Arama sonuçları: *

1. shotpoter

En uygun araç kiralama firması hangisi

Hocam firma yokta biz 2 yıl önce enuygun'dan hem ucak bileti aldık hemde araba kiraladık, nekadar süre istiyorsan ne tür araba istiyorsan ona göre en ucuzdan pahalısına sıralıyor, oradan bakmanı öneririm.
  2. shotpoter

Bu takım elbiseye bu ayakkabı olur mu?

Üsteki olur Alttaki düz taban gibi geniş desede benim gibi taraflı ayağa sahipsen denemekte yarar var
  3. shotpoter

Bu takım elbiseye bu ayakkabı olur mu?

Olurda söyle bir şey önerebilirim, Spor/Klasik dengesinde iyi: https://www.tamertanca.com.tr/tamer-tanca-erkek-hakiki-deri-siyah-sneakers-spor-ayakkabi-633?gad_source=4&gclid=CjwKCAjwktO_BhBrEiwAV70jXoAcR05ZC3xt1wo5k--bJFk5nXiL9yva_v8IKaExXHg8fWNzMrMdxBoC0yUQAvD_BwE (Fiyatı baz almayın) (Bunun...
  4. shotpoter

Tövbe bozulursa ne olur

Haddime değil ama mesela kahve vb. içecek/yiyecekler ile bira'nın yerini değistirirseniz daha iyi olur bence. Aynı zamanda Kötü/Haram bir istek gelince Bol bol Eüzü Besmele çekin, Allah Güç Kuvvet versin, Korkmayın, Allah Sabredenler ile beraberdir.
  5. shotpoter

🔥İndirim Tuğba kuruyemiş fıstık ezmesi (şekersiz) 70 TL

Aslında Alırsınsan güzel ya. Biraz Yavan gelebiliyor ama Insan Sağlıklı birşeyler yediğini hissediyor şekerin min. Olmasından dolsyı.
  6. shotpoter

İmzasız kımlık sıkıntı yaratrırmıs

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Firma_de_Lionel_Messi.svg
  7. shotpoter

Oyunlarda Çevre Tasarımının Önemi Anketi

Yaptım Hocam :)
  8. shotpoter

Espresso Lab vs Starbucks

Olabilir ama Nevada Daha iyi bide bana yakın :D
  9. shotpoter

Espresso Lab vs Starbucks

Biri Eksi Diğeri Yanık Kahve yapıyor. İkiside Değil. Yerli Olarak Nevada Coffee, Yabancı Coffee Nero.
  10. shotpoter

DERBİ MAÇINDA SKANDAL OLAY

Adalet Hepimize lazım,InsaAllah 🤲🏻
  11. shotpoter

DERBİ MAÇINDA SKANDAL OLAY

Art niyetli bir hata yapmayacağı Kanaatindeyim. Dev Finalleri yöneten bir hakem,yani deneyimli. VAR'da Slovak (yanlışım olmazsa) yani dil bariyeri olmaz. İyi bir Maç olsun,Heyecanlı olsun,Kalpler kırılmasın. Kalbimiz Fenerbahçe'den yana, InsaAllah Kazanır diyoruz 🤲🏻 Kalbim Dzeko ve El-Nesyri...
  12. shotpoter

Öneri İphone 16e Alınır mı ?

15 Eski telefonlarlar (Hele Apple varsa) 30 40 Bandına gelebiliyor. İyi telefon gercekten.
  13. shotpoter

Hava Harp Okunur mu ?

Meslek bitimi sivile geçmek çok popüler. Ben 20 30 yıl sonra sivil olarak devam ederim derse neden olmasın :)
  14. shotpoter

Zorunlu almam gereken dersi kontenjan yetmediği için alamadım.

Şimdiki Hali ile onaylar, AKTS Durumu yetiyorsa ki Yetmeli, Ders Ekle-Bırak adı verilen 2. Ders kayıt döneminde siz OBS'den eklersiniz.
  15. shotpoter

Memurluk vs Üniversite

En kötü AÖF Olarak işletme okuyup radyoloji bitince örgün sekilde Yüksek lisans yapabilirsiniz. Bu konuda pratik bir ipucu vereyim, LinkedIn'i açın, Büyük şirket CEO'larının Profilleri inceleyin, eğitim yoluna bakın.
  16. shotpoter

İnşaat Mühendisi olan bana yardım edebilir mi?

Şaka bir yana bende en fazla Ucak Mühendisi tanıdığım var sorun olursa iletebilirim, Onun dısında ChatGPT'yi biraz kurcala derim :)
  17. shotpoter

İnşaat Mühendisi olan bana yardım edebilir mi?

@yildirimteyit_ IG Sansını dene :)
  18. shotpoter

Fikir yardımı lazım Kul Hakkı mı yedim?

Satıcıya sorun, Bir sorun olmadığını belirtirse olmaz, içi rahat etmezse 70 TL'ye Kahve bile zar zor bulunuyor atın gitsin daha iyi olur
  19. shotpoter

Külot sürekli Araya Kaçıyor Çözüm Ne❓

En efektik cözüm biraz uzun boylu giymek, onlar o bölgeye oturaklı oluyor, kısa olursa sorun yaşarsın Dede donu boyunda olması ideal
  20. shotpoter

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

Genelde o tarz el ile muane zaten pek yapılmıyor, yapılırsa da "Tıbbın Sağlığın ayıbı olmaz" dert etmeyin.
Top Bottom