Arama sonuçları: *

1. namre59

H264 Video Oynatma Problemi

Onu da denedim .Maalesef işe yaramadı.
  2. namre59

H264 Video Oynatma Problemi

Herkese iyi forumlar. Bir okulda öğretmen olarak çalışıyorum .Okulumuzda incelememiz gereken bir görüntü var ve kaydederken H264 formatında etmiş. Ne vlc ne de gom Player'da açamadım .Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla ...
  3. namre59

Windows 10 Kurulumu Sonrası Usb Girişlerim Çalışmıyor

Laptobum evde ama usb sürücüleri düzgün yüklenmiş gözüküyor.
  4. namre59

Windows 10 Kurulumu Sonrası Usb Girişlerim Çalışmıyor

Hp marka laptobuma win 10 kurdum ve sonrasında 3 usb girişimden 2 si çalışmıyor.Daha önce bu sorunu çözmüş olan varsa yardımcı olabilir mi?
  5. namre59

R3 3100 tray vs r5 1600 kutulu fanli

R5 kesinlikle
  6. namre59

gittigidiyor güvenli mi

Gitti gidiyor güvenli e-ticaret sitelerinden biridir.Hatta ürünü alıp sonra onay veriyorsunuz.Tabii ki siz yine de satıcının profiline bakınız...
  7. namre59

Max 7000tl pc önerisi

Dostum sabit disk ya da hard disk koymayı unutmuşsun...
  8. namre59

AMD ATI Radeon HD 4870 Ekran Kartımı satmak istiyorum. Fiyat aralığı nedir ve nerede satabilirim?

Bozulabilirmiş derken kim söyledi bunu ?Varsayımlar üzerinde mantık yürütme bence.ekran kartının da pek para yapacağını sanmıyorum .100-150 arası gider o da 1 Gb ise...
  9. namre59

Ryzen 5 işlemci mi yoksa i 5 islemcimi

AMD fanboyları saldırmadan yazayım .İki intel de uygundur...
  10. namre59

500 GB HDD Önerisi lazım.

1 tb hdd var 150 ye bırakırım ...
  11. namre59

Hangi klavye veya farklı öneri

Rampage diyorum ...
  12. namre59

Bu kasa bu fiyata gerçek mi?

Bencede sıradan ekran kartlarının bile 5000 lira olduğu bir ortamda fiyat gayet uygun...
  13. namre59

500 Tl bütçe için en iyi m2 ssd SN550 Mİ ?

İşte olay da bu zaten belki siz haklısınız ,belki de ben .olaylara illa benim dediğim doğrudur diye bakmamak lazım. Belki adamın fazladan verecek 40 lirası yok. Herkes o olsa bu daha iyi olur şu kadar versen daha iyi olur diyor. Bunu söyleyenlerin de çoğu da anne baba parası yiyen ergenler.Yine...
  14. namre59

PSU NUN FİŞİNİ ÇEKTİM BİR ŞEY OLMUŞMUDUR

Sanmıyorum .Tekrar açarak cevabı kendin öğrenebilirsin...
  15. namre59

Olabilir .Bilgisayardan beklentilerinize bağlı her şey.Ama tartışılan iki M2 Ssd arasında öyle dağlar kadar fark olmadığı aşikar.Teşekkür ederim fikrinize saygım sonsuz...Aynı sisteme takılı ve sistem kurulu iki ssd'nin arasında fiyat farkları kadar yani yaklaşık yüzde 8 lik bir fark olacağına...
  16. namre59

Cevabınız için teşekkür ederim .Haklı buluyorum sizi fakat şöyle düşünün,ikisine de sistem kuralım ve bilgisayarları açalım açılış sürelerinde ne kadar fark olacak .Ben bundan bahsediyorum .Ya da 5 GB dosya aktarımında yüzde 20 ya da otuz fark mı olacak? Cevap hayır.İşte tam olarak ondan...
  17. namre59

1995 yılından beri bilgisayar işindeyim ve piyasada rakamlara acaip takılan insanlar var.Vay efendim şu olsa daha iyi olur ,şu kadar daha ver şöyle olsun .İki ürün arasında ufak tefek farklar var ama ucuz olanında diğerine üstün olduğu taraflar var. Karşılaştırma aşağıda ,40 liran varsa fazla...
  18. namre59

Dostum terimlere fazla takılma bir kaç salise için kaçıracaksı bak o fiyatı :eek:
  19. namre59

WD depolama konusunda iyi bir markadır .Fazla düşünmeden al yoksa bu fiyata zor bulursun .Saygılarıma
  20. namre59

Çözüldü✓ Powercolor HD 7850 2 gb almam mantıklı mı?

alınabilir ama gelecek için pek de umudun olmasın.Saygılarımla...
Geri