Arama sonuçları: *

1. F

Rampage AD-RC9 TORNADO vs zalman ZM-NS2000

teşekkürler peki farklı olarak tavsiye edeceğiniz soğutucu var mıdır?
  2. F

Rampage AD-RC9 TORNADO vs zalman ZM-NS2000

17.3 inch laptop için hangisini önerirsiniz fiyat konusu önemli değil 1618878135 laptop monster tulpar t7 v20.3 bu arada
  3. F

yayın için 2. monitör için yardım lazım

şuanda laptopum var ve bunu 27inch monitörüme bağlayarak kullanıyorum.twitch te yayın açacağım ve laptopun kendi ekranını 2. ekran yapma şansım var mı?
  4. F

Xbox game pass üyeliği(çözüldü)

Offline oynamak için ideal o zaman çok teşekkürler
  5. F

Xbox game pass üyeliği(çözüldü)

Ben almak istiyorum ama hep oyun oynayan biri değilim arkadaşımla beraber alsam 2 ayrı pc den açabilirmiyiz oyunları. Offline veya online sorun olur mu var mı fikriniz
  6. F

Gamepower air turbine Anakartın uyar mı?

Gamepower airturbine fanları kullanabilir miyim peki bu girişlerde?
  7. F

Gamepower air turbine Anakartın uyar mı?

Kasam cougar gemini s silver. Anakartım h410m a pro. Bu fanlar Anakartıma uyar mı? Ayrıca kasanın kendi çoklayıcısı var 4 pinli bu fanlar ona uyar mı? Bir de kasayla senkron çalışır diye okudum bunu da sağlar mı girişler?
  8. F

Çözüldü✓ Anakart ve işlemci ram hızı desteği

Teşekkürler cevap için
  9. F

Msi H410m a pro anakartta M2 desteği zaten yok mu?
  10. F

Anakart İn desteklediği Ram hızı mı önemli işlemcinin desteklediği mi? İ5 10400f işlemci 2666mhz destekliyor ramlarım 3200mhz anakart ise 2933mhz destekliyor. Anakartın 2933mhz ile işlemciden fazla desteklemesi bir şey değiştirir mi? Yoksa gereksiz masraf mı yapmış olurum Anakart h410m a pro
  11. F

Çözüldü✓ 10400f anakart hız sınırı

İşlemci yükseltmesi mi? Pekndüşünmüyorum 1610144491 Yazmamışım h410m a pro anakart onda da M2 desteği var diye biliyorum 1610144619 Bunu anlayamadım biraz açıklayabilir misiniz?
  12. F

Çözüldü✓ 10400f anakart hız sınırı

İ5 10400f için z490 anakart alıp mhz sınırını arttırmaya değeri mi? H410 üzerine en az 700 lira koymak gerekiyor. Ne kadar fark olur performansta?
Top Bottom