Arama sonuçları: *

1. İ

Bios USB yi Görmüyor

Öncelikle insan gibi bir soru soruyorum tersleyici bir şekilde cevap alıyorum ve ukalaca sonra moderatör geliyor haksız bir şekilde bana uyarı veriyo technopat sosyal daki insanlar daha seviyeli artık bu forum benim için bitmiştir seviyeli biri olsam sana yapıcağımı bilirdimde neyse 1612015296...
  2. İ

Bios USB yi Görmüyor

Kes lan
  3. İ

Bios USB yi Görmüyor

Okadar basit demi zaten yaptım dediklerinizi bı sen akıllısın sanki 1612013696 Sanane yardımcı olacaksan ol olmıycaksan meşgul etme
  4. İ

Bios USB yi Görmüyor

Hocam buyrun iş yoğuugundan hafta sonu atabildim
  5. İ

Bıos USB Görmüyor Format atıcam ama bıos usb görmüyor

hocam öyle bi şansım yok işte
  6. İ

Bios USB yi Görmüyor

hocam tamam atıyorum geç oldu konuyu tekrar açtım şindi atıyorum
  7. İ

hocam ikisinide denedim aynı sonuç 1611599803 valla elimde başka hiç flash bellek yok
  8. İ

hocam rüfus ile hazırladım eski bilgisayarımda aynı flash bellek ile aıyordum ama onun bıos farklıydı orjinal windows 10 ıso su 2 defa ındırdım 3 defa farklı şekilde yazdım mahalle bilgisayarcısı onun için bıos tan ayar yapılması gerek diyo 30 tl ymiş bende kendim yapmak istiyorum 1611589243 bu...
  9. İ

hocam usb portlar hepsi çalışıyor masaüstünde usb bellek görünüor onda sıkıntı yok sadece bıos ve boot menüde görmüyor
  10. İ

Merhabalar bıos usb görmüyor format atıcam boot menüde yok ve bıos tada yok GIGABYTE EP43-DS3LR Anakart modelim bu sizce sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim
  11. İ

CS GO Arkadaşımla nasıl rekabetçi oynayabilirim ?

hocam çak sağol kralsın diğer arkadaşlara teşekkürler sorun çözüldü
  12. İ

CS GO Arkadaşımla nasıl rekabetçi oynayabilirim ?

Merhaba arkadaşımla cs go rekabetçi oynamak istiyorum ama oyun para yatırmadığım için arkadaş ekleyemiyoruz nasıl oynayabilirim
  13. İ

Bios USB yi Görmüyor

hocam denedim 1611237516 evet 1611237543 en son sürüm yüklü secure boot nerdebilmiyorum bulamadım
  14. İ

Bios USB yi Görmüyor

kimse yok mu bu forumda technopat ta anında cevaplıyolardı
  15. İ

Bios USB yi Görmüyor

reis estağfurullah başka bişey bu arada usb yi nasıl formatladığımı soruyosan rüfus ile iso dosyasını yazarken otomatik formatlı usb belleği iyi günler
  16. İ

Bios USB yi Görmüyor

içindeki windowsu silmedim şu an windows 10 yüklü 1611061843 denedim olmadı 1611061892 usb yi windowsdan biçimlendirdim zaten rüfus da formatlıyo sorun ondan olamaz gibi
  17. İ

Bios USB yi görmüyor

merhaba aynı sorunu şuan bende yaşıyorum ama bende windows yüklü pc ağırlaştığı için formatlıyıcam masaüstünde gözüküyo ama bıos da bulamıyorum sorunu çözdüysen yazabilirmisin 1611061644 merhaba aynı sorunu şuan bende yaşıyorum ama bende windows yüklü pc ağırlaştığı için formatlıyıcam...
  18. İ

Bios USB yi Görmüyor

Merhabalar Bilgisayara fotmat atıcam usb belleğe iso dosyasını yazdım (taradım bir sıkıntı yok ve 3 farklı iso da denedim) masaüstündenyekn flash belleği sıkıntısız görürken bios a gelince boot menude yok diğer tüm yerlere baktım usb belleğimin ismi çıkmıyo anakart GIGABYTE EP43-DS3LR
  19. İ

Cs go Fps ye bakamıyorum

ya steam ayarlardan fps göster dedim ancak göstermiyor sağda ve solda msı afturburner programında rival tuner da hata veriyo
Top Bottom