Arama sonuçları: *

• Users: Salu
  • Order by date
  1. Salu

Öneri Spor vs. İçin Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Ses seviyesi iyi bence
  2. Salu

Öneri Spor vs. İçin Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

R50 i kullanıyorum bence iyi fiyatına göre.Sadece kapşonluyu çıkarırken dikkat etmen gerek kulaktan düşebiliyor.ben sağdakini kaybettim kapşonu çıkarırken solla idare ediyorum Ses kalitesi iyi, şarj süresi iyi
  3. Salu

Yardım H30i kulaklık alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-h30i-mikrofonlu-kablosuz-kulakustu-kulaklik-70-saat-oynatma-suresi-soundcore-uygulama-destekli-multipoint-connection-siyah-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00006E2LE2 1732869249 Bütçe aşağı yukarı 1250 civarı,müzik dinlemek için hangi kulaklığı önerirsiniz?
  4. Salu

Öneri CS 2 Perfect World SHANGHAİ 2024

Pick em yapıyorsun her aşamada 9 taneden 5 ini doğru tahmin edersen bronz rozetin gümüş oluyor doğru bile bile gidiyorsun yani aşama aşama en son finalin kazananı da bilirsen coinin elmas oluyor ve 3 tane hatıra paketi veriyor onları da pazarda satabiliyorsun 1732795843 Daha detaylı bilgi...
  5. Salu

Beşiktaş - Lyon Maç Tahminleri ⚽ 22.00

Beşiktaşlıyım benim tahminim Lyon 3-1 Beşiktaş
  6. Salu

Yardım Wifi Sinyal arttırma hk.

Anladım sağolun 1728059622 Evde hiç çekmiyor wifi yi görmüyor sadece 2.kata kadar çekiyor 1728059687 Hiç umut yok yani :(
  7. Salu

İlla apartmana mı takmak lazım benim evde taksam olmaz mı ?
  8. Salu

İşte onu kabul etmeyebilirler sadece telefondan internet kullanacağım.acaba bi cihaz yok mudur alıp kendi evimde sinyali güçlendirebilecek
  9. Salu

Arkadaşlar komşum wifi şifresini verdi altyapı gelene kadar fakar onlar 1.katta ben 3.kattayım ve çekmiyor benim evimden.Hangi aleti almalıyım acaba ? Kendi evime takıp sinyali arttırabilirmiyim aldığım cihazla
  10. Salu

Yardım Turkcell Superbox hakkında

Tamam gidecem bakalım teşekkürler ama vermezler diye tahmin ediyorum
  11. Salu

Telefonum turkcell hat 4.5 g gayet iyi çekiyor direkt başvuru almıyorlar 1725207249
  12. Salu

Arkadaşlar altyapı yok diye superbox almak istiyorum fakat superboxta altyapı sorgulatınca da altyapı yok diyor Superbox altyyapıya ihtiyaç duyuyormu ki ?
  13. Salu

türknet neden 1000 alamıyorum

Altyapıyı nasıl aldırdın yeni bina da ben de aldırmak istiyorum altyapıyı
  14. Salu

Yardım Adresimde altyapı yok ne yapabilirim ?

Sahilnet.com güvenilir mi ? hiper net diye de bir firma var 1725030959 Sahilnet.com güvenilir mi ? hiper net diye de bir firma var 1725030968 Sahilnet.com güvenilir mi ? hiper net diye de bir firma var
  15. Salu

Sorayım teşekkürler
  16. Salu

2 sene diyorlar ama bina bitişik binanın alt yapı sistemi de kurulu sadece alt yapı yok diye görünüyor
  17. Salu

Firma var mı ? Hangisine başvurabilirim
  18. Salu

Turknet müşterisiyim suanda onlar da turk telekoma yönlendirdi ama sonuç yok 1724967099 Eskişehir
  19. Salu

Cimere başvurmuştum bu şekilde şuan BTK ya sevk etmişler acaba dönüş yaparlar mı ?
  20. Salu

Kendi internetim 25 GB bana 40 ta yetmez sağol dostum
Top Bottom