Arama sonuçları: *

1. I

🔥İndirim Samsung kullanıcılarına özel 1 kişiye(sanırım) 4 aylık amazon prime hediye

Çok teşekkür ederim kullanan olmuştur diye düşünmüştüm ama denedim oldu.
  2. I

🔥İndirim SEAGATE Expansion 2.5" 5 TB Harici Hard Disk 3.339TL

Haklısın ama dediğim gibi kullanım alanı ve beklentiyle alakalı bir durum xs2000 2tb var elimde 2 tane nvme ssd kutu var birinde 2tb birinde 1tb disk takılı ama depo olarak kullanıyorum benim kullanım amacımda hepsi aynı gibi bir durum oluyor
  3. I

yıllardır kullanıyorum benim için çok yeterli hocam beklentiyle alakalı biraz galiba
  4. I

Eyvallah hocam bugün sipariş verecektim çok iyi denk geldi.
  5. I

🔥İndirim 🔥🔥Patriot Viper Steel RGB 16 GB 3600 Mhz 1178 TL🔥🔥

2 tane alacaksanız bunun fiyatıda iyi bence tanesi 1239 a geliyor hemde beyaz https://www.incehesap.com/team-t-force-delta-rgb-white-32gb-2x16gb-3600mhz-ddr4-gaming-ram-tf4d432g3600hc18jdc01-fiyati-66216/
  6. I

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Trendyol express bugün teslim edilecekti kargodan iade istemişler. Kısmet değilmiş :D
  7. I

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

Hocam o değişmiş PRIME DIJITAL yazıp 5555 e göndermeniz gerekiyor.
  8. I

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

Şuan çözdüm hocam PRIME DIJITAL yazıp 5555 e sms göndermek gerekiyormuş sonrasında aktivasyon kodu geliyor ayrıca muud ve wifi hizmetleride varmış onlar içinde yine kod geliyor.
  9. I

Hocam eyvallah sağolasın bugün bende geçtim ama tivibu go hediye olayını nasıl yapıyoruz onu bulamadım
Geri