Arama sonuçları: *

1. shotpoter

🚀🚀Amazon Prime Ücretine %40 Zam Yapıldı 69.90TL/Ay🚀🚀 (Büyük Şahlanışa Az Kaldı)

Malesef lafla olmaz tabii ama Alabilen üyelikleri kesinlikle yıllık almalı.
  2. shotpoter

Arac kiralama hakkında bilgi

Bizde Garenta'dan (Kazlıçesme Zeytinburnu subesi) Clio 5 Kiralamıstık bir sıkıntı olmadı, km 3k idi sanırsam
  3. shotpoter

Kütahya'da 5.4 büyüklüğünde deprem

Evet, hatırı sayılır oranda ama Annem/Babam hissetmedi 1759066353 Çok asırı siddetli gibi değil Allahtan Ama sağlam hissetirdi 10/6 diyebilirim
  4. shotpoter

Üniversite için tablet ve kalem önerisi

Ekran büyük olsun dersen tabletim olan s9fe+'ı tavsiye ederim. 1 Yıldır kullanıyorum memnunum, su anda android 15'te geldi. Ders bakımından her seyi yaptırıyor, orta düzey oyunda oynattırıyor. Büyük olduğu için kılıfla kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.
  5. shotpoter

Öneri 2000tl Kablolu Oyuncu kulaklığı Önerisi.

Tercih ederim ama buda fena değilmiş. Maalesef benim müstakil olarak mikrofonum yok, Webcam kamerası'nın çok kötü.
  6. shotpoter

Öneri 2000tl Kablolu Oyuncu kulaklığı Önerisi.

Merhaba arkadaşlar Kolay gelsin. Maks. 2000tlye Ortalama kalitede hafif/rahat kulaklık arıyorum. Uçan kacan ultra beklentilerim yok, Hafif/rahat olsun, Eli yüzü düzgün olsun yeter. Önerilerinizde ısrarcı olursanız maks. 500tl daha çıkabilirim. Halihazırda HS55 Kullanıyorum ama maalesef ped'leri...
  7. shotpoter

3k ya kadar fp kulaklık önerisi

Ben önermem bende de hs55 var kablolusu çok cabuk soyuldu 2 yıla hasat oldu ki çokta aktif kullanmıyordum
  8. shotpoter

2008 ve 2013 neden bu kadar özleniyor?

*2014'te dahildir.
  9. shotpoter

Pilot olabilmek için ne yapmam gerekiyor

Alıntımda ve videoda anlatıyor. Kabiliyet sınavı.
  10. shotpoter

PACE Çok yeni zaten, DLR-1 Sınavı ile alınıyordu o iptal edildi. THY'nin Kapsamlı Plotluk Sınavı, Başka uyguluyan kurumlar'da olabilir.
  11. shotpoter

TAFA İlanlarına bakınız, Maasınızdan kesinti seklinde ödeniyor. PACE Sınavına giriyorsunuz, PACE Envanter gibi. 1758776570
  12. shotpoter

Kafam bayadır bulanık gibi

Beyin sisi yasıyor olabilirsiniz. Bir doktora görünün derim. Genel olarak stress'ten dolayı olabilir. Spor'da fiziksel/mental olarak çok iyi geliyor. Hiç olmazsa 10 bin adım seklinde tempolu yürürseniz iyi gelebilir.
  13. shotpoter

Bölüm ders programı ve ders programım farkı nedir?

Ders Programın yazan kısmına göre. Genel olarak 1-4. Sınıfa kadar görmek istersen (Bazen karsılastırma amaçlı yararlı oluyor.) kullanıyorsun Bölüm Ders kısmını. Birde ufak bir dipnot düseyim. Rehavete kapılma, derslerini salma. Günde yarım saat olsa bile günlük ders yapmanı şiddetle tavsiye...
  14. shotpoter

Oyunlara harcanılan süreyi bu tür sosyal aktivitelere harcasak nasil olurdu?

3 4 bin saat oyun oynayarak çok zaman öldürdük ama bence yapmamız gereken görevleri yaptıktan sonra kontrollü oyun'un yararları var. FPS gibi Oyunlar, Göz-Beyin koordinasyonunu, Strateji oyunları Planlamayı, Yarıs oyunları refleksleri gelistiriyor, gibi.
  15. shotpoter

Donanım Arşivi Forum'un kuruluşunun 2000. Günü

Kutlu olsun,Nice 2000 Günlere InsaAllah 🤲
  16. shotpoter

En sevdiğiniz aburcubur?😋

Kuruyemis
  17. shotpoter

En sevdiğiniz futbolcu kim?

Volkan Demirel/Ferdi Yabancı olarak Moussa Sow veya Lugano olabilir.
  18. shotpoter

İnstagram moderatörleri neden ülkeden ülkeye göre Çifte Standart Uyguluyor

https://en.wikipedia.org/wiki/Adam_Mosseri Su anki CEO'su Yahudi İsrail vatandası,ne beklersin Yahudigram
  19. shotpoter

Forma giymek günah mı ?

Haç olursa günah oluyor knk evet çünkü Dinimizde diğer dinlerin sembolleri giymek kullanmak yasaktır. Farklı bir logosu varsa onu giyebilirsin, haç kısmını bir şekilde kapatabilirsen kapatabilirsin veya Napoli,Juventus,İnter gibi bir forma giyebilirsin.
Geri