Arama sonuçları: *

• Users: Xalo
  • Order by date
  1. Xalo

GTA 5 Roleplay Server Tavsiye edebilirmisiniz

Başvurular kapalı.Tavsiyen için teşekkürler.
  2. Xalo

GTA 5 Roleplay Server Tavsiye edebilirmisiniz

Selamum Aleykum arkadaşlar adam akıllı rol yapabileceğim , gerçek rolcülerin olduğu , sağlam , güzel , ikidebir rol dışı konuşulmayan bildiğiniz bi server varmı ?
  3. Xalo

400 TL Mouse öneri

Steelseries marka mouselar güzelmiş hiç kullanmadım ama tavsiye ediliyor.
  4. Xalo

3 Günde 8000 Üye Olduk ve Forumumuza Saldırdılar!

Gıybet,çekemiyorlar bizi kıskanıyorlar bizi.
  5. Xalo

Pubg MOBİLE Kasarmı?

PUBG Mobile emulatörde oynandığı için işlemcinin iyi olması gerekir grafik açısından baktığımız zaman malum ekran kartının iyi olması gerekir belirttiğin özelliklerde bir sistemde max 40 fps alırsın ve oyun içi ani dönüşlerde, araba kullanırken ve kalabalık yerlerde bu değer 20 ye kadar düşebilir.
  6. Xalo

Öneri Kulaklık Önerisi

GamePower Mei RGB 7.1 Oyuncu Kulaklığına bakmanı tavsiye ederim zaten Donanım Arşivi youtube kanalında da inceleme videosu mevcut.İyi akşamlar dilerim.
  7. Xalo

Tavsiye Verebilirmisiniz

MSI Immerse gh10 ürünün bilmiyorum ama Rampage'i tavsiye etmem.
  8. Xalo

Konu Sahibi Eklentisi Aktif!

Bu iyi oldu.
  9. Xalo

cs go yu bu sistem ile oynayabilir miyim

CS:GO son güncellemelerden sonra orta seviyeli sistemlerde dahi FPS düşüklüğü yarattı.Bu özelliklerde bir sistemde tahminimce en düşük ayarlarda en fazla 35 FPS alırsınki 35 FPS alman için uygulayacağın ayarlar oyunu ne kadar zevkli hale getirir bilemiyorum.
  10. Xalo

5.500₺ civarında pc önerisi

Benim fikrimi soracak olursan Abdullah abinin son topladığı 5299TL lik sistemi al monitörü sonra da alabilirsin hatta 2.Elcilerden dahi uygun fiyata bulabilirsin ama önce kasayı aradan çıkar derim çünkü dolar aldı başını gidiyor şimdi alabiliyorsan al ileride keşke alaydım dersin.
  11. Xalo

5300TL Yeni DA Sistemi Hakkındaki Düşünceleriniz?

Bu fiyat bandında en iyisi bu !
  12. Xalo

Herkes İnternet Hızını Paylaşsın

13. Xalo

Şuna bi bakabilirsin https://www.itopya.com/troya-home-amd-ryzen-5-1600-sapphire-rx-5500-xt-pulse-oc-4gb-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/
  14. Xalo

Pardon monitör dahili unutmuşum
  15. Xalo

Video Edit Programı Önerisi

Ben 11 ve 13 kullandım açıkcası ikisi arasında pek bir fark göremedim yani istediğin sürümü kullanabilirsin
  16. Xalo

Yardım 500-600 TL BANDINDA EKRAN KARTI TAVSİYESİ

Nvidia GT730 4GB işini görür diye umuyorum fakat doların yükselmesiyle bu ekran kartının fiyatı 650TL ye kadar çıktı.
  17. Xalo

Video Edit Programı Önerisi

Sony Vegas Pro kullanımı kolay güzel bir video edit programı tavsiye ederim.
  18. Xalo

Donanım Arşivinin paylaştığı son sistem gerçekten çok iyi onu alabilirsin.
  19. Xalo

1000 Tl sistem tavsiyesi

Bu video çekildiğinde dolar 3.10'du şimdi ise 6,42 arada baya bi fiyat oynuyor. Kardeşim 1000 tl bütçe ile şuan ki koşullarda iyi bir oyun sistemi toplayamazsın çünkü ekonomi malum . 2. el iyi bir sistem toplamak için dahi en az 1500-2000 arası bir bütçen olmalı.İyi vakitler.
  20. Xalo

Bilgisayar karşılaştırma

Abdullah abinin bilmem kaç yıl önce 1300 tl ye topladığı PC bile resimdekinden daha iyi çünkü Abdullah abi topladı.(Şaka Amaçlıdır)
Geri