Arama sonuçları: *

1. U

Klavye takılması sorunu

Msı cyborg 15 A13V aldım 2 ay önce falan ama aldığım günden beri oyun oynarken klavyede takılmalar oluyo. Mesela oyundayken w a s d takılmaları oluyo bi tarafa doğru duraksız koşuyorum bazen de tab tuşu takılıyor. (Dipnot: pc nin tüm driverlarını indirmedim ondan yapıyor olabilir mi)
  2. U

Yardım PC kendini birden kapatıyor

Sorun ekranda değilmiş , kabloların da tamamını değiştirdim , kasanın içini zaten 2 ayda 1 düzenli olarak temizliyorum ve şuanda temiz ama bu kapanma devam ediyor sizden de bir şey çıkmaz sorunum halledilmezse garantiye yollayacağım .
  3. U

Modding PUBG de ve Valoranta giremiyorum

AMD Radeon Software ın son güncellemesini yaptım ve internetteki ön yüklemeli çözümleri denedim ve oldu .
  4. U

Modding PUBG de ve Valoranta giremiyorum

ÇÖZÜLDÜ ... Nasıl yaptığımı aşayığa yazdım Normalde pc iki oyunuda gayet rahat kaldırıyor ama 2 hafta önce gelen windows yamasıyla beraber iki oyunda da "DX11 feature level 10.0 is required to run the engine." diye bir hata ile karşılaşıyorum bir sürü video izledim elimdem geldiği kadar...
  5. U

Bir de ekleme yapim çoğunlukla ac valhala da , cyberpunk , pes 2020 de yapıyor ama arada sırada boş ekran dahil gidiyor
  6. U

Şuanda vga dönüştürücü kullaniyorum bi oneriniz var mı
  7. U

denedim fakat ondada aynı hatayla karşılaştım ve her 3 ayda bir düzenli olarak temizliyorum içini kompresörüm var
  8. U

Bilmiyorum ama daha alalı birkaç ay olmuştu 1612632206 BST-500E POWEROOST 1612632396 Nasıl çözebilirim peki
  9. U

Kasa da hala ışıklar açık kalıyor ama ekran tamamrn gidiyor sadece çalıştığını gösteren ışık yanıyor
  10. U

Herhangi bir oyun oynarken ya da boş ekranda (bazen yapıyor) bilgisayar kendini hiçbir şey demeden kapatıyor . Başta sıcaklıktan sandım ama 35 40 civardındayken bile aynısını yaşıyorum. Sanırım bilgisayardan yeterli verim alamıyorum. -Msı Rx 570 Armor 8gb -Ryzen 5 2600 - Gigabyte B 450M S2H...
Top Bottom