Arama sonuçları: *

1. Trespectt

MacBook Air M3' te SQL 2022 Developer kurulum hatası

deneyip güncellerim burayı saol dostum 1758614009 dotum çıkan en çok indirmeli microsoft eklentisini indirdim 3 tanesi inmiş oldu
  2. Trespectt

deneyceğim dostum teşekkürler. 1758613442 visual studio kurulu eklentiler kısmı ve çalıştırma yerini bilmiyorum ama, MySql kurmayı deneyeceğim. Mac te microsoft ile uygulamalarıyla denememin amacı eğitmenin ve geri kalan kursiyerlerin bunu kullanması, ondan dolayı baya denendim. Artık diğer...
  3. Trespectt

İyi forumlar, MacBook Air M3 cihazımda vm ile Windows 11 Pro kurdum. Sonra SQL için Microsoft'un sitesinde bulunan developer Edition SQL 2022 linkinden kurulum dosyasını indirip çalıştırdım. 3 seçenek çıkıyor karşımıza; Basic, Custom, download Media. Bu seçeneklerin hepsini ayrı ayrı kalıntıları...
  4. Trespectt

İşlemcimin eski macununu neyle silmeliyim??

kolonya alkol ile silinebilir mi 1620293211 tamamdır temin etmeye çalışacam
  5. Trespectt

İşlemcimin eski macununu neyle silmeliyim??

Laptobuma termal macun yenilemesi yapacağım. eski kalıntı macunu ne ile silmeliyim ? en sağlıklısı ve zarar vermeyen hangi maddeleri tercih etmeliyim?
  6. Trespectt

Laptobum eskidi mi? fps i nasıl artırabilirim?

Tamamdır teşekkürler
  7. Trespectt

değiştirme şansım olmadı . nasıl değiştirebilirm
  8. Trespectt

Artık oyunlarda (valo-cs-fortnite) 50 fps altı alıyorum(1440x900) de oynuyorum, droplar yiyorum .2014 yılında satın aldım . performansı niye böyle normalde bu sistem parçaları kaç fps vermeli? Ekran Kartı : GT 720 M yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
  9. Trespectt

Valorant TR sunucularında hile varmı. (Bazı TR oyuncularına Sitemim var)

frankfurt oyuncu kalitesi olarak daha iyi daha kaliteli tavsiye ederim 1618902440 valo günümüzün fps oyunu bu yüzden herkesin bile 1 kere oynaması lazım tavsiye ederim
  10. Trespectt

Yardım Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

bu daha iyi
  11. Trespectt

1660Ti oyun ağır çekimde çalışıyor.

oyunu bilmediğim için net bişey diyemedim :( (her oyunda mı oluyo)
  12. Trespectt

Yardım Hp omen 600/Corsair katar pro/MSI Clutch GM30 Arada Kaldım Hangisini Almalıyım?

yazılım yok omen de diğerlerinde var indirim kolla msı için
  13. Trespectt

Yardım Klavye Öneris 350 TL

başka?? (bu fiyata zor kaliteli bulunur)
  14. Trespectt

İ7 10700k için sıvı soğutma önerisi

ooooo ne normal değeri baya iyi soğutur tabii aynı performansı veren soğutucularda var
  15. Trespectt

2.el ekran kartı arıyorum

aynen bende böyle düşündüm
  16. Trespectt

Yardım Mouse önerisi Max 230 TL

onu bilmiyordum işte
  17. Trespectt

İ7 10700k için sıvı soğutma önerisi

o zaman senin dediğin iyi ama ben olsam başka parçalara ek bütçe eklerdim 1618574792 diğer parçalarını atarsan yardımcı oluruz
  18. Trespectt

Yardım Mouse önerisi Max 230 TL

yazılımlı olcaksa corsair derim https://www.itopya.com/corsair-katar-pro-kablolu-gaming-mouse/ sensörü falan iyi
Geri