
  14. A

Arkadaşlar Macro Recorder Uygulamasında Şöyle bir şey Yapmak İstiyorum; :| İlk Önce ctrl+v Yapıp Entere Bassın,Bastıktan Sonra 28 Saniye Bekleyip Tekrar Ctrl+V Yapmasını İstiyorum. Bunu Nasıl Yapabilirim ?
  15. A

Minecraft Serverleri Lag Sorunu.

internetim kötü değil fiberdeyim. arkadaşım söylüyor habire siteye saldırı oluyormuş. aslında para vermiştik 8tl oda .xyz
  16. A

Minecraft Serverleri Lag Sorunu.

Herkese Merhaba. Arkadaşım Bi Kaç Gün Önce Minecraft Serveri Açtı ; Fakat 10 Plugin Değişmemize Rağmen Hala "LAG" Sorununu Yaşıyoruz. Bu Açtıgımız Yerden Dolayımı Yoksa Pluginlerden Dolayımı ? Sizce Başka Plugin Denemelimiyiz? Bilen Biri Varsa Lütfen Acil Cevap Yazabilirmi. :| (Tüm Lag Temizleme...
  17. A

15000 TL bütçeye sizce bu pc iyi mi? monitör dahil

yani iyiye benziyor istersen al
  18. A

Counter Strike 1.6 Opengl Hatası.

Hadi Onu Bunu Geçtim Bi Şekilde Aldım OPENGL Ye Oyun Acayip Kasıyor 1610469135 aslında hata vermiyor opengl ye alıyorum oyun donuyor sonra çalısmayı durdurdu ekranı geliyor
Top Bottom