Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Ryzen 5 5600x için bu anakart nasıldır ?

Bakın bence beni dinleyin şuan size önereceğim ana kart 1.079 ya da 1.033TL ama cidden çok iyi bir ana kart ismi ise Asus rog strix B450-F Gaming II
  2. O

Bu sistemin bu kadar pahalı olması normal mi

Arkadaşlar bana aldırdılar bu bilgisayarı sözüm ona bir bilgisayar şirketi adamlar bize bilgisayar kurdu alın sonuç bu aldık bile ben çok daha iyisini yaptım ama alamıyorum şuan bu bilgisayarı aldığımız için
  3. O

Ama nedense internette pc toplama sihirbazlarında nerede yaparsam yapayim aynı fiyatı veriyor ne yapmalıyım
  4. O

Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum yoksa bu sistemin fiyatı olması gerektiği gibi mi? R5 3600 Msi a520m a pro ana kart Pny xlr8 3200mhz cl16 epic-x rgb ram Asus ph gtx1660s Gamepower crimson guard dahili pcu lu 650w kasa Windows 10 Kingston a2000 1tb m.2 ssd Philips 242e1gaj 144hrz 1ms monitör...
  5. O

Yeni sistem nasıl alınır mı

Merhaba arkadaşlar ben yeni setup ımı almak istiyorum daha alacak mıyım belli değil arkadaşım bana bu sistemi önerdi sizce sistem nasıl alınır mı? Amd R5 3600 işlemci Asus Rog Strix B450-f Gaming II ana kart Corsair 8gb vengeance rgb pro 3200mhz cl16 ram Sharkoon WPM 80+ Gold 650W psu...
  6. O

İphone Se Vs İphone Xr

Tabi ki de xr al bence tamam chipset olarak se daha iyi ama zaten çok bir fark olmayacaktrı ben 12 kullanıyorum bence xr al 1613738161 Kesinlikle demeniz komiğime gitti arkadaş pil ömründen xr a yöneldim diyor siz gidip kesinlikle se diyorsunuz
Top Bottom