Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

Senkronize RGB nasıl yapılır?

Signal RGB kullan
  2. cagdascelebi

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Bir cihazdan qr kod görüntüsünü aç diğer cihaz ile hepsiburadaya girerek qr ı okut
  3. cagdascelebi

Pckolik aldığım hazır sistem iadesini kabul etmiyor.

THH ye başvursanız bile firma "özel montaj" dedikten sonra hiçbir hakkınız kalmaz. Cihazla ilgili ayıplı bir durum varsa cihazı servise göndermeniz gerekir. Cihaz servisten geldikten sonra problemler hala devam ediyorsa servisten aldığınız belge ile beraber THH ye başvurmanız gerekir. Şu an...
  4. cagdascelebi

AMD r5 5600 işlemci b450mk2 anakart için kule veya sıvı soğutma önerisi

Phantom spirit ile peerles assasin arasında 40 50 tl oynuyordu ama şu an 400 500 tl oynadığı için peerles assasin al. İki kule tipinin kapışma videosu youtube da var bakabilirsin. Aradaki 400 500 lira phantom spirit için fazla. Peerles assasin alabilirsin.
  5. cagdascelebi

Çözüldü✓ KULE TİPİ TAKAMIYORUM

Arka taraf tam oturduysa bastır sıkıntı yok. Arka taraf boşta görünüyor.
  6. cagdascelebi

Termal macun oyun hamuru gibi olmuş

Raf ömrünü doldurmuştur o zaman. Isı iletkenliği çok düşer ve eğer ısınma durumları oluyorsa problem yaşarsın.
  7. cagdascelebi

🔥İndirim 🔥Turkcell 60GB 420 TL 20GB 260TL ve daha fazlası #GÜNCELLEME🔥

Yaptığın şey çok güzel bu arada :) ellerine sağlık. Sadece esnaf değil bende bitiriyorum :D
  8. cagdascelebi

🔥İndirim 🔥Turkcell 60GB 420 TL 20GB 260TL ve daha fazlası #GÜNCELLEME🔥

Ne hallere düşmüşüz aga bu ne böyle :D Esnaf paketlerini kullanmak isteyen arkadaşlarımız varsa bir bilgi vermek isterim. Bu paketi kullanabilmeniz için esnaf olmanıza gerek yok. Turkcell bayisine 1 hafta önce gidip numara taşıma işlemi yaparak esnaf tarifesine geçtim. Özellikle sordum esnaf...
  9. cagdascelebi

Üniversiteye yeni geçecek birisi için en iyi banka?

NKolay. Param hesabımda kalsın; istediğimde karttan harcarım, istediğimde masrafsız bir şekilde EFT ve havale gerçekleştiririm. Aynı zamanda istediğim ATM'den masraf ödemeden para çekmek isterim diyorsan, bu kart sana göre.
  10. cagdascelebi

1gbps modem için hangi kabloyu almalıyım

Cat 6 bakır kablo
  11. cagdascelebi

Yardım Sınavdan kalmak istemiyorum

Diyarbakırdaysan getireyim motoru güzergahı çalışırız :)
  12. cagdascelebi

HDD_LED takmama gerek var mı?

Hdd çalıştığı esnada yanıp sönüyor. Tek faydası hdd takılırsa o ışık sabit yanıyor ama zaten hdd takılırsa pc donduğu için direk anlayabiliyorsun :) eğer ışık olsun hoşuma gidiyor diyorsan tabii ki takabilirsin.
  13. cagdascelebi

Pc de elektrik kaçağı var

Sadece ufak bir elektrik çarpması ise yine iyi. Ben kasaya ya da klavyenin metal kısmına bazen dokununca monitör ve klavye gidip geliyor :D 3lü priz kullanıyorsan topraklamasının olup olmadığını kontrol et (mavi ve kahverengi kablo dışında sarı bir kablo da bağlı olmalı) aynı şekilde prizin de...
  14. cagdascelebi

🔥İndirim Shuriken ES5-RUI RGB Işıklı Hoparlör 499TL

THH ye şikayetimi bildiriyorum peşini bırakmam :)
  15. cagdascelebi

🔥İndirim Shuriken ES5-RUI RGB Işıklı Hoparlör 499TL

Kötü çıkarsa iade ederiz gider :) teşekkür ederim
  16. cagdascelebi

2000 TL'ye OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

https://www.n11.com/urun/razer-blackshark-v2-x-rz04-03240100-r3m1-oyuncu-kablolu-kulak-ustu-kulaklik-1622412?magaza=komore&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  17. cagdascelebi

İDM virüs mü yüklüyor

XDM kullanıyorum ve gayet iyi bir şekilde işimi görüyor.
  18. cagdascelebi

IPhone 16 Pro vs Samsung S25 Ultra

Sık telefon değiştirmiyorsan S25Ultra ama yılda 1 falan cihaz değiştiriyorsan İphone 16 almalısın. Satarken Samsung cihazlardan çok fiyat kırıyorlar. Kamera olarak S25Ultrayı beğenemedim ama geri kalan her şeyiyle S25Ultra tercih edilebilecek bir telefon. Not: Sık telefon değiştirdiğim için 16...
  19. cagdascelebi

Öneri Netspeed davet kodu ilk atanı kullanırım

Kodu aldım hocam teşekkür ederim
Geri