Arama sonuçları: *

1. 0

7.000₺ monitör dahil sistem tavsiyesi arıyorum...

Bu ara herkes öyle söylüyor görüyorum ama ne zaman gelicegi belli değil ki minnigciler sikilcakta firmalar oyuncuya kart üretecek bekle anam bekle;) 1611952522 Adam her bütçeye ayrı toplamış;)
  2. 0

7.000₺ monitör dahil sistem tavsiyesi arıyorum...

Arkadaşlar 7kya kadar orta halli iddiası olmayan ama kendi icindr orta ayarlarda oyun oynatabilen bı masaüstü alayım topluyayim diyorum zor ama hazır sistemde olur
  3. 0

Laptop Konusunda Görüş ve fikirlerinizi istiyorum

Monitör dahil ne olabilir?
  4. 0

Peki teşekkür ederim 7kya eşdeğer masaüstü zaten yok piyasada bu en mantıklısı gibi
  5. 0

Busize sorduğum msj dan iyi midir??
  6. 0

İzmir'de Yani ne blym ikisinde olur 1611950912 Yani çokta kötü değil gibi ama
  7. 0

Anladım 5-7k arası ne onerirsin peki?
  8. 0

Ben öyle volerant falan pek oynamam knight falan açarım maksadım öyle oyunlarda yavaş olmasın 1611949682 1611949733 SSD ne onerirsin
  9. 0

Anladım SSD ne onerirsin?
  10. 0

Sence iyi mi? PC günümüz şartlarında
  11. 0

4.500e alicam üstüne bide SSD koyayım belli bı sure sıkıntısız kullanmak istiyorum sence mantiklimi masaüstü topluyacaktim ama işten dolayı araştırıp kosturamam
  12. 0

MSI GL62 6QD-079XTR Intel i5 6300HQ İşlemci 8GB DDR4 Ram 1TB Disk 2GB GTX950M Ekran Kartı günümüz şartlarında nasıl bı PC? Extra SSD taksak önerileriniz ne olurdu cihazdan beklentim orta ayarlarda çokta fbs cart curt takintilarimin olmadiyi oyunlar oynamak
  13. 0

Laptop mu Masaüstü mü?

MSI GL62 6QD-079XTR Intel i5 6300HQ İşlemci 8GB DDR4 Ram 1TB Disk 2GB GTX950M Ekran Kartı bu pcye SSD ne takılsa iyi olur??
  14. 0

Biri beni aydınlatsın

Neyse burda bitirelim;)
  15. 0

Biri beni aydınlatsın

;)) Almanya bizi kıskanıyor
  16. 0

Ürünlere ulaşamamak..

Merhaba kardeşim iyi günler yaptığınız kampanyalarda itopya da sunduğumuz hizmetlerden eminim herkes memnundur fakat seninde tahmin edicegin gibi stok konusu ve resmen bilgisayar galericileri yüzünden ürün hemen stoktan düşüyor bu konu hakkında elinden birşeyler gelebilirse çok memnun olurum iyi...
Top Bottom