Arama sonuçları: *

1. Feanorr

Yardım oyun sırasında yırtılmalar çökme ve mavi ekran hatası

Xmp kapali iki ram var biri 3200 biri 3000 mhz 3000 e fixledim ben ikisinide. Dediğiniz driver kurulumunu tekrar yapacağım. Ramlerede bi tekrar bakarım
  2. Feanorr

15 dk lık furmark test sonucu bellek arızası vs olsa furmarkta sorun cıkarmazmıydı ?
  3. Feanorr

Bilgisayar özellikleri imzada var. sapphire rx 580 4b nitro+ ekran kartı. oyunlarda alttakı vıdeoda oldugu gıbı sacma grafık hataları alıyorum bazende fotograflardaki gibi çökme problemlerı oluyor. format hariç çoğu seyı denedım drıverları guncelledım eskıye aldım core clock düşürdüm ekran kartı...
  4. Feanorr

Yardım Oyunlarda grafik hatalari ve çökme problemi

Rx 580 4 gb kullaniyorum türlü oyunlarda grafik hatalari aliyorum, bazen çöküyor bazende mavi ekran yiyorum. Grafik sürücüsünü guncelledim sildim tekrar yukledim ayni devam ediyor. Sicaklikla ilgili bir sikinti yok isinma yok.
  5. Feanorr

Farklı ram ler sorun yaratırmı ?

ikiside 3200 mhz cl 16 olarak gözüküyor her ıkısıde marka olarak aynı ama modeller farklı sorun olmayacak gıbı gozukuyor tesekkur ederım yorumlar ıcın. 1665583926...
  6. Feanorr

Farklı ram ler sorun yaratırmı ?

Arkadaşlar merhabalar https://www.hepsiburada.com/xpg-gammix-d30-8gb-3200-mhz-ddr4-cl16-ram-ax4u32008g16a-sr30-pm-HBC00000B1I9C Şuan bu ram takılı pc de ınternette bu ram ıcın 3200 mhz yazıyor ama bendekı kutusunda 3000 mhz olarak belırtıyor onu anlamadım. Asıl soru...
  7. Feanorr

Anakart ve islemci degistim sistem acılmıyor

Bios guncelleyemedim açamadığım için 1665515118 Tekrardan windows kurmadan olmaz diyorsunuz yani
  8. Feanorr

Anakart ve islemci degistim sistem acılmıyor

Arkadaslar anakart ve islemciyi degistirdim i5 4690k ve z97 sli vardi i3 12100f asus prime h610m-d anakart taktim bilgisayara format falan atmadim açılışta bios ekraninda kaliyor hata olarakta onyukleme yapilacak aygit bulunamadi diyor windowsun kurulu oldugu ssd haricinde diğerlerini cikardim...
  9. Feanorr

Çözüldü✓ Bilgisayara yeni Anakart ve islemci takmak

Direk aciliyorsa problem yok sonrasinda duzenleme yaparim
  10. Feanorr

Yardım Yeni Anakart Taktıktan Sonra Formal Gerekirmi

Bende ayni konudan muzdaribim yarin yeni anakart ve islemci takacağım bilgisayara direk açsam açılırmı yoksa oncesinden mi hazirlamak lazim biosu falan
  11. Feanorr

Çözüldü✓ Bilgisayara yeni Anakart ve islemci takmak

Arkadaslar bilgisayara yeni anakart ve islemciyi taktiktan sonra direk açıp calistirabiliyormuyuz ekstra bir sistemsel kurulum falan gerekiyor mu ?
  12. Feanorr

M2 Ssd anakartıma uyum Sağlarmı ?

UP Up UP
  13. Feanorr

Gamepower saber rgb iyi midir?

Arkadaşlar tuş basma olayını basmayan tuşa çok az wd40 sıkarak çözebiliyorsunuz. içinde biriken tozdan dolayı temassızlık yapıyor. ama belli bir süre sonra çınlama sorunu oluşuyor ona çare bulamadım.
  14. Feanorr

Windows açılıştaki pini nasıl kaldırabilirim?

ms hesabını kaldırıp yerel hesaba gecebılırsın
  15. Feanorr

M2 Ssd anakartıma uyum Sağlarmı ?

MSİ z97s sli krait edition ana kartım var m2 nvme ssd almayı dusunuyorum 3500 lu hızlarda, m2 yuvası var ana kartımda ama bazı forumlarda sata hızlarının ustune cıkmayabılıyor dıye yorumlar okudum. Ana kartımın uyumlu olup olmadıgınıda arastırdım 10gb/s ye kadar desteklıyor yazıyor ama tam net...
Geri