Arama sonuçları: *

1. Etsedra

İntel arc serisi ekran kartı Amd işlemci ile çalışır mı

İntel in çıkarmış olduğu arc750 ve 770 kartları Amd ile uyumlu çalışıyor mu?
  2. Etsedra

Videoları klasöre attım sonra geri al yaptım hepsi gitti

Arkadaşlar benim videolar klasöründe 20 video vardı bende o videoları başka klasör açıp oraya koydum daha sonra CTRL+Z yapıp yanlışlıkla geri al yaptım ve yeni kurup içine videoları koyduğum klasör tamamen yok oldu. Hiçbir yerde bulamadım. O sırada da arkada birleştirme yapıyordum ve o...
  3. Etsedra

Valorant TPM 2.0 istiyor fakat hep kendi kendine kapanıyor

bios tan açıp sonra mı sıfırlıyayım yoksa açmadan mı
  4. Etsedra

knk pc her açıldığında sıfırlanıyor bıos o yüzden yapamıyorum
  5. Etsedra

Rust Steamda 127TL iken iade edince 208 TL oldu neden?

bende o günü bekliyorum ama bu oyun %50 den aşağı indirim getirmiyor yaaaaaa of. Keşke 30 tl iken alsaydım
  6. Etsedra

Valorant TPM 2.0 istiyor. Fakat bios tan her açışımda oyuna giriyorum lobi geliyor 2 dk sonra atıp TPM 2.0 hatası veriyor. TPM açmayınca oyun açılmıyor bile. Neden sürekli BIOS da TPM ayarım sıfırlanıyor? Windows 11 yüklü ama insider dan indirmiştim.
  7. Etsedra

İnternet servis sağlayıcı önerisi

Kesinlikle en iyileri gece 1 de aradım sabah 9 da takmaya geldiler ve hiç sıkıntı çıkmadı.( ay soonra yavaşlama var dedim düzelttiler hatta
  8. Etsedra

İnternet servis sağlayıcı önerisi

Millenicom veya Türknet
  9. Etsedra

27 İNÇ ÇOK MU BÜYÜK?

al gitsin
  10. Etsedra

WİNDOWS 11 İ ÇOĞU BİLGİSAYAR KALDIRMAYACAK

İş gittiçe saçmalaşıyor ajshbdkjasgbdjkahsgbdhakjsbgd
  11. Etsedra

Cyberpunk 166 tl ye alınır mı

alma çok buglu ve değmez
  12. Etsedra

Gerçekten ilginç :D
  13. Etsedra

olabilir ama bu baya iyi bir işlemci fiyatına bakılırsa 1600 kadar olmasada yakın güçte
  14. Etsedra

öyle bir ayar varsa açarım
  15. Etsedra

geçen gün tanıımı yapıldı fiyatı min 150 dolar ve bu yıl sonunda gelicek ama betayı Temmuzda kurabilirsin tabi kaldırıyorsa
  16. Etsedra

ne yapmam gerekiyor bios ta? SVM mode falansa açık 1624627769 knk benimi kaldırmıyor çok şaşkınım zaten seninkini Allah bilir
  17. Etsedra

Windows inseder programına katılıp temmuz ayındaki windows 11 beta sürümüne yüklemek istedim ama sistem özellikleri yetersiz dedi :D Sistem Edit: -Ryzen 1200AF -Gigabyte A320-m-S2H -RX580 4G OC Sapphire Nitro+ -3200 MHZ 8GB ram -650w 80+ bonze Rampage psu -Windows 10 pro kullanıyorum ayrıca
  18. Etsedra

Bu 2. El pc parasına değer mi ?

ekran artın varsa al
  19. Etsedra

Poco x3 NFC mi? - Reno 4 lite mi?

infinix note 8
  20. Etsedra

Gamepower ogre tuş basmama sounu(Sakın almayın)

klavyede sürekli bazı tuşlara bastığımda çoğu zaman iletmiyordu bende garantiye yollayıp düzelttim ama 3 hafta sonra da bir tuşumda daha sorun çıktı bu sorunu nasıl çözerim? 1614637843 aynı zamanda alanların çoğunda varmış bu sorun ama bu son zamanlarda çıkan Türkçe Q versiyonunda öyle...
Geri