Arama sonuçları: *

1. NightWishTR

6000 TL Sistem Önerisi

Öncelikle merhaba. Benim 6 bin TL bütçem var. Sistem önerebilir misiniz?? Şimdiden teşekkürler.
  2. NightWishTR

msvcr100.dll ve msvcp100.dll hatası

Kanka neredeyse 15 kere kaldırıp tekrar indirdim ama olmadı rica etsem @Abdullah Hacıgül sizde etiketlermisiniz belki abdullah abi yardımcı olur
  3. NightWishTR

Kanka dll'dosyalarını hem system32 ve sysWoW64 klasörüne atıyorum. Dll dosyalarını atınca 0xc000007b hatası geliyor. Silincede dll bulunamadı diyor.
  4. NightWishTR

Ben Kendim indirdiğim dll dosyalarını sildim sonra bu linkteki programları indiridim.0xc00007b hatası gitti bu seferde msvcr100.dll ve msvcp100.dll bulunamadı. programı tkrara yüklemek bu hatayı çözebilir. Yazısı geldi...
  5. NightWishTR

Deniyorum 1619720453 Kanka şuan pc kapalı artık yarın deneyeceğim
  6. NightWishTR

Maalesef olmadı bende bu program kuruluydu zaten sildim linkten indirip tekrar kurdum ama olmadı
  7. NightWishTR

Tamam Deniyorum
  8. NightWishTR

Öncelikle Merhaba Ben pc ye format attım. Sonra bir uygulamada msvcr100.dll ve msvcp100.dll hatası aldım İnternetten bu dll'leri indirip pc me kurunca hem uygulama açılmadı hemde 0xc00007b hatası gelmeye başladı. Lütfen Yardım Edin @Abdullah Hacıgül
  9. NightWishTR

Fifa 2013 Kasma Sorunu

Öncelikle Merhaba . Ben fifa 13 ü bilgisayarıma indirdim ve kurdum. Deneme amaçlı oyunu açtım bir göz atıp kapattım. Daha saonra fifa 13 e tekrar girmek istediğimde ea logosu geliyor ama oyun açılmıyordu. Bende baya bir araştırma yaptım sorunun origin programının bilgisayarımda kurulu...
Top Bottom