Arama sonuçları: *

1. B

Gigabyte A520M-K-V2 AMD , Gigabyte B450M K ,Asus Prime B450M-K II hangisi alınır

elimde Sapphire nitro rx 570 8gb ekran kartı var bütçem düşük ryzen 5 5600 alıp kullanmayı düşünüyorum hangisi olur https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-a520m-k-v2-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,345130238.html...
  2. B

Çözüldü✓ İşlemci anakart uyumu

Ayn monitör olmadığı için kasanın içinden bakmam gerekti ama en iyisi galiba biraz daha para toplayıp videodaki bütün parçaları almak çok teşekkür ederim
  3. B

nh82801gb
  4. B

Bende biliyorum da işlemci fiyatları 2 . Ryzen 5 1600 2. El en az 750 TL ve bu fiyatbenim için çok yuksek
  5. B

Hem işlemcimle hemde videodaki ekran kartıyla uyumlu bir anakart nasıl bulabilirim yada bildiğin varmıdır teşekkürler
  6. B

Başka bi anakart varmı hem videodaki ekran kartıyla hemde işlemcimle uyumlu teşekkürler bu arada
  7. B

Öncelikle selamün aleyküm ben bu video daki parcalari toplamak istiyorum ama kendi işlemcim olduğu için işlemciye para vermek istemiyorum bütçeden dolayı benim işlemcim eski bi islemci markası: intel pentium e6800 (2M Önbellek, 3.33 GHz, 1066 FSB) ve video daki anakart: Asus Prime A320M-K acaba...
Top Bottom