Arama sonuçları: *

1. shotpoter

Babamın Hatalığı Bulanamıyor

Bizimde bir abimiz duygusal olarak çok dalgalı şu sıralar. Ortalama olarak normal ama atak türevi bir şey geliyor. Dilin ve Yanakları'nın yandığını aktarıyor(Bunun Fiziksel veya Duygusal olduğunu bizde anlayamadık), İçinde bulunduğu durumu takıyor, Geçecekmi diye sık sık soruyor. Doktoru ona...
  2. shotpoter

BluTV, HBO Max'e Dönüşüyor!

Sanırsam Premium 100tl civarı olur bu durumda, Cünkü HBO -Bildiğim kadarıyla- Amerika kıtasında Ağırlığı olan bir platform, Netflix gibi. Amerikan tarzı Dizi-Filimler olacaktır ağırlıklı olarak. FOX Crime tadında olur diye düsünüyorum.
  3. shotpoter

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Yarın Vodafon'da kampanya yapacakmış, bir bayide duymuştum. Yarın onlarıda bir tıklatın derim.
  4. shotpoter

TÜRKCELL YENİ FATURALIYA ÖZEL KAMPANYA 60GB 390TL

Bu aboneler 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık ücretinde gerçekleşecek olası fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir. Kampanya bitiminde aboneler paketin o anki taahhütsüz ücreti üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir. Kampanya üzerinde Yıllık abonelik kısmında açıkca yazıyor. Yalan...
  5. shotpoter

Yardım Yanlışlıkla arabayı sürttüm

Çektirme (Göçük Düzelttirme)+Cila fazlasıyla iş görür. Kafanıza takmayın, hiçbir önemi olmıyan ufacık bir sürtme. Başka bir konunda da bahsetmiştim. Biz dahi yaşıyabiliyoruz. (https://forum.donanimarsivi.com/konu/ehliyetimin-ilk-gununden-arabayi-vurdum.1037193/post-9351310)
  6. shotpoter

Ehliyetimin ilk gününden arabayı vurdum

Benim Rahmetli Dedem arabayı park ederken pert etmiş Babam anlatır, ki düsün biz 95 yılından beri Otoparkcılık yapıyoruz. Böyle örnekler var, dert etme bu zaten hiçbirsey değil buna boya bile gerekmez arkadaşların dediği gibi pasta cila atılacak sadece. Birdaha cıkarken besmele ile cıkın...
  7. shotpoter

Sevgilime nasıl sigarayı bıraktırabilirim

Hocam Yöntem nasıl oluyor tam Bilmiyorum ama Allen Carr yöntemi. Kitabı falanda var, 30 Milyondan fazla insana sigarayı bıraktırmış bide kendisi 5 paket iciyormuş bırakmadan önce.
  8. shotpoter

Sevgilime nasıl sigarayı bıraktırabilirim

Allen Carr Hocam bıraktıysa onun yöntemiyle bırakabilir (günde 5 Paket içiyormuş o.O2 )
  9. shotpoter

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

3D Secure sanırsam uyuyordu, ona iyi uykular, Çok geçmiş olsun Allah vermesin birdaha.
  10. shotpoter

Tuttuğuz Takımınızın Maçlarına Gidiyor Musunuz

Passom yok malesef. Baskete niyetleniyorum ama derslerim yoğun biraz,Pek Imkanım olmuyor. Müsait olursam Baskete veya Hazırlık macı vs. Gitmeyi düsünüyorum
  11. shotpoter

Avrupada herhangi bir meslek seçme şansınız olsaydı ne olmak isterdiniz ?

Hollandanın KLM gibi dev bir şirketi var neden olmasın
  12. shotpoter

Airbus şirket anlamında yanlış anlama :D Düşündüğün bölüm olur
  13. shotpoter

Söyle bir ipucu verebilirim, Kücükken ilginin olduğu ve sana -Tabiri Caizse- havalı gibi gelebilecek meslek alanları listele, Araların'dan arama yap diyebilirim. Hollanda da Olduğun icin Mesela Phillips vb sirketler olabilir, (Misalen) Benim gibi Havacılığa ilgi duyarsan Airbus tesisleri olması...
  14. shotpoter

Japonya'da yaşanılır mı?

Bir Hocam gitti neredeyse her yemeğin domuz veya ürünlerinden yapıldığını söyledi, Bu bilgi doğru mu? 1731479290 Her araba skodamı yoksa diğer modellerde varmı 😂
  15. shotpoter

Yaşamak İçin Sebep Kalmaması

Bircok Sebebi var ama Kısa Dönemli Olarak Havacılık Hedeflerim var,O Motive edici
  16. shotpoter

Sonu "ez" ile biten kelimeler bulun

Manganez
  17. shotpoter

🔥 ABD Başkan Seçimi Başladı ! Trump vs Harris 🔥

İlk secim yapılan yer New Hamshire diye bir eyaletin köyüydü. Orada bile 3 Trump 3 Harris 1 diğer aday cıktı :D :D Orada da demek 50 50 olayı varmış :D 1730864611 Wokes out :)
  18. shotpoter

Passolig için kart gerekli mi?

Dijital kart ta işe yarıyor diye biliyorum
  19. shotpoter

Nesquikin Gizemli Tarihi

Nesquik began as a chocolate powdered flavoring mix in the United States in 1948, as Nestlé Quik. In the 1950s, it was launched in Europe as Nesquik. In countries with the Quik term (including the U.S., Canada, Mexico, and Australia, where it was originally marketed under the name Nestlé's...
Top Bottom