Arama sonuçları: *

1. M

Yardım İ3-10100f, MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB darboğaz yapar mı?

Yeni bir bilgisayar sipariş verdim fakat sonradan düşündüğümde i3-10100f acaba ekran kartını besleyebilir mi yoksa bir sıkıntı çıkarır mı emin olamadım. Yardım edebilirseniz sevinirim
  2. M

Öneri i3-10100f mi yoksa R5 2600 mü almalıyım.

@Abdullah Hacıgül abi Allah için bir şey de şu yeni sistem hakkında ne zaman çıkar ne yapmam gerekiyor beklemeli miyim bilmiyorum bu gün sipariş verecektim ama ya Abdullah abi yeni bir sistem çıkarırsa ve pişman olursam diye düşünmeden edemiyorum.
  3. M

Cevaplarınız için teşekkürler aklımdaki soru işaretleri iyice azaldı bu sayede şimdilik aklımdaki tek soru donanım arşivi sistemini beklemeli miyim yoksa yarın fiyatları artmadan direk sipariş mi vermeliyim karar veremedim.
  4. M

Arkadaşlar yakın zamanda bir bilgisayar almak istiyorum fakat işlemci olarak i3 10100f mi yoksa r5 2600 mü daha iyi emin değilim benchmark a göre i3 bir tık daha iyi ama emin olmak için sormak istedim. Ayrıca 6k bütçe tutarında önerebileceğiniz bir sistem var mı? Ve ya yeni donanım arşivi...
Top Bottom