Arama sonuçları: *

• Users: Gurme
  • Order by date
  1. G

Xiaomi mi box 2 vs next start pro 4k?

Hocam bende nextstar var baya memnunum tv akıllıysa direkt kumandayı kullanabiliyorsun
  2. G

Psu kendini kitlemiş olabilir mi

Acil yardım lazım
  3. G

Psu kendini kitlemiş olabilir mi

Yeni sistem topladım Herşeyi taktım ama kasaya güç gelmiyor arkadan psu kilidini kapatınca fanlar 1 sn dönüp anakart ışığı gidiyor neden olabilir Herşeyi sıfır aldım Ve psu dan çıt sesi geliyor
  4. G

Ea Play Pro üyelik kendiliğinden iptal edildi

iptal olmuş yeniden üye olmam gerekiyormuş
  5. G

Ea Play Pro üyelik kendiliğinden iptal edildi

EA play pro 999 tl den yenileceğiz diye mail geldi dün kendiliğinden üyelik sonlandırıldı yazısı geldi yardımcı olabilecek var mı
  6. G

amd ryzen 5 3500x msi rx 5500xt 4 gb darboğaz ( 8gb ram var )

%100 kullanması normal mi
  7. G

amd ryzen 5 3500x msi rx 5500xt 4 gb darboğaz ( 8gb ram var )

Lol ve Valorant tarzı oyunlarda işlemciye tüm yük biniyor ekran kartı yüzde 40 oluyor işlemci yüzde 100 oluyor ? window 10 la alakalı olabilir mi ?
  8. G

MSİ rx5500xt 4GB fps drop

Son 1 haftadır her girdiğim oyun fps drop yiyorum genelde online oyunlarda oluyor. Aldığım yeri aradım bana windows sürümünü sordu söyledim onda hata var dedi yardım edin lütfen ? AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB AM4 × 1 Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX × 1 MSI RX5500XT MECH 4G...
  9. G

Windows 10 20h2 Sürümümnde hata var mı ?

game garajdan ocak ayında sistem aldım Nea 5a , 1 haftadır fps drop yiyorum 0 a kadar iniyor müşteri hizmetlerini aradım sürümü sordu söyledim format atman gerekli dedi herkeste böyle sorun oluyormuş acaba ne kadar doğru yardım olur musunuz AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB AM4 × 1 Biostar...
  10. G

Valorant Anlık Donma Sorunu

RX 5500 XT 4 GB o kadar bilmiyorum
  11. G

bilip bilmeden mi bir ekran kartı forest oynarken ısınır mı :D
  12. G

ping sorunu hiç olmadı lolde 00 fps görüyorum ara ara bir daha kimseye önermem bu kartı ısınma sorunu ayrı dert oyun için ayrı dert
  13. G

ping sorunu hiç yok lolde de oluyor 00 fps görüyorum 1616679483 ekran kartı çok kullanmıyormuş valorantı işlemci ve ram daha fazla
  14. G

aynısı bende de var rx5500 xt 8 gb ram var önceden olmuyordu bir haftadır fena yiyorum drop
  15. G

RX 5500 XT 4 GB fps drop sıkıntısı yaşıyorum

450 tl bi ram indirim yakalarsam alırım
  16. G

144 hz olması bişey ifade ediyor mu
  17. G

şuan pahalıya ram
  18. G

çok saçma ama en düşük ayarda oynuyorum 144 hz olmasından dolayı olabilir mi peki ?
  19. G

sabitledim önceden yoktu şuan oluyor anlık sanki ekran kartı duruyor gibi takılıyor
Geri