Arama sonuçları: *

1. RamizzDayıı

WİNDOWS UPDATE GÜNCELLEMESİ YAPARKEN (0x80070643) HATASI ALDIM

Deneyeceğim teşekkür ederim
  2. RamizzDayıı

benim düzelmedi daha ama umarım düzelir ya çünkü bir çözümü yok
  3. RamizzDayıı

merhaba arkadaşalar sistem sorunsuz çalışıyordu bugün update güncellemesi yapmaya başladıktan sonra böyle bir hata aldım yardımcı olabilecek var mı acaba
  4. RamizzDayıı

Farming simülatör 22 açılmıyor

İade talebi oluşturdum sorun benim bilgisayarda galiba çok teşekkür ederim:)
  5. RamizzDayıı

Olmadı adamım ya yine de sağol
  6. RamizzDayıı

Direk oyunu aldıktan sonra hiç açılmadı oyun ilk yükleniyor ekranı geliyor ve bir anda kapatıyor kendini
  7. RamizzDayıı

Kankam 3 defa yaptım yok yine yA
  8. RamizzDayıı

Oyunu ney yaptıysam açamadım internette yazılan bütün herşeyi denedim yok oyun yükleniyor yazdıktan hemen sonra direk atıyor pc gereksinimleri de fazlasıyla karşılıyor sorun bilgisayardamı yoksa oyunda mı yardımcı olacak var mı acaba ( oyun attıktan sonra herhangi bir hata vermiyor steamda...
  9. RamizzDayıı

fifa23 açılmama sorunu

arakadaşlar fifa 23 ne yaptıysam açamadım antichet sayfası gelmiyor oyun ne yaparsam yapayım açılmıyor herşeyi denedim ama tepki yok yardımcı olurmusunuz
  10. RamizzDayıı

FİFA 23 açılmama sorunu

Arkadaşlar öncelikle sistemim sağlam bir sistem ama dün geceden beri uğraşıyorum oyun açılmıyor herşeyi denedim 4 defa sildim geri yükledim fifa 22 sorunsuz oynuyordum oyunu başlata basınca hiçbirşey olmamaya başladı birde origin uygulamasını sildim nasıl yükleyeceğim internette yok ea p diye...
  11. RamizzDayıı

hikayeli oyun önerisi

se sen adamsın teşekkür ederim :)
  12. RamizzDayıı

hikayeli oyun önerisi

beyler şöyle hikayeli bir oyun arıyorum saraak başından kaldırmayacak bir şey lazım askeri tarz da olabilir :)
  13. RamizzDayıı

Deji batarya hakkında yorumlarınız

Teşekkürler 😄
  14. RamizzDayıı

Teşekkür ederim bu gece yüksek kapasiteli olandan taktıracağım kesin olarak artık 👍😊
  15. RamizzDayıı

Bataryanın garantisi varsa bi gönder istersen bi anda düşmesi garip çünkü
  16. RamizzDayıı

Teşekkür ederim oyun yada aktif olarak çok kullanıyorsanız o yüzden olabilir bence.
  17. RamizzDayıı

Teşekkürler dostum 👍😄
  18. RamizzDayıı

Teşekkür ederim 👍😄 1650806017 Ahaha çok teşekkür ederim peki bataryanın telefon performansına etkisi oldumu yani kasma donmalar yada düşük güç modunda kilitlenmeler gibi.
  19. RamizzDayıı

Arkadaşlar iPhone 7 Plus bataryasını değiştirmeyi düşünüyorum deji batarya nasıldır acaba? Taktıran arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim taktırdıktan sonra kasma donma yapıyormu acaba
  20. RamizzDayıı

FİFA 22 KOL AYARLARIM SÜREKLİ SIFIRLANIYOR

arkadaşlar oyunu steam üzerinden oynuyorum ama kol ayalarım ultımet teama girdiğimde yada başka bir oyun moduna girdiğmde sıfırlanıyor sürekli savunma ayarı yapmak zorunda kalıyorum kendisi taktiksel savunmaya dönüyor yardımcı olursanız sevinirim 1638621321 yardımcı olursanız sevinirim dostlar
Top Bottom