Arama sonuçları: *

1. O

mail hesabım sürekli şifre değiştirtiyor

uygulamalara nerden bakacağım ve 2FA güvenliğini nasıl açıcam
  2. O

mail hesabım sürekli şifre değiştirtiyor

Dostlar, operadan giriş yaptığımda böyle oluyor. Chrome da bu hatayı almıyorum. Fakat zararlı bi yazılım var ise nasıl çözerim bunu. Daha önce de Adsense bildirimi gelip duruyodu, şifre değiştirdim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim (Konu olarak ne seçiceğimi bilemedim bu arada)
  3. O

Toplayacağım sisteme 550W psu yeterli mi?

Anladım çok teşekkür ederim.
  4. O

Aslında o kasayı da çok beğeniyorum fakat bütcem 750TL dediğim kasa psu bir şekilde uygun geldi. 100r gerçekten hoşuma gidiyor fakat 550w uygun ve kaliteli bir psu varmı bilmiyorum ben
  5. O

İşlemci : Ryzen 5 3500x Anakart : B450M S2H V2 GPU : MSI RX 5500XT MECH 4GB 500gb m.2 ssd, var onun dışında ne bilgiler vermeliyim pek bilmiyorum. Corsair Carbide Spec-05 kasa almayı düşünüyorun 550w psu var. Yeterli midir? Birde snowman m200 soğutucu takılcak da kasaya sığar mı sığmaz mı...
  6. O

Fansız tray işlemci almak mantıklı mı?

Ben yanlış modele bakmışım, özür dilerim. Combo modeli sanırım 200 TL yazıyordu. Şimdi gördüm 71 TL . Tamamdır bunu almak daha mantıklı, Teşekkür ederim.
  7. O

Stok soğutucuyu alsam çok kötü bir performans alır mıyım? Çünkü fiyattan ne kadar kısarsam o kadar iyi. Yaza doğru M200 alıp takabilirim
  8. O

Gigabyte b450m s2h modelini almıştım. Çünkü işlemciyi R3 3100 düşünüyordum ilk başlarda.
  9. O

Merhabalar öncelikle. Ben yaklaşık 2 aydır sistem toplamaya çalışıyorum. Elime para geçtikçe, biriktikçe almaya çalışıyorum. En uyguna almak için çaba gösteriyorum dolayısıyla. Sorum şu ki alıcağım işlemci (ryzen 5 3500x) tray fakat fansız şekilde, kutulu halinden 200 küsür TL daha ucuza...
Top Bottom