Arama sonuçları: *

1. Ephemerality

Sizce Hangi Mouse'u Almalıyım ?

1 ocakta sipariş vereceğim umarım bitmez. Firmalar genelde yıl sonu indirimi azcıkta olsa ocağın başında devam ettiriyor umarım wraith de yapıyordur ya.
  2. Ephemerality

Tamamdır çok teşekkür ederim.
  3. Ephemerality

Diğer merak ettiğim marka ise mchose hiç deneyimle şansın oldu mu ? @lortarda
  4. Ephemerality

Süper bu detayı bilmiyordum listemi ona göre ayarlayacağım bu arada yanlış anlaşılmasın attığım tüm modelleri almayacağım tabikide. Her markadan max 2 tane model belirleyip oda çok kararsız kaldığım 2 model olursa yoksa tek ona göre liste çıkarıp almaya başlayacağım. Yoksa Teknoloji geliştikçe...
  5. Ephemerality

Tamamdır beni bu sene en çok şaşırtan global incelemelerde dahi bu rawm markasını herkes çok övmüş en çok onları merak ediyorum bu son attıklarımdan.
  6. Ephemerality

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse https://wraithesports.com/products/rawm-leviathan-v4-wireless-mouse https://wraithesports.com/products/rawm-es21-pro-wireless-mouse https://wraithesports.com/products/rawm-er21-pro-wireless-mouse...
  7. Ephemerality

Aynen öyle yarın vatana gidip ikisini de deneyim hangisinde rahat edersem onu sipariş etmeyi planlıyorum.
  8. Ephemerality

Çok teşekkür ederim sana bir iki model daha sorsam yardımcı olur musun ergo ile ilgili fikir sahibiysen alınır veya alınmaz şeklinde ?
  9. Ephemerality

Dex modeli bendeki bonusla beraber 2100 tl ye geliyor. Diğer model ise g pro x superlight 2 ise 2700 e geliyor. Ayrıca 3 taksit peşin fiyatına alabiliyorum.
  10. Ephemerality

Boyut itibariyle ve markayı çok merak ettiğimden dolayı ten air ı kesin olarak alacağım o yüzden sana o merak ettiklerimi sormak istedim ayrıca bu atmış olduğun modellerin hepsi sepetimde mevcut olan renk kombinasyonları fakat çoğunda başka renk bekliyorum ondan almaya başlayamadım :(
  11. Ephemerality

Dostum ben genel olarak elimin büyük olması olsun palm şeklinde tutuyor olmam olsun ergo mouse tercih ediyorum zaten burada tek kriterim ağırlık fakat hep içimde şöyle bir istek vardı ergo mouse koleksiyonu yapmak istiyordum piyasada çok fazla yoktu şimdi böyle alternatifler olması çok hoşuma...
  12. Ephemerality

Valla kredi kartımda 3k bonus birikmiş hepsiburada da kullanabiliyorum logitech g pro x superlight 2 veya dex olan modeli baya uygun fiyata geliyor onu kesin alayım diyorum wraith den de skatez sipariş edicem onun için. 1767043865 Fakat benim aklımı karıştıran hepsi neredeyse sensörü olsun...
  13. Ephemerality

Genel olarak tüm oyun çeşitlerini oynuyorum fakat bu almak istediğim ve kararsız kaldığım mouseları özellikle fps türü için tercih etmeyi planlıyorum. Kararsız kalma sebeplerim hepsi fiyatına göre çok iyi özellikler sunuyor, hepsinin ağırlıkları iyi ama batarya süreleri arasında çok fark var...
  14. Ephemerality

Razer Deathadder V3 Pro kronik mi?

Hocam aynısını bende yaşadım değişim istedim değiştikten sonra yaklaşık 1 buçuk senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ve orta tuşu fps oyunlarında zıplamak için kullanıyorum, biraz fazla yani dediğim gibi sorun yaşamadım.
  15. Ephemerality

Yardım EPİC GAMES YÜKLEDİĞİM OYUN AÇILMIYOR BU HATAYI ALIYORUM YARDIM

Arkadaşlar format attım, windows güncellemelerini yaptım, chipset driverlarını güncelledim, bios ayarlarını formattan önce sıfırlamıştım ondan sonra format attım, sadece ekran kartı driverını güncellememiştim. Oyunu yükledikten sonra bu sefer bu hatayı aldım. 1765522335 Sonra hata kodunu...
  16. Ephemerality

Hocam şuanda format attım windows güncellemelerini yapıyorum olmadı öyle yapıcam artık ama inşallah düzelicek.
  17. Ephemerality

İşlemcim AMD Ryzen 7 9800X3D
  18. Ephemerality

Formattan sonra olmadı ekran kartı driverlarını güncellemeden yükleyip deneyim olmadı.
  19. Ephemerality

9070xt sistemde bir sıkıntı olsa diğer oyunlarında açılmaması gerekmez mi sadece playstation oyunları açılmıyor.
  20. Ephemerality

Format atınca da mı düzelmeyecek yani bir yolu vardır bence bu ekran kartını alan insanlar oynamayacak mı bu oyunları ?
Geri