Arama sonuçları: *

1. P

Laptob Monitör 144 hz olmuyor

monster abra a5 v11 model laptobum var ve bu laptobun bir adet hdmi çıkışı var. Benq zowie xl22411p 24 1 ms full hd Tn e spor oyun monitörü satın aldım ve bu monitörün hdmi , vga , dvi çıkışı bulunmakta. Hdmi ve dönüştürücü ile vga dan bağlandığım zaman 60 hz alıyorum. 144 hz yapmam için daha...
  2. P

LOGİTECH MOUSE PAD İLETİM SORUNU

evet trendyoldan orjina logitech mousepad işte
  3. P

LOGİTECH MOUSE PAD İLETİM SORUNU

Bugün aldığım logitech mousepad de hızlı manevralar yaptığımda (cs go) mouse da takılmalar oluyor donuyor birde bloody mouse padiyle deniyorum hiçbir sorun yok bunu yaşayan arkadaşlar var mı ? MOUSE : tuf asus m3
  4. P

Öneri 200₺ Kulaklık Önerisi

https://www.trendyol.com/rampage/sn-rw8-cobra-siyah-7-1-surround-sound-system-mikrofonlu-kulaklik-p-32014258?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:electronics_z:bilgisayar-tablet-aksesuarlari_t:dsa_product_productsup_gl_s_&gclid=CjwKCAiA6aSABhApEiwA6Cbm_xmOsKjh2PU8ri...
  5. P

AKAKÇEDEN ALIŞVERİŞ YAPILIR MI

hmm bunu bilmiyordum bu mouseu alsam sorun çıkmaz galiba dimi bu durumda ?
  6. P

AKAKÇEDEN ALIŞVERİŞ YAPILIR MI

Normalde alacağım mouse 240-280 arası ama akakçede 200 tl , burası güvenilir midir alışveriş yapan var mı ? https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-asus-tuf-m3-aura-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,570594659.html
  7. P

200-220 Tl mouse önerisi

Bimden aldığım rival 3 mouseun sol tıkı gıcırdıyor ve temiz tıklama hissiyatı yok muhtemelen iade edicem yenisi yollayacaklarını sanmam , 200-220 bandında mouse önerinizi alırım Arkadaşımda asus m3 mouse var öneriyor sizce almalımıyım önerileriniz için teşekkürler...
  8. P

PC'min parçaları normalden çok daha fazla ısınıyor

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx470-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
  9. P

i7 6700 k işlemci rx 470 ekran kartı 8 gb ram 600 w psu
  10. P

Evet arkadaşlar fazla uzatmayacağım , kule tipi soğutucusundan tutun ekran kartına kadar tüm macun yenilemesinden kasa fanı büyütmesine kadar herşeyi yaptım ama bir türlü bilgisayarım normal sıcaklıkta çalışmıyor , kasam asus wento kasanın içi dar ve tek fan çıkışı var ama eskiden bu tip...
  11. P

Anakart ve Oyun uyumu

1610465380 rx 470 4 gb ekran kartım
  12. P

Anakart ve Oyun uyumu

Asus b150m-k anakart ve i7 6700 k işlemci kullanıyorum Sistemi geliştiricem işlemci hariç , sizce bu anakart ile devam etmelimiyim ?
  13. P

İlk Açılışta Kapanma Sorunu

Günün ilk pc açışımda monitör açılıyor asus marka görüntüsü geliyor klavye mouse gelmiyor ve kendini kapatıyor. İkinci açışımda sorunsuz açılıyor ve bu sorun her günün ilk pc açışımda oluyor , gün içinde aç kapa yaptığımda olmuyor .
  14. P

i7 6700K işlemcim günümüz için yeterli mi?

Sistemimi geliştirmeye karar verdim ekran kartı , anakart gibi parçaları yenileyeceğim şuan kullandığım işlemci i7 6700k 4.0 ghz modeli sizce yeni alacağım ekran kartına bu işlemci yeter mi kullanmaya devam etmeli miyim ? 4 senedir kullandığım bir işlemci sizce eskimiş olabilir mi yeterli olur...
Top Bottom